KK Partizan 2020/21

Arhiva.

Moderator: Moderator

Asterix

Re: KK Partizan 2020/21

Post by Asterix » Sun Jul 04, 2021. 6:06 am

Nemanjic wrote:
Sat Jul 03, 2021. 10:04 pm
Sta imamo mi jos od igraca pod ugovorom sem klinaca?Dangubic,Rade,Mozli,Pejdz...mozda Stefan Jankovic?
+Trifunovic, Miletic i valjda ona cetvorka mlada sto je igrao kls
a od klinaca Tarlac,Radovanovic,Petrovic,Jovanovic.... Ali Racunaj slobodno da nece biti S. Jankovica i jednog od Rade/Dange... Pejdz i Mozli to zavisi od Zeljkove volje, ali mislim da se nece on lako odreci pejdza umije on te niske sutere da koristi kao bobi doxon u Fener, jer je velika snaga imati njega i Pantera u tim takva dva pucaca rijetko ko moze da ima obicno smo kamenjarska ekipa, Ocekujem nekog inteligentnog pljea to je zeljko uvijek imao Slukas,Kalates,Dijamantidis,Jasikevicijus... Naravno jeftinija varijanta bice to tesko nac na trzistu ali nadam se da ce uspjeti, nekog kilera na 5 trebcae nam neki dobar defanzivac... +2 neka domaca ce sigurno ugurat krenuli smo jako dace bog da i nastavimo tako....

Hiro Onoda

Post by Hiro Onoda » Sun Jul 04, 2021. 9:35 am

Stomatologog wrote:
Sun Jul 04, 2021. 1:48 am
Dangubic je sasvim okej za rotaciju, dobar defanzivac, skocan dobar atleta plus domaci igrac.Definitivno bih volio da ostane kao i Mozli za kojeg pretpostavljam da nema veliki ugovor a svi znamo koliko moze .
Markus Pejdz je svojim ponasanjem i lojalnoscu zasluzio da ostane i da dobije sansu kod Zeljka.Domaci igrac , vrhunski spot up suter,pogadja uvijek kad se lomi , odbrana pristojna za svoju kilazu.Cesto zna i u mis mecu centri kad ostanu sa njim da im iscacka loptu.Pri tom je u napadu vrlo racionalan iako je ubojit nece po svaku cijenu uzeti sut.Igro je pleja u Nort Karolini tako da cesto od njega gledamo i pasove za centra lad protivnicki bekovi nasjednu na fintu suta.Jeste da je tu Panter , ali dovesti i Gagija koji grize defanzivno , Dangubic moze od 1 do 3 svakoga da cuva tako da mislim da ima mjesta za Markusa samo ako Zoc ne rasciscava racuna sa svim Miskovim igracima.
Pejdz ne ide stalno na sut jer je nesposoban da se izbori za poziciju,nije on uopste racionalan vec jednostavno ne moze sam da uradi ista sam.On je bek suter zarobljen u telu omanjeg pleja tako da koristiti njega kao pleja je ludost.
Jedini koji jos misli za njega da je plej je Loncar.Sto se tice njegove "lojalnosti" ona je posledica 350 hiljada razloga koji mu mi dajemo i ne daje mu nijedna druga ekipa bilo gde.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Jul 04, 2021. 10:23 am

Pejdž može i te kako da pogađa, to je pokazao kod Trinkijerija koji ga je koristio na pravi način.
Ja se nadam da su Zagorcu dani odbrojani kod nas, da mu je sledeća stanica neki Estudijantes ili Burgos. Između Zagorca i Dangubića uvek bih pre birao Dangubića, jefitniji je, uvek bolji pristup i bolja energija, bolji defanzivac, neuporedivo bolji fizikalac, u napadu troši manje lopti. Kao što neko već pomenu zaključava 1-3, igrače kakve je Dangubić čuvao Rade je samo video na televiziji.
Mozli mora da ostane, mislim da će kod Željka biti ona defanzivna zver iz sezone 19/20.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Hiro Onoda

Post by Hiro Onoda » Sun Jul 04, 2021. 10:30 am

Nema igraca u ovom timu koji je manje zasluzuio platu od Pejdza on je skuplji i od Pantera kad mu se plata postavi naspram ucinka.Prosle sezone osim meca sa Uniksom nijednom nije presao 20 poena bilo u EK ili ABA a toboze nam je prvi suter.
Najbolje pogledajte njegov "ucinak" protiv Mega u KLS kad pricate o njegovom "spektakularnom" ucinku.

