KK Partizan 2020/21

Arhiva.

Moderator: Moderator

Tajler Darden

Re: KK Partizan 2020/21

Post by Tajler Darden » Wed Aug 25, 2021. 5:23 pm

Propustili smo to da nismo doveli nijednog igrača, koji bi u ovom KKP pravio razliku.

Dovodilo se instant i tako se i prošlo na kraju krajeva.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Houdini

Post by Houdini » Wed Aug 25, 2021. 6:28 pm

Irriducibili wrote:
Wed Aug 25, 2021. 5:11 pm
Koga li smo to propustili prethodnih godina?
Ovo što Tajler reče, propustili smo priliku da damo Željku jednog igrača kog zaista može da iskoristi..

Za one pare koje su pojedinci dobijali se sigurno mogao dovesti neki klinac koji bi sada mogao da pomogne..

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Aug 25, 2021. 7:48 pm

Kako mali Perica zamišlja svet, mada ne čudi od razmaženog navijača, koji smatra da i 1 Inter može i treba da dovodi samo ekstra zvezde

Prvo, prošle sezone nismo imali budzet koji bi nam omogucio skuplje igrače

Drugo, koji nas je ozbiljan igrač, ili talenat koji je pravi raritet, uopšte doživljavao ozbiljnim i bio spreman da uopšte razmišlja o nama

Iz čega proizilazi da Žoca niko nije mogao čekati, vec upravo suprotno, ovo što sada imamo je zahvaljujuci njemu i onome ko je pružio neophodnu finansijsku podlogu
non mollare mai

Houdini

Post by Houdini » Wed Aug 25, 2021. 8:19 pm

Na pričam samo o prošloj već o proteklim godinama..

Znači Thomas, Parahuski, Pejners, Dangubić, Page svi zajedno za jesu li imali 50k ili smo ih plaćali u limariji?

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Aug 25, 2021. 9:54 pm

Placali smo ih koliko smo ih placali, tu su bili po izboru tadašnjeg trenera, koji je imao rezultatsko pokrice za njihovo prisustvo

Čovek je imao zadatak da postigne instant uspeh, a ne da kalkuliše da li ce neko možda postati igrač za par godina. A sve i da ih je hteo, ovaj kalibar relativno mladih igrača mu je bio nedostupan
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Aug 25, 2021. 9:59 pm

Houdini wrote:
Wed Aug 25, 2021. 8:19 pm
Na pričam samo o prošloj već o proteklim godinama..

Znači Thomas, Parahuski, Pejners, Dangubić, Page svi zajedno za jesu li imali 50k ili smo ih plaćali u limariji?
Izostavio si Angolu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Aug 25, 2021. 10:09 pm

Slažem se sa Irrom, cilj onog tima je bio isključivo rezultat i plasman u EL. Sistem gde se napravi rezultat i gde se izbaci nekoliko mladih igrača je praktično nemoguć bez velikog imena kao što je Željko sad, jer on privlači mlade igrači koji mogu da postanu nešto. Više nema talentovanih klinaca kao ranije, a i kada ih ima mi smo im negde treća/četvrta opcija.
Od Pecarskog, Trifunovića i ostalih koji su dobijali šansu prethodnih godina igrači neće biti jer nisu taj kalibar. Takođe takve nabeđene zvezdice traže minutažu na slepo i da se tretiraju kao mladi, što nikako ne može kad se juri rezultat. Za takve postoje razvojni klubovi kao što su Mega i FMP2.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Hiro Onoda

Post by Hiro Onoda » Wed Aug 25, 2021. 10:18 pm

To sto je kod nas bilo zadnjih godina placano da igra je najveca sramota u istoriji kluba boljih je igraca bilo kad smo igrali pod otvorenim nebom.

