NBA
Moderator: Moderator
- Batica ubica
Re: NBA
E tačno i to. Odličan potpis za Majami, Taker je i u ovom plej ofu dokazao da je defanzivna zver, jedan od najbitnijih igrača Milvokija. Koje je igrače čovek čuvao u ovom plej ofu...
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Tajler Darden
Драмонд код Ембида у Филаделфији. Биће шоу у сваком смислу.
Нико ми до сада није урадио спектакуларан посао.
Нико ми до сада није урадио спектакуларан посао.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Za sad najbolji posao radi Majami, zadržali su Robinsona, produžili i Džimija, došao Lauri, Pi Džej. Pominje se nešto da će i Deni Grin možda kod njih, mada pominje se i da Lejkersi hoće da ga vrate.
Mislim da su se Lejkersi zajebali sa Vestbrukom, on je bez lopte i bez neograničene slobode da divlja upola lošiji igrač. Pored Lebrona loptu neće imati mnogo, a slobodu da divlja neće dobiti jer je ovde tek treći igrač. Mislim da bi jedino bio koristan kad bi prihvatio da ide u drugu petorku gde bi imao slobodu da divlja i da pumpa brojeve, ali teško da bi mu to ego dopustio. Opet, samim prelaskom tamo gde nije glavni je negde i priznao da kao prvi igrač prsten uzeti neće, pa je sad daj šta daš, slično kao i Harden. Problem će nastati kad dođe plej of i kad krenu da mu se odmiču po 2 metra, a on ko da radi u crepani Vinerberger iz Kanjiže.
Videćemo šta će se dešavati sa Kavajem koji je slobodan, da li pokušava da izvuče veći ugovor kao Kris Pol ili želi da ide dalje. Od njega će dosta zavisiti.
Biće zanimljivo videti šta će biti sa Simonsom, da li će ga Filadelfija ostaviti ili će da ga trejduju. Mislim da bi za njega, kao i za Vestbruka, bilo idealno da ulazi sa klupe sa drugom petorkom, mislim da bi čak imao šanse i za šestog čoveka. Ovako prvi plej bez ikakvog šuta baš ne ide...
Mislim da su se Lejkersi zajebali sa Vestbrukom, on je bez lopte i bez neograničene slobode da divlja upola lošiji igrač. Pored Lebrona loptu neće imati mnogo, a slobodu da divlja neće dobiti jer je ovde tek treći igrač. Mislim da bi jedino bio koristan kad bi prihvatio da ide u drugu petorku gde bi imao slobodu da divlja i da pumpa brojeve, ali teško da bi mu to ego dopustio. Opet, samim prelaskom tamo gde nije glavni je negde i priznao da kao prvi igrač prsten uzeti neće, pa je sad daj šta daš, slično kao i Harden. Problem će nastati kad dođe plej of i kad krenu da mu se odmiču po 2 metra, a on ko da radi u crepani Vinerberger iz Kanjiže.
Videćemo šta će se dešavati sa Kavajem koji je slobodan, da li pokušava da izvuče veći ugovor kao Kris Pol ili želi da ide dalje. Od njega će dosta zavisiti.
Biće zanimljivo videti šta će biti sa Simonsom, da li će ga Filadelfija ostaviti ili će da ga trejduju. Mislim da bi za njega, kao i za Vestbruka, bilo idealno da ulazi sa klupe sa drugom petorkom, mislim da bi čak imao šanse i za šestog čoveka. Ovako prvi plej bez ikakvog šuta baš ne ide...
- Tajler Darden
Ево врх потеза... Пати Милс у Нетсима.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Gde li će Milsa pored one dvojice 
Evo Karmelo u Lejkersima, ima prosek godina da im bude jedno 34 kako su krenuli
Evo Karmelo u Lejkersima, ima prosek godina da im bude jedno 34 kako su krenuli
- Irriducibili
- Tajler Darden
Кемба у Никсима.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Očekivano da nije ostao u Oklahomi. Imaće Niksi njega i Rouza na pleju, jedan od boljih tandema plejmejkera u ligi.
Hasan Vajtsajd u Juti, zaštita obruča na max
Kolins ostaje u Atlanti, odlično se pokazao prošle sezone u plej ofu, bitan potpis za njih.
Hasan Vajtsajd u Juti, zaštita obruča na max
Kolins ostaje u Atlanti, odlično se pokazao prošle sezone u plej ofu, bitan potpis za njih.
- Tajler Darden
Кантар се вратио у Бостон.
Чека нас фул занимљива сезона.
Чека нас фул занимљива сезона.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Zar on nije bio i prosle sezone kod njih?
Inace i Markif Moris kod njih.
- Irriducibili
Mučeni Oladipo ni sam više ne zna gde je bio
Uglavnom, ovo mu je idealna prilika da se vrati, ukoliko bude mogao da se izbori sa povredama
Uglavnom, ovo mu je idealna prilika da se vrati, ukoliko bude mogao da se izbori sa povredama
non mollare mai