CikaZika

Post by CikaZika » Sun Jul 04, 2021. 11:18 am

Rade ce tesko ostati u KKPu...

Imamo Trufu, Mozlija, Pejdza, Zagorca, Dangubu, Stefana Jankovica od ovih starijih...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Asterix

Post by Asterix » Sun Jul 04, 2021. 11:30 am

CikaZika wrote:
Sun Jul 04, 2021. 11:18 am

Imamo Trufu, Mozlija, Pejdza, Zagorca, Dangubu, Stefana Jankovica od ovih starijih...
Stefana je sklonio svaki trener pa ce vj i Zoc tako da mozemo racunat Trifa, Zagor/Danga, Pejdz, Mozli(ako ostanu ) + Imamo Miletica,Tarlaca,Radovanovica,Petrovica,Jovsanovica....

Pera

Post by Pera » Sun Jul 04, 2021. 12:13 pm

Danguba je sa odbranom na vi, to što izgleda da je igra ne znači da je stvarno igra, probijali su ga i ostavljali na prvom koraku kao bebu. Neka njega legendi sad im fale domaći a jeftini igrači.
Uvek za Rada pre ovog zgubidana
Ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću tebi, volim te PARTIZANE

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Jul 04, 2021. 12:53 pm

Asterix wrote:
Sun Jul 04, 2021. 11:30 am
CikaZika wrote:

Stefana je sklonio svaki trener pa ce vj i Zoc tako da mozemo racunat Trifa, Zagor/Danga, Pejdz, Mozli(ako ostanu ) + Imamo Miletica,Tarlaca,Radovanovica,Petrovica,Jovsanovica....
Iskreno Trifunovića ne bih previše zadržavao. Nema neki izražen kvalitet, spore noge, slab igrački IQ, odbrana upitna kao i energija u dosta slučajeva prošle sezone. Može da pogodi otvoren šut za 3 i dobar je na ofanzivnom skoku, tu je negde i kraj njegovih kvaliteta. Malo je to za čoveka koji se smatra talentom. Kad krene da obrće one rolinge kad prevodi loptu, pa izgubi pojam o prostoru...
Takođe mislim da će se i sa Miletićem raskrstiti, kao i sa Stefanom Jankovićem koji je imao ozbiljan potencijal ali i drugare u glavi.

Nemanjic

Post by Nemanjic » Sun Jul 04, 2021. 12:58 pm

CikaZika wrote:

Sto mislis da ce tesko Rade da ostane?

Inace se bas slazem sa ovim postom sto je batica napisao.

Danas neki najavljuju Riversa,dok ovi sa Reflektora najavljuju bombu.

CikaZika

Post by CikaZika » Sun Jul 04, 2021. 1:03 pm

Gotovo sam siguran zbog mnogih stvari da je Rade bivsi. Em ga ne zeli Savic, em je Miskov, za razliku od Dangubica koji vise nije Miskov...

Pantera niko nije znao, a sad se prica da je bio gotov davno, cak ni Pavlaka nece nista da prica. 😂 Sto je velika pohvala za klub, konacno licimo na nesto, a ne da svi zivi znaju, da se buse transferi...

Tako da sve je samo licitacija, od jutros sam procitao za Riversa, Micova i Bjelicu kako dolaze. Tako da neko mozda i ubode. 😂
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Radena14th

Post by Radena14th » Sun Jul 04, 2021. 4:29 pm

Aj prvo da popišemo šta ima od postojećeg kadra.

Od visokih su ostali : Mozli, Miletić, Stepanović i SJ, ako gledamo igrače pod ugovorima + mlađi Tanasković u Mladosti, tu je i Novica.

Spoljni: Petrović, Pejdž, Trifa, Rade, Dangubić, Dreksel, Radovanović, Jovanović, Tarlać koji izlazi iz povrede.

