Prelazni rok - leto, zima
Moderator: Moderator
- Brižni-ponovo napada
Re: Prelazni rok - leto, zima
Neka mu je srećan put, poslednje 2 sezone imao neke neobjašnjive kikseve, vidjećemo oće li to popraviti u nesrećnom Utd-u.
Militao je u polusezoni preuzeo komandu u odbrani Reala, ali očekujem još pojačanja Reala u odbrani
Militao je u polusezoni preuzeo komandu u odbrani Reala, ali očekujem još pojačanja Reala u odbrani
Pusti,pusti da te Mozli
Bice nesrecni Junajted kad Sir Ole Gunar Ferguson osvoji sve, more suza ce se prolitiBrižni-ponovo napada wrote: ↑Wed Jul 28, 2021. 8:59 amNeka mu je srećan put, poslednje 2 sezone imao neke neobjašnjive kikseve, vidjećemo oće li to popraviti u nesrećnom Utd-u.
- Batica ubica
Ser Aleks Ole ne može da osvoji ni mini maksi ligu.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Batica ubica
Najavljuju Griliša u Sitiju, izgleda da će biti preko 100 miliona transfer. Dobar je on igrač, ali je ovo previše para za njega. A izgleda da kreću i po Kejna.
Gvardiola najveći ikada, daš mu milijardu da vidiš šta zna
Gvardiola najveći ikada, daš mu milijardu da vidiš šta zna
- Irriducibili
Griliš je izuzetan igrač, malo je takvih dostupnih, tako da moraju masno da plate, ne bi li ga Vila pustila. To je izgleda gotova stvar, prekinuo je odmor i odputovao u Englesku
A Kejn ce morati da čeka, nemaju para i za njega, a svi znaju da ljigavi Levi nece popustiti ni za peni
A Kejn ce morati da čeka, nemaju para i za njega, a svi znaju da ljigavi Levi nece popustiti ni za peni
non mollare mai
- Batica ubica
Kjelini produžio ugovor sa Juventusom do 2023. godine. Svaka mu čast, sa 35 je pokidao prednje ukrštene i opet se vratio na onaj nivo kad je bio najbolji štoper na svetu. Veliki igrač, nadam se da će ga zdravlje poslužiti do kraja karijere.
- Tajler Darden
Као и сваки Енглез, превише извикан.Irriducibili wrote: ↑Sun Aug 01, 2021. 11:57 pmGriliš je izuzetan igrač, malo je takvih dostupnih, tako da moraju masno da plate, ne bi li ga Vila pustila. To je izgleda gotova stvar, prekinuo je odmor i odputovao u Englesku
Дижу у небеса Кејна, Санча, њега и остале у недостатку класе.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Irriducibili
Deni Ings u Aston Vili.Izgleda da su pocele da se trose pare od Grilisa.Sa obzirom da imaju Wotkinsa ocekivao sam pojacanja na drugim pozicijama,ali ocigledno planiraju da igraju sa dva isturena napadaca.
- Irriducibili
Vec je stigao Leon Bejli, pikiraju Abrahama, win win situacija za sve aktere rekordnog ostrvskog transfera
non mollare mai
Izgleda da je i Atalanta zagrizla za Abrahama.
- Batica ubica
Ne vidim gde će da stave Abrahama pored Votkinsa i Ingsa.
Pominje se da će Lukaku u Čelsi za preko 100 miliona.
Pominje se da će Lukaku u Čelsi za preko 100 miliona.
- Irriducibili
100 miliona je Inter odbio, spekuliše se da je poslata pojačana ponuda
non mollare mai
- Batica ubica
To bi bio ozbiljan posao Čelsija, koliko god da se Verner trudi ipak im treba bolji špic. Lukaku nije starletan, tako da se mentalitetom uklapa u ovu radničku ekipu Čelsija. Pogotovo što je u Interu opasno napredovao, odlično ga je Konte koristio.
- Irriducibili
non mollare mai