FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

CikaZika

Re: FK Partizan 2020/21

Post by CikaZika » Thu Jul 29, 2021. 11:04 pm

Treba Vozdovac dobiti u nedelju, pa put Rusije. Jako gust raspored, igra se na svaka tri dana. Treba odrzati taj nivo igre.

Lose je delovalo, ali idemo dalje, puno utakmica pred nama.

Daca iznad ocekivanja, Riki radi posao, Natko je dr jos uvek.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Jul 30, 2021. 12:24 am

A taman sam se ponadao da smo sposobni da rutiniramo ovakve, ali me večeras vratiše u prethodne sezone

Bar prodjosmo, teraj dalje, samo što sa ovakvom igrom necemo daleko
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Jul 30, 2021. 1:02 pm

Bitna pobeda. Takođe bitno da smo opet zadržali nulu, što duže budemo imali taj niz to bolje.
Drago mi je zbog Popovića, dosta je napredovao od utakmice sa Napretkom prošle sezone. Sviđa mi se kod njega što priča dosta pogotovo tokom prekida, drži fokus ekipe što je jako bitno. I pored penala odbranio je još jedan zicer, pokupio neke centaršuteve, nije grešio sa loptom u nogama.
Bili smo nesigurni sinoć, Vujačić pogotovo kao da nije bio onaj igrač iz prethodnih utakmica. Saničanin do penala ok, kod penala bespotreban start jer je onaj crnja već bio u mrtvom uglu. Lutovac defanzivno ok s obzirom da nije bek, ali neke osnovne greške kao kratki pasovi i oni loši prijemi ne smeju da se dešavaju na kojoj god poziciji da igra.
Saša Zdjelar je naš najbolji igrač. Energija, mirnoća sa loptom, dosta oduzetih lopti + asistencija.
Lepo je videti zalaganje i odgovornost u igri Lazara Markovića, nije uradio ništa napred ali nije bio ni štetočina kao obično. Partija i zalaganje Pantića su takođe za pohvalu.
Da se prvo dobije Voždovac u nedelju pa da se razmišlja o Sočiju, moramo da smanjimo neke osnovne greške na minimum, to nas je koštalo prethodnih sezona, nadam se da ove neće.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Jul 31, 2021. 5:48 pm

Stanojević na konferenciji potvrdio da se traži još jedan napadač koji može da igra i po boku i u špicu i da su poslate 2 ponuda u 2 kluba.
Realno fali nam još jedan špic jer Rikardo će morati nekad i da odmori a Milovanović je još mlad da bi se na njega oslonili.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Aug 01, 2021. 8:30 pm

Partizan: Stevanović Živković Vujačić Ostojić Urošević Zdjelar Šćekić Holender Natho Jović Rikardo
Klupa: Popović Saničanin Pavlović Baždar Milovanović Terzić Jojić Marković Pantić Lutovac Smiljanić

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Aug 01, 2021. 11:59 pm

I ovo je lepo odradjeno, sa ovakvima se godinama mučimo, a sad ih rutiniramo. Pritom još gol nismo primili
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Aug 02, 2021. 8:27 am

Sigurna pobeda, rutina. Dobar pristup celog tima i na 4:0 gde i dalje igramo ozbiljno i agresivno.
Dobra akcija kod drugog gola, pravi direktan fudbal.
Natho igra onaj fudbal iz prve sezone, takođe deluje da je malo smršao što se vidi po kretanju na terenu.
Iznenadio me Vujačić sa par dobrih dugih lopti.
Bitan gol Holendera, taman da povrati samopouzdanje.
Još jedna zadržana nula, peta u nizu. Nadam se da u četvrtak produžavamo niz.
Valjda povreda Jovića nije ozbiljnija.

CikaZika

Post by CikaZika » Mon Aug 02, 2021. 9:47 am

Nastavljamo u sjajnom ritmu.