Otpišite Novicu, jednog od tria Trifa/Rade/Dangubić (možda čak i dvojicu), Pejdž/Mozli čisto sumnjam da će i jednog i drugog ostaviti u ekipi, mada nije nemoguće u zavisnosti od tržišta, ne verujem da će i Dreksela ostavljati, probraće se od klinaca koji mogu da odgovore zahtevima, ostavio bih 5-6 klinaca za prvi tim, 3 klinca da bude u 12, ostali da konkurišu za skidanje, a potom i da se pošalju na dvojnu (ili u onaj mladi tim za KLS ako uopšte i prođe taj predlog proširenja, za sad nije prošao, ali daleko je avgust, biće svega). Realno tu će biti još jedno 4-5 odlazaka sigurno sa sve klincima, računajući i pozajmice.

Došao je kapitalac poput Pantera sa poenima u rukama. Očekujem na ključnim pozicijama pozicije 1 i 5 sigurno, možda čak i 3, zavisi od tržišta. Ostalo će da se popuni domaćim iskusnim igračima i gorenavedenim klincima.

Žika je gore naveo bitnu stvar, ko je znao za Pantera da će doći? Beskrajnim lupetanjima insajdera nikad kraja, ovo je pokazalo da su to samo medijski spinovi i želje, čestitke i pozdravi, a da se kao i obično nikad neće znati ko dolazi.

Kelsier

Post by Kelsier » Sun Jul 04, 2021. 4:43 pm

Obzirom da smo se vrlo lako odrekli Raše, očekujem neku zvjer na poziciji 4, prije nego na 5. Mislim da bi Mozli mogao biti jako koristan, samo da se vrati u režim iz vremena Trinkijerija.
Drugi igrač koji pravi razliku će biti na poziciji 1. Očekujem i da Pejdž ostane još ovu godinu iz ugovora, vjerujem da mu niko neće dati više para, a da su htjeli da pokušaju neki sporazumni raskid, otišao bi u paketu sa Rašom i ostalom ekipom.

Radena14th

Post by Radena14th » Sun Jul 04, 2021. 4:51 pm

Može i ta kombinacija, u slučaju da ostave Mozlija, da dođe neko na 4/5, uglavnom očekujem još odlazaka, i ta 2-3 kapitalca još, pogotovo na 1 i na 4/5 ili čista 5, zavisi od koncepcije ekipe. Pejdž je ionako domaći igrač, sad je osnovno pitanje da li mu se i on i Mozli uklapaju u sistem. Ali nešto mi se čini da neće obojica ostati, videćemo.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Jul 04, 2021. 6:03 pm

Pošto smo doveli Pantera koji je izuzetan strelac, na 1 očekujem čistog kreatora, čoveka koji prvo gleda da doda i da razigra ekipu.
Kao drugog pleja bih voleo da vidim Milenka, fizički deluje bolje nego u drugom mandatu kod nas. Prošle sezone u Megi je jako dobro odigrao sa skoro 25 minuta po utakmici u ABA, mislim da bi kod nas za 10-15 minuta po utakmici bio jako dobro i verovatno jeftino rešenje.
Bilo bi dobro kad bi na 5 došao neko sa igrom na niskom postu pošto to nemamo od sezone 18/19 kad su na centru bili Lendejl i Gagić, izuzimajući Parahovskog na kog se nisu ni igrale akcije dole i Miku koji leđima može da napadne samo četvorke. Niski post sa pozicije 5 nam je baš falio prethodne 2 sezone.

Nemanjic

Post by Nemanjic » Sun Jul 04, 2021. 6:47 pm

Radena14th wrote:
Sun Jul 04, 2021. 4:51 pm
Može i ta kombinacija, u slučaju da ostave Mozlija, da dođe neko na 4/5, uglavnom očekujem još odlazaka, i ta 2-3 kapitalca još, pogotovo na 1 i na 4/5 ili čista 5, zavisi od koncepcije ekipe. Pejdž je ionako domaći igrač, sad je osnovno pitanje da li mu se i on i Mozli uklapaju u sistem. Ali nešto mi se čini da neće obojica ostati, videćemo.
Jeste to bolje sto ima nas pasos,ali mislim da to vise ne igra neku ulogu.Prvo zato sto dva najbitnija takmicenja koja igramo nemaju ta ogranicenja,a drugo,vidite i sami da se dele pasosi kako kome treba.

I ja sam misljenja da bi Milenko mogao da dodje,treba nam i takav igrac u ekipi,plus je radio sa Zeljkom.

Locked