Liga Šampiona
Moderator: Moderator
-
OnlineBatica ubica
Re: Liga Šampiona
Ne verujem da će Poketino napuštati PSŽ do kraja sezone, ima priliku da uzme titulu i kupove, da proba u LŠ ali mislim da je neće uzeti.
Pogotovo nema logike da sad ide odavde gde može da upiše 3 trofeja, a tamo bi ga čekala ruina u kojoj se ne zna ko pije a ko plaća, gde bi morao da privede sezonu kraju i tek onda da planira nešto ozbiljno. Ko sad prihvati ponudu Junajteda nije preterano pametan.
Pogotovo nema logike da sad ide odavde gde može da upiše 3 trofeja, a tamo bi ga čekala ruina u kojoj se ne zna ko pije a ko plaća, gde bi morao da privede sezonu kraju i tek onda da planira nešto ozbiljno. Ko sad prihvati ponudu Junajteda nije preterano pametan.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Navodno ga 12 miliona deli od klupe Uniteda, toliko obeštecenje traži PSG, gde u tom slučaju dolazi Zidan
non mollare mai
- Irriducibili
Batica ubica wrote: ↑Wed Nov 24, 2021. 9:57 pmIgračima sredine terena PSŽa treba dati odlikovanja, njih trojica trče za šestoricu. Kao što je i očekivano Mesi, Nejmar i Mbape ne učestvuju mnogo u odbrani, a rekao bih da ih to mnogo ni ne zanima.
Ako PSŽ zadrži nulu Navas i ovih 7 igrača zaslužuju ordenje.
Još nešto, Poketino pre neki dan proziva Tuhela da je Čelsi defanzivan tim i da se najviše oslanja na niski blok, a on sa Mesijem, Nejmarom i Mbapeom u timu igra u niskom bloku večeras![]()
![]()
Odlična analiza na temu o kojoj si pisao
non mollare mai
-
OnlineBatica ubica
@Irr
Eto jednom i da se Gvardiola prilagodi protivniku.
3 igrača PSŽa brane preširok prostor na sredini i nema dobrog pokrivanja bokova tako da krila ostaju izolovana 1v1 sa bekovima. Za prvi gol je centrirao Voker koga nije imao ko da isprati usled lošeg pokrivanja bokova i manjka igrača na sredini. Sa sličnim problemom se suočava i Liverpul ove sezone o čemu sam pisao
Sinoć je bila ideja da Marez napada Mendeša 1v1, mada po statistici sa Sofaskora Mendeš nije bio predriblan nijednom, a Marez je imao 0/4 uspešne driblinge.
PSŽ bez pritiska na loptu usled manjka igrača u sredini terena. Kao što je napisao ovaj momak sa tvitera za ulazne lopte upravo tako su i primljeni golovi, Rodri i Marez šalju lopte u kazneni bez pritiska na loptu PSŽa.
Kao što govori moj avatar ovde a i moji postovi, ljubitelj sam tzv. anti-fudbala i dobre defanzivne organizacije, prilagođavanja protivniku itd.. Ali kad u ekipi imaš Mesija, Nejmara i Mbapea prosto ne smeš nijednu utakmicu da staneš u nisku zonu, ne ide to uz takve igrače. Poketino je trener koji voli i zna da se zatvori, pogotovo u jačim utakmicama jer voli ulogu autsajdera. Samo što ovde nije autsajder nego jedan od glavnih kandidata i to će mu praviti problem u LŠ.
Eto jednom i da se Gvardiola prilagodi protivniku.
3 igrača PSŽa brane preširok prostor na sredini i nema dobrog pokrivanja bokova tako da krila ostaju izolovana 1v1 sa bekovima. Za prvi gol je centrirao Voker koga nije imao ko da isprati usled lošeg pokrivanja bokova i manjka igrača na sredini. Sa sličnim problemom se suočava i Liverpul ove sezone o čemu sam pisao
Sinoć je bila ideja da Marez napada Mendeša 1v1, mada po statistici sa Sofaskora Mendeš nije bio predriblan nijednom, a Marez je imao 0/4 uspešne driblinge.
PSŽ bez pritiska na loptu usled manjka igrača u sredini terena. Kao što je napisao ovaj momak sa tvitera za ulazne lopte upravo tako su i primljeni golovi, Rodri i Marez šalju lopte u kazneni bez pritiska na loptu PSŽa.
