Itekako su probijali bekove, Ferel je u par situacija lagano probio Avramovica. Mada je i nasa odbrana taj mec bas lose bila postavljena.
KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
-
Hiro Onoda
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Ima li istine u ovoj prici sto se siri nocas po drustvenim mrezama da smo konacno pred dovodjenjem centra?Ili je opet lupetanje po drustvenim mrezama.
opet postrojavas ljude na pravdi boga
- White Mamba
Blamantan basket vcrs..
Sudije na kraju pogurale
Pojacanja..nekad?
Sudije na kraju pogurale
Pojacanja..nekad?
- White Mamba
Blamantan basket vcrs..
Sudije na kraju pogurale
Pojacanja..nekad?
Sudije na kraju pogurale
Pojacanja..nekad?
- Batica ubica
Ovo mi je delovalo kao pripremne utakmice gde se isprobavaju sve moguće opcije, umalo da nam to dođe glave.
Glas je danas praktično bio prva napadačka opcija i pokazao je da zaslužuje da bude u 12 i da ima minutažu. Nadam se da povreda nije teška.
Dangubić je primer kako igrač treba da se ponaša, celu utakmicu na klupi, uđe u 4/4 i odigra sa 100%.
Balšina dobra utakmica pre svega napadački.
Problemi ostaju, u kreiranju najviše. Madar je odigrao toplo-hladno. Najbitnije da smo nekako iščupali pobedu.
U jednom trenutku smo imali petorku gde su igrala 4 igrača 2000. godište i Glas koji je 2001. nadam se da je Hudini zadovoljan.
Glas je danas praktično bio prva napadačka opcija i pokazao je da zaslužuje da bude u 12 i da ima minutažu. Nadam se da povreda nije teška.
Dangubić je primer kako igrač treba da se ponaša, celu utakmicu na klupi, uđe u 4/4 i odigra sa 100%.
Balšina dobra utakmica pre svega napadački.
Problemi ostaju, u kreiranju najviše. Madar je odigrao toplo-hladno. Najbitnije da smo nekako iščupali pobedu.
U jednom trenutku smo imali petorku gde su igrala 4 igrača 2000. godište i Glas koji je 2001. nadam se da je Hudini zadovoljan.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Boli nas penis za ovu sezonu ocigledno. Necemo da ometamo napredak Koprivice, ne trebaju nam pojacanja.
neocekivano smo losi
slask ne mozemo da zatvorimo kuci
bojim se koliko ce promeniti samo centar ovde..
kreacije bilo kakve u minusu
slask ne mozemo da zatvorimo kuci
bojim se koliko ce promeniti samo centar ovde..
kreacije bilo kakve u minusu
- Irriducibili
I ja se nadam da je, makar po rezultatu jer sumnjam da je gledao, uvideo kako izgleda Partizan koji on želi, kom je potrebna sudijska otimačina ne bi li se pobedio mocni SLASK, koji bi po slobodnoj proceni bio polovičan na turnirima ABA 2 ligeBatica ubica wrote: ↑Wed Dec 15, 2021. 10:47 pmU jednom trenutku smo imali petorku gde su igrala 4 igrača 2000. godište i Glas koji je 2001. nadam se da je Hudini zadovoljan.
Sam podatak da nam je prva napadačka opcija bio dečko, koji u KKP nije došao na mala, vec na ona vrata za kucne ljubimce, govori više od svega. Nema problema, očajni smo, desetkovani povredama, ali pošto Curry i posle postizanja rekorda i dalje ne želi da dodje, moracemo još da sačekamo igrača koji ce zadovoljiti istančane Želimirove kriterijume. A takvog možda i ne dočekamo...
Sve u svemu, još jedno mučno veče u Areni, ali teraj dalje. A šta nam drugo i preostaje....
non mollare mai
lako za mene, bitnije je da je neko drugi zadovoljanBatica ubica wrote: ↑Wed Dec 15, 2021. 10:47 pmU jednom trenutku smo imali petorku gde su igrala 4 igrača 2000. godište i Glas koji je 2001. nadam se da je Hudini zadovoljan.
ja znam da bi Irr da mi sutra istresemo kes i dovedemo Parahuskog, ali mi je drago da Zeljko pokazuje da ne pravi tim samo za ovu godinu, vec da se gleda unapred.. siguran sam da ce onog momenta kada iskoci nesto sto zaista moze da napravi razliku mi cemo reagovati.. a dovoditi samo da bi doveli, nema smisla, kao onomad kad je General isao protiv svojih principa, podlegao pritisku i doveo Josa Akojona..Obradović: Najbolji deo meča sa najmlađom petorkom! Hvala veličanstvenim navijačima
ne pravi se tim iskljucivo za ovu sezonu, to je vec dugo jasno, pa treba puno strpljenja za ovaj proces.. #trastdproces
naravno greske su sastavni deo svakog #trastdproces pa su tako Zeljko i Savic fejlovali sa Kurucom.. od sad da se neki IQ test uvede pre potpisa ugovora, pa svi oni ispod 80 da automatski otpadnu..
