FK Partizan
Moderator: Moderator
Re: FK Partizan 2020/21
1. kolo - Anortozis - Partizan, 16. septembar, 21:00
2. kolo - Partizan - Flora, 30. septembar, 18:45
3. kolo - Partizan - Gent, 21. oktobar, 21:00
4. kolo - Gent - Partizan, 4. novembar, 18:45
5. kolo - Flora - Partizan, 25. novembar, 21:00
6. kolo - Partizan - Anortozis, 9. decembar, 18:45
2. kolo - Partizan - Flora, 30. septembar, 18:45
3. kolo - Partizan - Gent, 21. oktobar, 21:00
4. kolo - Gent - Partizan, 4. novembar, 18:45
5. kolo - Flora - Partizan, 25. novembar, 21:00
6. kolo - Partizan - Anortozis, 9. decembar, 18:45
- Irriducibili
71:70 wrote: ↑Sat Aug 28, 2021. 10:12 amOd uprave se, kako je izjavio niihov eksponent, svetski rekorder u protoku vremena izmedju podnošenja ostavke i odlaska sa funkcije, ne može očekivati ništa. Oni su prezadovoljni, Stanoje kažu ima 2 tima, ko je nama smrtnicima kriv što to ne vidimoIrriducibili wrote: ↑Fri Aug 27, 2021. 2:16 pmOd uprave se može očekivati neki neca mihajlović i eventualno rokada tipa gulan-zdjelar.
non mollare mai
Siguran sam da ce derbi biti 3 dana posle Kipra,tj u nedelju 19.09.
Ocekujem da se derbi mozda i pomeri. Videcemo, ako ne, nama jako gusto zbog putovanja. CZ sa Bragom kod kuce.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Jojica izgleda bas radi ova traka,dobar je veceras.
- Irriducibili
Delegacija sa juga, predvodjena Prelom, prodefilovala po istočnoj tribini. Sve kao bili fini, delili deci kokice....
Klasična demonstracija sile
non mollare mai
Jel bio neki incident ili su samo prodefilovali?Irriducibili wrote: ↑Sun Aug 29, 2021. 10:24 pmDelegacija sa juga, predvodjena Prelom, prodefilovala po istočnoj tribini. Sve kao bili fini, delili deci kokice....
- Irriducibili
Ma jok, malo ljudi je bilo na istoku, samo pokazivanje mišica
non mollare mai
- Batica ubica
Početak sezone je iznad svakog očekivanja, prolazak u grupe, 6/6 u ligi uz gol razliku 22:1.
Stanojević je dobro našpanovao ekipu, neke stvari kao što su zalaganje, fokus, koncentracija su očigledno nešto o čemu nema pregovora i to mi se jako sviđa.
Rikardo ponovo 2 gola + 2 asistencije, stvarno igra vrhunski i on je tačno ono što nam je falilo prethodne sezone. Svaka mu čast za prvu asistenciju, vidi se da više igra za tim nego u prvom mandatu. Ona prva 2 gola su dokaz klase, ako nastavi ovako lagano ulazi u konkurenciju najboljih stranaca.
Kao što reče Nemanjić, Jojićeva dobra utakmica. Dobra energija, zalaganje i kad je tako čovek nema šta da mu zameri. Jojić je neko ko zna da igra, samo da se ne ponavlja ona sramota iz Rusije i Portugala kad je bio užasan.
Šćeka je naš čovek od poverenja, od prvog minuta je krenuo fokusirano, oduzeo dosta lopti, pritiskao. Radi tačno ono što zadnji vezni treba da radi.
Živković odličan, 2 asistencije iz 2 centaršuta. Potvrđuje onu priču da je dobar ofanzivno. Odlično povukao loptu i kod trećeg gola.
Holender polako vraća samopouzdanje, nadam se da će posle pauze biti još bolji. Pohvale za njega i Terzića zbog odgovornosti u odbrani, odlično su pokrivali bokove.
Komentator Arene reče da Stanojević očekuje neka pojačanja. Nadam se da je tako, jer su rezervni špic i još jedan štoper ono što nam baš treba.
Stanojević je dobro našpanovao ekipu, neke stvari kao što su zalaganje, fokus, koncentracija su očigledno nešto o čemu nema pregovora i to mi se jako sviđa.