Kao što govori moj avatar ovde a i moji postovi, ljubitelj sam tzv. anti-fudbala i dobre defanzivne organizacije, prilagođavanja protivniku itd.. Ali kad u ekipi imaš Mesija, Nejmara i Mbapea prosto ne smeš nijednu utakmicu da staneš u nisku zonu, ne ide to uz takve igrače. Poketino je trener koji voli i zna da se zatvori, pogotovo u jačim utakmicama jer voli ulogu autsajdera. Samo što ovde nije autsajder nego jedan od glavnih kandidata i to će mu praviti problem u LŠ.
ja sam pre nekog vremena pisao da Poketino nije trener za PSG iz prostog razloga sto on ne moze da nametne autoritet Mesiju, Mbapeu i Nejmaru.. zapravo mi deluje da je Zidan u ovom trenutku najbolje moguce resenje za njih, ako ne i jedino..
sa druge strane Poketino bi bio savrsen za Man Utd i ako su tacne price, vrlo moguce je ovo sto kaze Irr, da je on negde i prelomio i da se ceka samo ta zimska pauza da se i zavrse neke stvari..
ali kao sto rekoh meni ovo od pocetka sezone ne deluje kao fit izmedju Poketina i PSG..
sa druge strane Poketino bi bio savrsen za Man Utd i ako su tacne price, vrlo moguce je ovo sto kaze Irr, da je on negde i prelomio i da se ceka samo ta zimska pauza da se i zavrse neke stvari..
ali kao sto rekoh meni ovo od pocetka sezone ne deluje kao fit izmedju Poketina i PSG..
-
OnlineBatica ubica
Ja mislim da nijedan trener na svetu ne može njima da bude autoritet, nema takvog. Mesi i ove 2 nabeđene zvezdice ne trpe nikoga verovatno, ne mogu da zamislim situaciju da ne ide po njihovm. Plus tu su Di Marija, Ikardi, Ramos, golmansko rivalstvo Donarume i Navasa... Ne verujem da iko može da rukuje tolikom količinom ega i sujete, pa makar to bio i Zidan koji jeste bio jedan od najvećih igrača i koji je veoma uspešan trener.
Tuhel je prodisao otkad je otišao iz PSŽa, došao je u tim gde nema mega zvezdica, gde su većinom pošteni radnici bez ega koji poštuju trenera. PSŽ je toksična sredina, teško treneru koji tamo ode.
Tuhel je prodisao otkad je otišao iz PSŽa, došao je u tim gde nema mega zvezdica, gde su većinom pošteni radnici bez ega koji poštuju trenera. PSŽ je toksična sredina, teško treneru koji tamo ode.
- Irriducibili
Preslikana priča u Atletiku, gde Čolo ne uspeva da zatvara utakmice kao nekada. Vreme, uspesi i novac koji uz to ide su učinili svoje, radilice su zamenili fudbalski znalci, koji ne mogu uspešno da primene destruktivni stil igre. Ugodna pozicija underdoga je prošlost, a Čolo je ostao zarobljen u vremenu i svojim sada vec arhaičnim idejama. Paradoksalno, čovek koji je u bukvalnom smislu stvorio mocni Atletiko, sada mu je postao najveci balast i bilo bi najbolje da se razidju, da Atletiko prodiše i zaigra fudbal, a Čolo da potraži novi izazov. Samo što ne vidim tim koji bi želeo anti-fudbal, a da sebi može da priušti najskupljeg trenera na svetuBatica ubica wrote: ↑Thu Nov 25, 2021. 11:10 amKao što govori moj avatar ovde a i moji postovi, ljubitelj sam tzv. anti-fudbala i dobre defanzivne organizacije, prilagođavanja protivniku itd.. Ali kad u ekipi imaš Mesija, Nejmara i Mbapea prosto ne smeš nijednu utakmicu da staneš u nisku zonu, ne ide to uz takve igrače. Poketino je trener koji voli i zna da se zatvori, pogotovo u jačim utakmicama jer voli ulogu autsajdera. Samo što ovde nije autsajder nego jedan od glavnih kandidata i to će mu praviti problem u LŠ.
non mollare mai
-
OnlineBatica ubica
Tačno tako.
