KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2020/21
Kakva je situacija između Nakića i Reala? Je l' on na pozajmici u Belgiji ili je igrač Ostendea? Tata Ivo je baš nahvalio Željka i bio je oduševljen njegovim povratkom, verujem da ne bi imao ništa protiv da mu i sin zaigra za njega.
Mario treba da ima valjda operaciju stopala. Pa da vidimo kako ce se posle toga vratiii...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Irriducibili
Nije još potpisao, pregovaraju...
Upropastiše taj klub, ništa se tamo smisleno ne dešava, pa zamisli Nedovica i Hezonju u istom timu, pakao u najavi
non mollare mai
Mario Hezonja je najveci privatnik kada je evropska kosarka u pitanju,gleda iskljucivo kos bez obzira da li igrao u NBA,EL ili za repku,taman da je Jordan iz prajma pored njega on x na dzojstiku nema.
Tuzno je to iz razloga sto kada se analizira,Mario zaista ima sve na zavidnom nivou ali zbog lude glave i ega je uglavnom kontraproduktivan po tim.
Sta mislite dal postoje bilo kakve sanse za jos jednog Kevina?
- White Mamba
Cekic, izbije to Zoc za tri dana drilom 
Meni je ta prica bas nerealna,mislim da covek moze da bira klub u EL posle onakve sezone.Ne vidim razlog da ne ostane u Zenitu ako ne ubode neki bas jaci ugovor.
Koliko znam juri NBA. I definitivno da moze ici. Nerealno zaista, cak i da ne ode u NBA.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Mislim da je ovo nerealnije,znas i sam kakve je partije pruzao ove sezone i koliko je znacio Zenitu.
- Brižni-ponovo napada
Nema vise sta je realno a sta ne, dosao je Zoc, para ima, nema vise gljivica
Pusti,pusti da te Mozli
- Irriducibili
Pangos ima sezonu zivota iza sebe,posebno je iznenadio u 1/4 protiv Barselone gde se ocekivalo da ce biti ugusen a on je odgovorio uspesno na sve vrste odbrane i na vise cuvara i to bez bekap jedinice,sa ogromnom minutazom ali on nema sta da trazi u NBA,eventualno kraj klupe i garbage time i brz povratak u evropu..Prekratak je,ima rucice kao Aaron Craft,prelos defanzivno za taj nivo a ofanzivno tesko da moze da prenese partije iz EL prvo sto mu niko ne bi dao tu slobodu u tim godinama a drugo sto bi u svakoj ekipi imao pored sebe alfu i omegu.
Moze se postaviti pitanje a kako Facundo?Facundo je juznoamericka uzavrela krv,poseduje taj potreban bezobrazluk,spreman da se pobije,jako nezgodan defanzivno i pored fizickih nedostataka,covek je kao na struju prikljucen,napast..A u napadu coskari a znamo kako je igrao u Realu....U NBA kada si role player moras da se nametnes kroz odbranu ili coskarenje kao suter,igraci kao Pangos ne prolaze,nemaju sta da ponude jer su bez lopte beskorisni na terenu.
Moze se postaviti pitanje a kako Facundo?Facundo je juznoamericka uzavrela krv,poseduje taj potreban bezobrazluk,spreman da se pobije,jako nezgodan defanzivno i pored fizickih nedostataka,covek je kao na struju prikljucen,napast..A u napadu coskari a znamo kako je igrao u Realu....U NBA kada si role player moras da se nametnes kroz odbranu ili coskarenje kao suter,igraci kao Pangos ne prolaze,nemaju sta da ponude jer su bez lopte beskorisni na terenu.
-
Stomatologog
Upravo tako.Mislim da je tu nasa sansa , vecina jakih ekipa iz El popunjena je na poziciji 1.Pangos bi u Partizanu bio br 1 uz to zna da je na klupi najbolji trener Evrope,mislim da je tu nasa sansa.
Da se razumemo,ne mislim ni ja da ce u NBA,ne bi mi cak bilo ni nerealno da dodje kod nas da npr igramo EL ove sezone,ali da se spusti na nizi nivo posle onakve sezone,ja nesto ne verujem.Ja sam ga ocekivao da se vrati u Barselonu,u najgorem slucaju da ostane u Zenitu kao sto sam rekao.