KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
- Radena14th
Re: KK Partizan 2020/21
Bog na nebu, Milenko na pleju! Samo je pitanje da li bi izdržao tempo 2-3 utakmice nedeljno, dobro se držao u Megi.
-
Stomatologog
Hiro Onoda wrote: ↑Sun Jul 04, 2021. 9:35 amPejdz ne ide stalno na sut jer je nesposoban da se izbori za poziciju,nije on uopste racionalan vec jednostavno ne moze sam da uradi ista sam.On je bek suter zarobljen u telu omanjeg pleja tako da koristiti njega kao pleja je ludost.Stomatologog wrote: ↑Sun Jul 04, 2021. 1:48 amDangubic je sasvim okej za rotaciju, dobar defanzivac, skocan dobar atleta plus domaci igrac.Definitivno bih volio da ostane kao i Mozli za kojeg pretpostavljam da nema veliki ugovor a svi znamo koliko moze .
Markus Pejdz je svojim ponasanjem i lojalnoscu zasluzio da ostane i da dobije sansu kod Zeljka.Domaci igrac , vrhunski spot up suter,pogadja uvijek kad se lomi , odbrana pristojna za svoju kilazu.Cesto zna i u mis mecu centri kad ostanu sa njim da im iscacka loptu.Pri tom je u napadu vrlo racionalan iako je ubojit nece po svaku cijenu uzeti sut.Igro je pleja u Nort Karolini tako da cesto od njega gledamo i pasove za centra lad protivnicki bekovi nasjednu na fintu suta.Jeste da je tu Panter , ali dovesti i Gagija koji grize defanzivno , Dangubic moze od 1 do 3 svakoga da cuva tako da mislim da ima mjesta za Markusa samo ako Zoc ne rasciscava racuna sa svim Miskovim igracima.
Jedini koji jos misli za njega da je plej je Loncar.Sto se tice njegove "lojalnosti" ona je posledica 350 hiljada razloga koji mu mi dajemo i ne daje mu nijedna druga ekipa bilo gde.
-
Stomatologog
Nije on neko ko ce sam iskreirati sut ,vec neko ko pogadja iz akcija koje se prave za njega i tu je veoma koristan sto je pokazao u sezoni kod tronkijerija.Prosla sezona ne moze biti reper jer je jasno bilo da mimo njega i jaramaza imamo kamenjare ,usmjeris odbranu na njih i kraj price .Sad u ekipi zamisljam neku sa 3 ball hendlera
Panter pejdz i wonamejker npr uz dobre igrace pod kosem koji prave blokove.Markus bi bio bez greske.Jedan sasvim korektan igrac ako se koristi na pravi nacin.Naravno na Zeljku je da odluci priznajem da uz pantera i pejdza treba i misica spolja ali eto uz jednog hangu na krilo i milosavljevica na dvojci lako ces neutralisati markosovo tijelo.
Panter pejdz i wonamejker npr uz dobre igrace pod kosem koji prave blokove.Markus bi bio bez greske.Jedan sasvim korektan igrac ako se koristi na pravi nacin.Naravno na Zeljku je da odluci priznajem da uz pantera i pejdza treba i misica spolja ali eto uz jednog hangu na krilo i milosavljevica na dvojci lako ces neutralisati markosovo tijelo.
Zašto li je KC Rivers zapratio instagram profil Partizana juče? 
-
Hiro Onoda
Pejdz je ispod-prosecan igrac koji kosta previse.On je za 3 sezone koje je proveo ovde imao jeva jednu pola-sezonu u kojoj je bio kao koristan i sad toboze treba da ga razigravamo kao da je stvarno domaci igrac.Stomatologog wrote: ↑Mon Jul 05, 2021. 2:32 amNije on neko ko ce sam iskreirati sut ,vec neko ko pogadja iz akcija koje se prave za njega i tu je veoma koristan sto je pokazao u sezoni kod tronkijerija.Prosla sezona ne moze biti reper jer je jasno bilo da mimo njega i jaramaza imamo kamenjare ,usmjeris odbranu na njih i kraj price .Sad u ekipi zamisljam neku sa 3 ball hendlera
Da je stvarno domaci davno bi dobio nogu u dupe za ovakvu "igru".
Avramović potpisao http://kkpartizan.rs/sr/vest/3057/aleks ... tizana-nis
Jesmo li zadovoljni?
Ako je u paru sa Jaleen Smithom, ja jesam.
Jesmo li zadovoljni?
Ako je u paru sa Jaleen Smithom, ja jesam.
Ja nisam...Ali eto neka me demantuje... Mislim da ce on biti bek a da se Pejdz pakuje
- Radena14th
Očigledno ide Pejdž čim su doveli Avrama i Pantera, ne vidim mu tu nešto mnogo minuta, što kaže Čekić, primarna je 2 Avramović, nešto 2/1, kombo bek.
Jebi ga, najbolja moguća domaća opcija sa pozicije 2, nije da baš prštimo od izbora bekova, sve su to neki nedefinisani ili jednodimenzionalni igrači ako govorimo o domaćim bekovima (mada ni na drugim pozicijama nije bajno), samo mi je enigma kolika mu je plata?
Krenulo je sa plakanjem javnog mnjenja oko stranaca, kuraca, palaca, meni naginje ka tome da ćemo gledati neku kombinaciju jakih stranaca, domaćih igrača i talentovanih klinaca, stay tuned
- White Mamba
Dvojka zakljucana, cigani predinfarktno, kvalitetan jul 
Sigurno najbolja domaca opcija,ja nikad nisam bio njegov fan,ali je solidan igrac,narocito za EC.
Gagi u Bursi,ako se neko nadao da ce kod nas.
Gagi u Bursi,ako se neko nadao da ce kod nas.
avramovic > pejdz
slozio bih se sa Nemanjicem , bice on sasvim solidan
pre 2-3 nedelje, aleksa je licno rekao da nema sanse da dodje u zvezdu (cini mi se da je rekao da takodje ni u srbiji nece igrati)
stigao zoc i ubedio ga
odlicna stvar je potpis puntera kao prvog u ovom projektu, da vide da se ne salimo
#ObradovicEffect
slozio bih se sa Nemanjicem , bice on sasvim solidan
pre 2-3 nedelje, aleksa je licno rekao da nema sanse da dodje u zvezdu (cini mi se da je rekao da takodje ni u srbiji nece igrati)
stigao zoc i ubedio ga
odlicna stvar je potpis puntera kao prvog u ovom projektu, da vide da se ne salimo
#ObradovicEffect
Kao sto rekoh. Opet igrac koji se ne spominje i tako ce vecinski biti. Sinoc raskinuo ugovor, danas nas igrac, uz to da mu je Armani isplatio navodno 150k.
Klub ne curi vise, ne buse se transferi. Idemo dalje.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- White Mamba
Ok Ziko jurice nas kamatasi 
Nerealan igrac
Nerealan igrac
Pa videcemo, Zoc definitivno dosao da se oprosti od kosarke u najvećem stilu. 
Da igramo EL, mislim da bi vec vlada euforija da idemo na f4.
Da igramo EL, mislim da bi vec vlada euforija da idemo na f4.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!