Čolo je hteo da se menja a opet i nije hteo, pa se desi da bez ikakvog razloga istresu 127 miliona za Feliksa od nepunih 20 godina. Pa sad ovaj povratak Grizmana gde dolazi i praktično guši Feliksa.
Kao što si i napisao napunio je tim majstorima a i dalje hoće da igra kao kad je imao trkače i borce.
Čolo je hteo da se menja a opet i nije hteo, pa se desi da bez ikakvog razloga istresu 127 miliona za Feliksa od nepunih 20 godina. Pa sad ovaj povratak Grizmana gde dolazi i praktično guši Feliksa.
Kao što si i napisao napunio je tim majstorima a i dalje hoće da igra kao kad je imao trkače i borce.
rutinirao nas Real i u drugom mecu, ali dobro cilj je svakako ispunjen..
losa stvar glup crveni Barele, ne igra nokaut fazu, dobra stvar, samo 2:0 smo izgubili, moglo je i vise..
u najinteresantnijoj grupi, Atletiko ide dalje.. steta za Milan, imali su i vodjstvo kuci..
losa stvar glup crveni Barele, ne igra nokaut fazu, dobra stvar, samo 2:0 smo izgubili, moglo je i vise..
u najinteresantnijoj grupi, Atletiko ide dalje.. steta za Milan, imali su i vodjstvo kuci..
- Irriducibili
Normalno je da vas je rutinirao, u pitanju je razlika u klasi, a pritom su u izuzetnoj formi
non mollare mai
Naravno, kad su nas kući pregazili kao plitak potok, gde neće u Madridu..
Ali da mi je neko rekao pre 10 godina da će Modrić biti ovakav igrač.. Nerealno kako igra.. Ne gubi lopte, nema loš pas, uvek ima rešenje.. Uživanje je gledati ga.. Vezni red Reala jedan od najboljih u istoriji, šljaka još uvek..
Ali da mi je neko rekao pre 10 godina da će Modrić biti ovakav igrač.. Nerealno kako igra.. Ne gubi lopte, nema loš pas, uvek ima rešenje.. Uživanje je gledati ga.. Vezni red Reala jedan od najboljih u istoriji, šljaka još uvek..
-
OnlineBatica ubica
Parovi ponovljenog žreba:
Salzburg-Bajern
Sporting-Mančester Siti
Benfika-Ajaks
Čelsi-Lil
Atletiko-Mančester Junajted
Viljareal-Juventus
Inter-Liverpul
PSŽ-Real
Salzburg-Bajern
Sporting-Mančester Siti
Benfika-Ajaks
Čelsi-Lil
Atletiko-Mančester Junajted
Viljareal-Juventus
Inter-Liverpul
PSŽ-Real
sposobnost ljudi u UEFA je otprilike jednaka sposobnosti ljudi u FSS.. znaci nivo retard.. jedino sto znaju je da trose tudje pare..
a taman sam se ponadao da mozemo u cetvrtfinale
iskreno se nadam da projekat superlige je samo stavljen na mirovanje i da ce da se vrati opet na dnevni red..
a taman sam se ponadao da mozemo u cetvrtfinale
iskreno se nadam da projekat superlige je samo stavljen na mirovanje i da ce da se vrati opet na dnevni red..
Kakva crna Superliga. Dok je Engleza (političara) živih i zdravih od te rabote nema ništa. Bila ideja, probali su i ćao đaci.
Ne mora superliga, samo se nadam se da će neko da onemogući ovaj oblik socijalističkog upravljanja u UEFA.. Puna organizacija nesposobnih džabalebaroša koji odlično žive na račun drugih i ništa ne rade..
Oni sami jedan žreb od osam parova ne mogu da organizuju..
Englezi svakako mogu bez Superlige, može Bajern jer ne troši velike pare i može PSG jer ne važi Fair Play za njih.. Svi ostali će morati da se snalaze..
Navodno Inter mora da nađe 100 miliona da ispegla knjige.. A ni drugi nisu daleko verovatno..
Oni sami jedan žreb od osam parova ne mogu da organizuju..
Englezi svakako mogu bez Superlige, može Bajern jer ne troši velike pare i može PSG jer ne važi Fair Play za njih.. Svi ostali će morati da se snalaze..
Navodno Inter mora da nađe 100 miliona da ispegla knjige.. A ni drugi nisu daleko verovatno..