Rikardo ponovo 2 gola + 2 asistencije, stvarno igra vrhunski i on je tačno ono što nam je falilo prethodne sezone. Svaka mu čast za prvu asistenciju, vidi se da više igra za tim nego u prvom mandatu. Ona prva 2 gola su dokaz klase, ako nastavi ovako lagano ulazi u konkurenciju najboljih stranaca.
Kao što reče Nemanjić, Jojićeva dobra utakmica. Dobra energija, zalaganje i kad je tako čovek nema šta da mu zameri. Jojić je neko ko zna da igra, samo da se ne ponavlja ona sramota iz Rusije i Portugala kad je bio užasan.
Šćeka je naš čovek od poverenja, od prvog minuta je krenuo fokusirano, oduzeo dosta lopti, pritiskao. Radi tačno ono što zadnji vezni treba da radi.
Živković odličan, 2 asistencije iz 2 centaršuta. Potvrđuje onu priču da je dobar ofanzivno. Odlično povukao loptu i kod trećeg gola.
Holender polako vraća samopouzdanje, nadam se da će posle pauze biti još bolji. Pohvale za njega i Terzića zbog odgovornosti u odbrani, odlično su pokrivali bokove.
Komentator Arene reče da Stanojević očekuje neka pojačanja. Nadam se da je tako, jer su rezervni špic i još jedan štoper ono što nam baš treba.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Batica ubica
- Irriducibili
Ovo vec postaje sprdnja sa zdravim razumom, ne bi me iznenadilo da vrate Voju Stankovica i Trajkovica
Klasično bušenje Stanojevica, nad kojim nemaju nikakvu kontrolu, pa je potrebna krtica u svlačionici
Da su Terzicu dali da nam bira novog igrača (nikako ne mogu napisati pojačanje), bilo bi ga sramota da dovede Miletica
Klasično bušenje Stanojevica, nad kojim nemaju nikakvu kontrolu, pa je potrebna krtica u svlačionici
Da su Terzicu dali da nam bira novog igrača (nikako ne mogu napisati pojačanje), bilo bi ga sramota da dovede Miletica
non mollare mai
Pa ako bude busio, nece igrati kod Stanoja.
Stize kao rezervni stoper, mislim treba nam to, ali Celavi nema neki kvalitet ni na stoperu.
Ako bude imao bahata ponašanja nece igrati, to je jasno, tako da ne verujem da ce on tu da remeti nesto.
Stize kao rezervni stoper, mislim treba nam to, ali Celavi nema neki kvalitet ni na stoperu.
Ako bude imao bahata ponašanja nece igrati, to je jasno, tako da ne verujem da ce on tu da remeti nesto.
- Batica ubica
Sporan je kvalitet Miletića, koji je jedini dobar fudbal u Partizanu igrao dok je Bata bio trener. Posle Bate par dobrih derbija, u Evropi se raspadao.
Srećna okolnost je što dolazi kao štoper, gde je malo bolji nego na beku. Ja kontam da će da bude četvrti štoper, pošto je Ostojić bolji od njega a Saničanin i Vujačić su očigledno tandem kome Stanoje veruje. Ako bude tako onda će imati minimalnu minutažu verovatno, što je jedina dobra stvar u njegovom dolasku.
Što se tiče bušenja, mislim da će Stanoje to seći u korenu, ako ga bude naravno.
Mocart je juče pominjao da jurimo rezervnog špica, 3 igrača su u priči. Bilo bi lepo kad bi se to realizovalo.
Do kad traje PR kod nas?
Srećna okolnost je što dolazi kao štoper, gde je malo bolji nego na beku. Ja kontam da će da bude četvrti štoper, pošto je Ostojić bolji od njega a Saničanin i Vujačić su očigledno tandem kome Stanoje veruje. Ako bude tako onda će imati minimalnu minutažu verovatno, što je jedina dobra stvar u njegovom dolasku.
Što se tiče bušenja, mislim da će Stanoje to seći u korenu, ako ga bude naravno.
Mocart je juče pominjao da jurimo rezervnog špica, 3 igrača su u priči. Bilo bi lepo kad bi se to realizovalo.
Do kad traje PR kod nas?
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Vidim da smo zavrsili ovog holandjanina iz tventea.
A vidim da je i skuletic od veceras slobodan igrac.
A vidim da je i skuletic od veceras slobodan igrac.