Resavamo ove male tekme vise nego vrhunski. Cela ekipa odlicno izgleda na takvim mecevima. Pantic prelep gol, Scekic je dominirao, Natko opet pokazao klasu u pasovima.

E sad da vidimo to gostovanje Sociju, oni danas igraju, prvo kolo su izgubili, mislim da ne treba tu praviti bauka, ali da ce biti najtezi protivnik od starta, hoce. Bio bih zadovoljan neresenim ishodom.

Jos bez primljenog kola, u 5 utakmica, zaista iznad ocekivanja...

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Aug 02, 2021. 1:32 pm

Telegraf piše kako vraćamo Milana Lukača da pojača konkurenciju. Ivković je potpisao tekst, što znači da je verovatno tačna vest.
Po meni dobar potez, iskusan golman, dolazi besplatno, može da uskoči ako zatreba. Imao je dobrih utakmica kod nas, naravno 146. derbi i 2 odbranjena penala, Totenhem u Londonu.

Nemanjic

Post by Nemanjic » Mon Aug 02, 2021. 1:34 pm

Dobro sve to za sad deluje,samo da ne zabagujemo kad bude najbitnije.

Mada stvarno smo odigrali ozbiljno ovaj pocetak sezone za sad.Svaka cast

MMM

Post by MMM » Mon Aug 02, 2021. 2:24 pm

Znaci na bivseg trenera opet pa dobro tu smo iskusni.

dacolik

Post by dacolik » Mon Aug 02, 2021. 2:52 pm

Santa Clara / Olimpija.

Lakse nam je cetvrto kolo od treceg.

CikaZika

Post by CikaZika » Mon Aug 02, 2021. 3:44 pm

Lukač gotovo sigurno novi golman.

Batica dobro analizirao, ali ako Stojketa menjamo sa njim, onda nisam prezadovoljan, Stojke je ipak bolji. Pop je vrhunski bio na gostovanju, Celavi po mom mišljenju najbolji, ali da vidimo i Lukaca, pa neka odluce koje najbolji.

Brižni-ponovo napada

Post by Brižni-ponovo napada » Mon Aug 02, 2021. 4:23 pm

Pa neće braniti 100 godina...pozdravljam potez Šefa, Pop i Ćelavi će dosta toga naučiti od Lukača, kao npr. Kako odbraniti 2 penala na tekmi

Stojke bolji :wacko:
Pusti,pusti da te Mozli

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Aug 05, 2021. 12:41 pm

Danas nas očekuje utakmica protiv najjačeg protivnika u dosadašnjem toku sezone.
O Sočiju ne znam puno, tako da ću se osloniti na izjave Bogosavca i Luke Đorđevića. Obojica su istakli Kristijana Nobou kao njihovog glavnog igrača. Ekvadorac, ima 36 godina i lepu karijeru u Rusiji. Koliko sam shvatio on je Sočijeva 10ka i ako njega zaustavimo uradili bismo veliki posao. Stanojević je poznat po "gušenju" protivničkih kreatora, nadam se da će tako biti i ovaj put. Bogosavac je spomenuo i štopere koji znaju sa loptom u nogama, kao i Stanojević na konferenciji. Takođe, Stanojević je spomenuo da su prošle sezone u ruskoj ligi dali najviše golova iz prekida posle Markove Lokomotive.
Nekako imam osećaj da bi prekidi mogli da nam predstavljaju problem, iako nismo primili mnogo golova posle prekida pod Stanojevićem (ukoliko sam dobro izbrojao 4, 2 posle kornera, jedan posle slobodnjaka sa strane i jedan direktno iz slobodnjaka).
Nadam se da ćemo u utakmicu da uđemo skoncentrisano i bez straha, da nećemo praviti gluposti (Vujačić i Saničanin). Svaku šansu koja se ukaže prosto moramo da iskoristimo, jer teško da ćemo imati 6,7 šansi kao protiv Slovaka. Verujem da možemo do pobede večeras.

Post Reply