KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
- White Mamba
Re: KK Partizan 2020/21
Nije ni trening sa Zocom los 
Dobrodoslica
Dobrodoslica
Da se pogodi nesto. :)
Elem na 4 uz Ledaya i Stepanovića meni to deluje vrhunski na toj poziciji. Pripreme počinju 15.08. nadam se da ćemo do tada imati ceo roster, da možemo da analiziramo.
Za par dana Alenu je 21. rođendan, tako da puno je pred njim, sve od njega zavisi.
Elem na 4 uz Ledaya i Stepanovića meni to deluje vrhunski na toj poziciji. Pripreme počinju 15.08. nadam se da ćemo do tada imati ceo roster, da možemo da analiziramo.
Za par dana Alenu je 21. rođendan, tako da puno je pred njim, sve od njega zavisi.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
1. / , Moore
2. Punter, Avramovic, Trifunovic
3. Kurucs, Dangubic
4. Leday, Smailagic, Stepanovic
5. / , Mosley
Cekamo jos pleja i centra. Dobro ovo djeluje za sad.
2. Punter, Avramovic, Trifunovic
3. Kurucs, Dangubic
4. Leday, Smailagic, Stepanovic
5. / , Mosley
Cekamo jos pleja i centra. Dobro ovo djeluje za sad.
- Irriducibili
- Radena14th
Ne voli ih
Sve u svemu, dobrodošlica Alenu, puno zdravlja i sreće, pisah Čekiću, nedokazan jeste, ali mladi, domaći igrač, (nadam se) željan dokazivanja i rašće kroz sezonu ako bude slušao Žoca, napravio je najbolji mogući izbor u svojoj karijeri, možda mu ovo bude prekretnica, na njemu je, a i eto dušebrižnicima domaćih igrača što kukaju kako se uništava srBska košarka.
Kako legenda kaže, još Salo i plej i pali se mašina, kao što sam pisao, ne bi me čudilo da čekaju neki last cut, nema Bog zna šta nekog dostupnog izbora, a da nije mačka u džaku, 90% ekipe je sada na broju (pod uslovom da ostane komplet ekipa koju je Dačo ispustio), Žika kaže da kreću pripreme za 10ak dana, biće to ok
- Irriducibili
Mislim da Stepanovic leti van 12 jer Letonac pokriva i 3 i 4 :) Lidej moze uzeti i neke minute na 5 :) A Miletic ce biti 3 centar
Ne bih se ja Pejdza tako lako odrekao, pogotovo kada smo ovako pucacki potentni sa dobrim razigravacem koji pegla i odbranu mozemo biti bas zajebani
-
Hiro Onoda
Ko je taj dobri razigravac koji pegla odbranu?Mur?
- Irriducibili
- Batica ubica
Smailagiću dobrodošlica, pre svega da ga posluži zdravlje. Čim je bio u NBA znači da ima nešto, rad sa Želimirom može samo da pomogne u oblikovanju.
Iskreno momka nisam gledao, tako da ne znam šta nam donosi u igri. Ako ima neko ko je upućen u Alenovu igru neka piše.
Iskreno momka nisam gledao, tako da ne znam šta nam donosi u igri. Ako ima neko ko je upućen u Alenovu igru neka piše.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
I da mu se skandira oooo Vaso Grobare oooo Vaso Grobare... Treba imati muda otpjevati 'Da volim crno bele' na proslavu ciganske titule...