nego ne mogu a da ne prokomentarisem.. meni je jasno da kada je Zagorac trebalo da da dodje u Partizan i kada je Muta minirao i bio na stubu srama, mi nismo imali pojma da ga je zapravo jedino on provalio.. i dovesti ga, to je bilo ok.. ali onaj koji mu je dao novi ugovor, nadam se da se osim komentarisanja kosarke, nicim vezano za istu nece baviti.. grom i pakao na sta lici, jos kapiten majko moja.. iskreno se nadam da Misko nije izvukao neku klauzulu u ugovoru koja kaze da mu se automatski produzuje ugovor na jos sezonu..
- Irriducibili
Portparol "objektivnih navijača Partizana" briljira, otkriva rupu u saksiji tvrdnjom kako se tim ne pravi samo za jednu sezonu, zanemarujuci činjenicu da smo potpuno najebali, ako nam je ovo nešto što cemo gledati i narednih sezona, u jalovoj nadi da se na silu s protokom vremena postaje košarkaš. Sledece što možemo očekivati je igra na kokošije i selektivno pamcenje (što dobrim delom ima osnova).navijača, pa ce nam se predočiti kako zapravo ove sezone trofeji nisu ni planirani, vec da bi trebalo da budemo srecni što je Koprivica (nadam se) naučio igru ledjima, dok cemo napad licem ostaviti za neku od narednih sezona, taman dok mu ne istekne ugovor, pa da dečko zaigra i u EL. Podrazumeva se u drugom dresu, "objektivni" ce biti ponosni što smo smo drugima stvorili igrača, a EL ce i dalje igrati Čovicev klub
non mollare mai
- Batica ubica
Jedan je gledao mnogo unapred pa se sapleo i polomio.
Ne bih rekao da se gleda mnogo unapred a dovedeni Ledej i Panter koji su prošle sezone igrali bitne ulogu u učesniku F4 EL. Avramović i Mur po 27 godina to i nije neko gledanje unapred.
Ovaj tim je bio planiran da odmah napadne trofeje, ali se izgleda Željko malo zaigrao sa izborom igrača i sad smo u magli. Nije rešen status igrača na poziciji 3 gde imamo 2 igrača više, nije rešena pozicija centra gde imamo jednog upotrebljivog čoveka koji ne može da bude prva opcija, pa zato na 5 "silujemo" čoveka kome to nije prirodna pozicija. Na plejmejkeru se očekivalo da će Madar doneti kvalitet odmah ali se i tu pogrešilo u proceni jer za sada igra na nivou Baneta Ratkovice, pa Avramović mora da glumi ono što nije. Tako trpi i Mur, kome kao i Madaru, više odgovara da je pored njega plejmejker koji je kreator pa da onda Mur može da igra u ulozi skorera, a ovako se od njega očekuje da kreira a on kreator nije.
Da se složim sa Irrom, Partizan mora da napada trofeje a ne da pravi igrače drugima i da se time ponosi. A za to se trofeji ne dobijaju.
Ne bih rekao da se gleda mnogo unapred a dovedeni Ledej i Panter koji su prošle sezone igrali bitne ulogu u učesniku F4 EL. Avramović i Mur po 27 godina to i nije neko gledanje unapred.
Ovaj tim je bio planiran da odmah napadne trofeje, ali se izgleda Željko malo zaigrao sa izborom igrača i sad smo u magli. Nije rešen status igrača na poziciji 3 gde imamo 2 igrača više, nije rešena pozicija centra gde imamo jednog upotrebljivog čoveka koji ne može da bude prva opcija, pa zato na 5 "silujemo" čoveka kome to nije prirodna pozicija. Na plejmejkeru se očekivalo da će Madar doneti kvalitet odmah ali se i tu pogrešilo u proceni jer za sada igra na nivou Baneta Ratkovice, pa Avramović mora da glumi ono što nije. Tako trpi i Mur, kome kao i Madaru, više odgovara da je pored njega plejmejker koji je kreator pa da onda Mur može da igra u ulozi skorera, a ovako se od njega očekuje da kreira a on kreator nije.