Houdini

Post by Houdini » Wed Aug 25, 2021. 10:25 pm

Irriducibili wrote:
Wed Aug 25, 2021. 9:54 pm
Čovek je imao zadatak da postigne instant uspeh, a ne da kalkuliše da li ce neko možda postati igrač za par godina. A sve i da ih je hteo, ovaj kalibar relativno mladih igrača mu je bio nedostupan
A sve to nije filozofija Partizana, već nekog nebitnog ruskog ili italijanskog tima, čija tradicija ide do 2010. godine..

Hteli instant rezultat, dobili instant patku..

Sreća pa je došao na čelo kluba neko ko zna šta je Partizan i ko će kad ode da ostavi nešto iza sebe..

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Aug 25, 2021. 10:51 pm

Šta je filozofija Partizana?

Po meni je da bude najbolji, tako tradicija nalaže, ti očigledno imaš nešto drugo na umu

Obeveza KKP su trofeji, a ne da bude razvojni tim za wannabe košarkaše. Nekada smo oterali Bjelicu i Gudurica, jednome nije valjao Mirotic, prosvetli me kog smo to talenta propustili u godinama u kojima, po tebi, nismo u skladu sa "filozofijom Partizana"?
non mollare mai

Houdini

Post by Houdini » Wed Aug 25, 2021. 11:30 pm

Jednostavno ili da ima ili da stvara šampionski tim.. Ajde one sezone pod Perom i Džiletom kad nije ni bilo para.. Ali kad je limar došao, kad je para bilo a rezultati nula velika..

u koju grupu od ove dve gore spadaju pobrojani košarkaši?

Kod talenta, ne znam, nisam skaut, ali eto Željko očigledno zna kog talenta da uzme, a mogao je verovatno i nekog ko bi mu doneo instant kvalitet za ovu sezonu, plata izraelca, pa još obeštećenje, našao bi se neko.

A te priče ne bi došao jer nema trenera, važi da ne bi došao za platu koju je imao Parahuski recimo.. Ili tada u Evropi nije bilo talenata, već počeli od ove sezone da se pojavljuju?

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Aug 25, 2021. 11:54 pm

Zar pod Trinkijerijem nije bio šampionski tim, ili se nekim čudom desilo da smo bili prvi u svim takmičenjima, kada je cirkus Korona krenuo na svetsku turneju?

Žoc je doveo, a po svoj prilici ce ih biti još, igrače koji donose instant kvalitet i to po parametrima EL. Nije placeno nikakvo obeštecenje za Jama, previše gutaš sumnjive izvore

Samo mi kaži koji to klub toliko placa talente? Idemo redom, Jam, Kurucs, Smailagic, ajde i Koprivica, ne bi došli u KKP da Žoc nije trener i da u njemu ne vide mogucnost za veliki individualni napredak. Radije bi nabijali statistiku u nekoj Megi i čekali nba poziv
non mollare mai

CikaZika

Post by CikaZika » Thu Aug 26, 2021. 9:09 am

Mur bi danas trebalo da stigne na Zlatibor.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Houdini

Post by Houdini » Thu Aug 26, 2021. 7:35 pm

@Irr
Veštački pokušaj šampionskov tima, kao što je i neki Uniks, Lokomotiva, Trento.. Znači instant kvalitet koji može da prođe, al pre ne.. To što smo bili šampioni januara i šampioni kupova ne znači ništa..

Ne postoji u Evropi nijedan klub kao Partizan, nema kluba koji je na tako visokom nivou igrao i izbacivao nove igrače..

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Aug 26, 2021. 9:03 pm

E baš si našao primere šampionskih klubova, oni ni sami ne maštaju o tituli

Imam sve razloge da verujem da bi ostali na prvom mestu, da nas u najmanju ruku čudna dešavanja u svetu, nisu sprečila u tome

Opet fama o izbacivanju igračs, a činjenice govore da su mahom dovedeni sa strane, a da su talenti iz naše škole oterani. Uz to, slučajno ili namerno si zanemario da se situacija sa mladim igračima vremenski ne poklapa sa ovom upravom. Koji je poslednji ozbiljan igrač kog je KKP izbacio?
non mollare mai

Locked