Prelazni rok - leto, zima
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: Prelazni rok - leto, zima
non mollare mai
ako je verovati pricama da kao zamena figurira Duvan Zapata i Luka Jovic, postavlja se pitanje zasto ne i Holander ili onaj iz Radnickog iz Nisa sto je bio najbolji strelac lige..
iskreno se nadam da su ovo gluposti i da Marota nije toliko prso.. Ako su vec doveli prosecnog trenera jer nije postojao bolji, od napadaca makar ima sta da se probere.. ne treba ici dalje od Fiorentine ako nista..
iskreno se nadam da su ovo gluposti i da Marota nije toliko prso.. Ako su vec doveli prosecnog trenera jer nije postojao bolji, od napadaca makar ima sta da se probere.. ne treba ici dalje od Fiorentine ako nista..
- Batica ubica
@Hudini Nije iz Radničkog, Makarić je bio u Radniku iz Surdulice 
Duvan Zapata je dobar igrač, ne bi bio loša zamena. Jović je već propao kao bugarska skupština.
Duvan Zapata je dobar igrač, ne bi bio loša zamena. Jović je već propao kao bugarska skupština.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
non mollare mai
@batica
Na Haskića sam mislio
Zapata je dobar ako je cilj da se borimo za četvrto mesto i da nam igra 2-3 sezone.. Mada s obzirom da Kinezi hoće da pale, ništa nije isključeno..
Na Haskića sam mislio
Zapata je dobar ako je cilj da se borimo za četvrto mesto i da nam igra 2-3 sezone.. Mada s obzirom da Kinezi hoće da pale, ništa nije isključeno..
- Irriducibili
non mollare mai
- Irriducibili
Ne razumeš se ti ni u ovu igru, Zapata je dobar u svakoj varijanti
non mollare mai
Još će ispasti da je bolji i od Lukakua..
Igrač od 30 godina kome je vrhunac karijere Atalanta.. Da je u svakoj varijanti dobar, već sa 25 bi igrao u top klubu ili bi vredeo duplo ovoliko..
Solidan igrač, ali niti pravi razliku niti može da da više od par sezona..
Igrač od 30 godina kome je vrhunac karijere Atalanta.. Da je u svakoj varijanti dobar, već sa 25 bi igrao u top klubu ili bi vredeo duplo ovoliko..
Solidan igrač, ali niti pravi razliku niti može da da više od par sezona..
- Batica ubica
Siti i PSŽ kao glavni i verovatno jedini konkurenti, ne verujem da iko može da plati Mesijevu platu.
Ovo ostalo teško, od timova u PL Junajted se već potrošio, Čelsi juri Lukakua. Ostali nemaju para.
Ni u Italiji niko ne može da mu priušti platu, Juve se opekao sa Ronaldom tako da ne verujem da će nešto pokušavati. Inter i Milan nemaju te pare.
U Španiji u Real neće, verovatno ni u Atletiko.
Bajern možda kao treći konkurent, oni imaju para.
Amerika, Kina i ostalo ne verujem, može Mesi još da igra fudbal na visokom nivou.
Ovo ostalo teško, od timova u PL Junajted se već potrošio, Čelsi juri Lukakua. Ostali nemaju para.
Ni u Italiji niko ne može da mu priušti platu, Juve se opekao sa Ronaldom tako da ne verujem da će nešto pokušavati. Inter i Milan nemaju te pare.
U Španiji u Real neće, verovatno ni u Atletiko.
Bajern možda kao treći konkurent, oni imaju para.
Amerika, Kina i ostalo ne verujem, može Mesi još da igra fudbal na visokom nivou.
Pa i ja mislim da su u opticaju bukvalno samo Siti i PSG,mada ne bih voleo da ga vidim u tim timovima.
- Irriducibili
- Batica ubica
Ako ga uzmu Siti ili PSŽ to bi bilo prenatrpavanje već punih timova.
Daj bre Holandera
I čuj Džeko 35 meleona
- Irriducibili
Ne vidim ko drugi može da ga uzme, a da pritom on hoceBatica ubica wrote: ↑Thu Aug 05, 2021. 9:59 pmAko ga uzmu Siti ili PSŽ to bi bilo prenatrpavanje već punih timova.
non mollare mai