Apsolutno se ne slazem da je kod prvog gola bio direktan krivac,ima krivice i njegove,ali ima jos par njih koji nisu uradili dobar posao.Jojic koji nije ispratio igraca iz drugog plana i Urosevic koji jedini nije izasao iz ofsajda.Irriducibili wrote: ↑Fri Aug 13, 2021. 9:23 pmNe znam zašto se zanemaruje da je čovek direktan krivac (nije jedini) za oba primljena gola, nedopustivo je da igrači ubacuju loptu u prazan gol iza ledja štoperaBatica ubica wrote: ↑Fri Aug 13, 2021. 2:05 pmVujačić najbolja utakmica do sad, neverovatno koliko je napredovao kod Stanojevića. Popravio je čitanje igre pre svega, ona situacija u prvom produžetku kad je sprečio kontru to najbolje pokazuje. Takođe i dobar pregled igre dosta dobrih pasova unapred u obe utakmice.
FK Partizan
Moderator: Moderator
Re: FK Partizan 2020/21
-
OnlineBatica ubica
Kod prvog gola krivicu snosi i Natho koji je okrenuo leđa pre nego što je ubačena lopta u 16. Živkoviċ i Vujačić se nisu lepo prebrojali, ostao im je jedan čovek. Mislim da Urošević nije mogao da pravi ofsajd ipak je bio previše blizu našem golu, morao je da ostane uz igrača.
Kod drugog gola Vujačićeve krivice nema, njihov vezni igrač je primio loptu između linija licem ka golu i to je greška veznih igrača. Takođe to je greška i Živkovića koji je stajao preusko i gledao loptu umesto da brani prostor. Jako sličnu grešku je napravio i Ćelavi Miletić u prvoj utakmici protiv Moldea kad smo primili gol.
Kod drugog gola Vujačićeve krivice nema, njihov vezni igrač je primio loptu između linija licem ka golu i to je greška veznih igrača. Takođe to je greška i Živkovića koji je stajao preusko i gledao loptu umesto da brani prostor. Jako sličnu grešku je napravio i Ćelavi Miletić u prvoj utakmici protiv Moldea kad smo primili gol.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Lepo sam napisao da nije jedini krivac, ali nedopustivo je da štoperu bude igrač u 16m iza ledja
non mollare mai
-
OnlineBatica ubica
- Irriducibili
-
OnlineBatica ubica
Evo još većeg problema, bez Zdjelara u četvrtak...
A i Scekic je pod znakom pitanja.Imaju i oni problema sa koronom i ne znam koliko su se oporavili.
-
OnlineBatica ubica
Evo Mocart javlja da oni imaju samo 14 igrača na raspolaganju.
Ja mislim da će Šćeka početi pa dokle bude mogao. Jović nije trenirao 10ak dana, i on je neizvestan.
Pozitivna stvar je što se vraćaju Miljković i Obradović.
Ja mislim da će Šćeka početi pa dokle bude mogao. Jović nije trenirao 10ak dana, i on je neizvestan.
Pozitivna stvar je što se vraćaju Miljković i Obradović.
- Irriducibili
non mollare mai
Scekic ce izgleda igrati.
Miljkon i Obrad se vracaju.
Ostalo je kao i protiv Socija. Klara sa 14 igraca. Ocekuje nas fudbalska rapsodija.
Miljkon i Obrad se vracaju.
Ostalo je kao i protiv Socija. Klara sa 14 igraca. Ocekuje nas fudbalska rapsodija.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
-
OnlineBatica ubica
Ništa novo od uprave, 2019. nisu imali za vize za put u Vels pa im je Lola pozajmio 700 evra.
A koliko se sećam išla je priča da u jesen 2018. godine nisu imali za plate pa je isto Lola pozajmljivao.
Majmuni su dozvolili da im najbolji igrač ekipe ode u sred sezone zbog neisplaćenih plata, bonusa ( bonus za ulazak u LE od pre 2 godine), a kako se pisalo dugovali su i kirije za stan. Samo da podsetim da je od leta 2019. do prošle zime u klub ušao 31 milion evra od transfera, plus novac od Evrope. A sad nemaju za putovanje u Portugal. Mada bitno je da Miki Vazura ima za Audi A8 i stan na Menhetnu.
Veći smradovi nisu ušli u ovaj klub od njegovog osnivanja.
A koliko se sećam išla je priča da u jesen 2018. godine nisu imali za plate pa je isto Lola pozajmljivao.
Majmuni su dozvolili da im najbolji igrač ekipe ode u sred sezone zbog neisplaćenih plata, bonusa ( bonus za ulazak u LE od pre 2 godine), a kako se pisalo dugovali su i kirije za stan. Samo da podsetim da je od leta 2019. do prošle zime u klub ušao 31 milion evra od transfera, plus novac od Evrope. A sad nemaju za putovanje u Portugal. Mada bitno je da Miki Vazura ima za Audi A8 i stan na Menhetnu.
Veći smradovi nisu ušli u ovaj klub od njegovog osnivanja.
Znacio bi Scekic mnogo.Previse mlako bi bilo da igraju Jojic i Natho npr.
Mislis da se vracaju Miljkovic i Obradovic u prvih 11?Msm posto su i jedan i drugi igrali i u BG protiv Socija.
-
OnlineBatica ubica
Stanoje reče da je Miljkon bliži prvoj postavi od Živkovića i da je spreman.
Ne verujem da će početi Obradović, Urošević igra dobro i stabilno od početka sezone.
Šćeka mora na teren pa koliko bude mogao, Natho ne može na zadnjeg veznog isključivo zbog trkačkih sposobnosti. Ako ne može Šćekić onda mora Lola kapiten, nema druge.
Kad bi se vratili sa pobedom...
Ne verujem da će početi Obradović, Urošević igra dobro i stabilno od početka sezone.
Šćeka mora na teren pa koliko bude mogao, Natho ne može na zadnjeg veznog isključivo zbog trkačkih sposobnosti. Ako ne može Šćekić onda mora Lola kapiten, nema druge.
Kad bi se vratili sa pobedom...
Pa nisu poceli, jesu usli. Ali, koliko sam video oni ce poceti po pisanju Mocarta.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Irriducibili
Hoce li se naci novinar koji ce smeti da "gospodi" postavi pitanje, kako Asano igra Bundes ligu, kad su se onoliko busali u grudi da nece moci nidje? I zašto nece?
non mollare mai