KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Madar ulazi uskoro u 22. godinu zivota, mlad jeste, ali nema 17 ili 18 godina. Domacih opcija trenutno nema, mozda ce biti kroz 2,3 godine.
Za igrača za koga je plaćeno obeštećenje plus plata sigurno se mogao dovesti igrač koji će odmah doneti insta kvalitet, a Madar to trenutno nije i pitanje da li će to biti u KKP. Da je umesto Madar Marković mislim da bi odijum javnosti bio mnogo drugačiji.
Za igrača za koga je plaćeno obeštećenje plus plata sigurno se mogao dovesti igrač koji će odmah doneti insta kvalitet, a Madar to trenutno nije i pitanje da li će to biti u KKP. Da je umesto Madar Marković mislim da bi odijum javnosti bio mnogo drugačiji.
-
Hiro Onoda
Zar je mlad igrac samo onaj koji je i dalje tinejdzer?Da smo probali da uzmemo nekog Miskovog,da ga ima uopste trenutno, opet bi morali da placamo obestecenje.
Ja ne vidim kojeg smo to igraca njegovih godina mogli da uzmemo za rezervnog pleja ne samo lokalne nego i na nivou Evrope.Bice doveden jos jedan plej sigurno tako da ne ocekujem da ce citave sezone biti ova rasprava o Madaru.
Ja ne vidim kojeg smo to igraca njegovih godina mogli da uzmemo za rezervnog pleja ne samo lokalne nego i na nivou Evrope.Bice doveden jos jedan plej sigurno tako da ne ocekujem da ce citave sezone biti ova rasprava o Madaru.
- Batica ubica
Veći problem od fizičke inferiornosti Madara je to da je kao rezervni plejmejker doveden Mur koji je ipak skorer. I Muru i Madaru bi u ovom trenutku više odgovaralo da pored sebe imaju plejmejkera koji zna da razigrava.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
-
Stomatologog
Pitanje za Irr.O kojem se tompsonu radi, nijesam upucen?
Procito sam da su lesor i martin sad ponudjeni,posto je lesor slobodan.
Procito sam da su lesor i martin sad ponudjeni,posto je lesor slobodan.
-
Hiro Onoda
- Batica ubica
Ja pretpostavljam da je u pitanju Hasan Martin, što je igrao za Budućnost u sezoni 19/20.
- Batica ubica
Kad se samo setim da smo prošle sezone imali Vilija Rida na tacni a mi uzmemo Miku...
-
Hiro Onoda
On je sinoc igrao za Olimpijakos,kako ce to kod nas da dodje?Batica ubica wrote: ↑Sat Nov 13, 2021. 12:13 pmJa pretpostavljam da je u pitanju Hasan Martin, što je igrao za Budućnost u sezoni 19/20.
Ja tesko ocekujem da mi sutra pobedimo.
Posebno sto ce biti dozvoljena rukometna odbrana.
Posebno sto ce biti dozvoljena rukometna odbrana.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Batica ubica
Nisam napisao da dolazi, nego pretpostavljam da se o njemu priča.Hiro Onoda wrote: ↑Sat Nov 13, 2021. 3:43 pmOn je sinoc igrao za Olimpijakos,kako ce to kod nas da dodje?Batica ubica wrote: ↑Sat Nov 13, 2021. 12:13 pmJa pretpostavljam da je u pitanju Hasan Martin, što je igrao za Budućnost u sezoni 19/20.
- Irriducibili
Ta odbrana je relativno čista, imajuci u vidu njen intenzitet, ni u EL ih sudije ne masakriraju prekršajima. A realno nismo ni mi nežni u defanzivnom delu
Očekujem meč na mali broj poena, pod pretpostavkom da ne bude previše bacanja. Duel dve, svaka iz svog razloga, ofanzivno uboge ekipe, kojima je jaka odbrana primarna stvar
Osim što nemamo organizaciju, naš problem je i mekana spoljna linija, te je glavna nada Želimir, da ce smisliti način da vidimo koš, te da Puntera poštedi žestokih batina
non mollare mai
- Batica ubica
Večeras očekujem tvrdu utakmicu, ne verujem da će pobednik preći 75 poena.
Miriše mi na loše šutersko veče oba tima, sa malo otvorenih pogleda i da će presuditi individualac serijom u 4/4, Panter kod nas ili Ivanović kod njih.
Miriše mi na loše šutersko veče oba tima, sa malo otvorenih pogleda i da će presuditi individualac serijom u 4/4, Panter kod nas ili Ivanović kod njih.
- Irriducibili
Neka se ponovo izvinjava
non mollare mai
To što na ovoj planeti obitavaju ljudi koji su zaostali u svakom smislu nije Željkov problem. Pa ne spuštaš se, niti se ugledaš na one koji su iza tebe..
To kao da gledaš Šimpanze kako se gađaju govnima pa pomisliš da je to put kojim treba ići..
To kao da gledaš Šimpanze kako se gađaju govnima pa pomisliš da je to put kojim treba ići..