Da se složim sa Irrom, Partizan mora da napada trofeje a ne da pravi igrače drugima i da se time ponosi. A za to se trofeji ne dobijaju.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
moje misljenje je da je rezon, onog momenta kad je iskocila mogucnost, bio da se dovedu kao osigurac da svojim individualnim kvalitetom kupe vreme stvaranju tima..jer da je ovo all in sezona, da je iskljucivi plan da se ove sezone uzme, da se ne gleda dalje od ove, siguran sam da bi se nasla 2-3 igraca koja mogu da donesu kakav takav ucinak ove sezone, a ne bi se ovoliko cekalo i trazilo..
sto se tice godina Avramovica, Pera Bozic je bio slicnih godina kada je dosao, Kecman recimo i stariji u onom drugom mandatu.. a obojica su imali svoju ulogu u sistemu koji je Dule napravio.. sto se Mura tice on je dosao na jednu sezonu, ako i toliko..
ne mislim da se od Madara ocekivalo da u decembru deluje kao Toni Parker i verujem da je on tu gde jeste.. Mur je verovatno doveden kao jedina solidna opcija u tom trenutku, verovatno su hteli da pojaca se konkurencija na bekovskim pozicijama, a za te pare, u avgustu nije bio niko bolji.. ono gde se mozda pogresili u proceni to je pozicija 3.. Kuruc je ocajan, a mozda je tinjala nada da moze da se izadje iz ugovora Zagorca i Dangubica, pa da se one uloze u nesto bolje..
ja i dalje tvrdim da je najveci problem ovog Partizana taj sto se sve gradi ispocetka.. Zeljko je dobio tim bez ikakve baze, nasledjeni neki losi ugovori, a nijedan igrac koga mozes da iskoristis.. da je on imao recimo 2-3 igraca nivoa Kecmana naprimer, mnogo bi lakse bilo odraditi selekciju..
nego hipoteticki da pricamo. diskutujemo, posto vam se ne svidja put kojim Partizan trenutno ide. sta bi promenili? kog bi trenera doveli? koje igrace?
sto se tice godina Avramovica, Pera Bozic je bio slicnih godina kada je dosao, Kecman recimo i stariji u onom drugom mandatu.. a obojica su imali svoju ulogu u sistemu koji je Dule napravio.. sto se Mura tice on je dosao na jednu sezonu, ako i toliko..
ne mislim da se od Madara ocekivalo da u decembru deluje kao Toni Parker i verujem da je on tu gde jeste.. Mur je verovatno doveden kao jedina solidna opcija u tom trenutku, verovatno su hteli da pojaca se konkurencija na bekovskim pozicijama, a za te pare, u avgustu nije bio niko bolji.. ono gde se mozda pogresili u proceni to je pozicija 3.. Kuruc je ocajan, a mozda je tinjala nada da moze da se izadje iz ugovora Zagorca i Dangubica, pa da se one uloze u nesto bolje..
ja i dalje tvrdim da je najveci problem ovog Partizana taj sto se sve gradi ispocetka.. Zeljko je dobio tim bez ikakve baze, nasledjeni neki losi ugovori, a nijedan igrac koga mozes da iskoristis.. da je on imao recimo 2-3 igraca nivoa Kecmana naprimer, mnogo bi lakse bilo odraditi selekciju..
nego hipoteticki da pricamo. diskutujemo, posto vam se ne svidja put kojim Partizan trenutno ide. sta bi promenili? kog bi trenera doveli? koje igrace?
- Irriducibili
Moracu da zanemarim sve tvoje ničim izazvane pretpostavke, te da se orijentišem na pitanje na kraju
Sumnjam da postoji iko ko bi menjao trenera, jer čak ni približan cv ne postoji, a što se igrača tiče, mnogo puta je vec ponovljeno da u istoriji košarke nije zabeleženo da je neka ekipa igrala bez pleja i centra. To što se u medjuvremenu pojavio i problem trojke je druga priča, tri igrača ne bi doveli ni u jednoj varijanti. Problem je što ne dovodimo nikoga, klizimo po inerciji sve brže i sve više izvan kontrole, a ne preduzimamo ništa
Sumnjam da postoji iko ko bi menjao trenera, jer čak ni približan cv ne postoji, a što se igrača tiče, mnogo puta je vec ponovljeno da u istoriji košarke nije zabeleženo da je neka ekipa igrala bez pleja i centra. To što se u medjuvremenu pojavio i problem trojke je druga priča, tri igrača ne bi doveli ni u jednoj varijanti. Problem je što ne dovodimo nikoga, klizimo po inerciji sve brže i sve više izvan kontrole, a ne preduzimamo ništa
non mollare mai
ima jedan sa dobrim CV-em, sedeo tu pored terena, ali sumnjam da bi radio nesto drugacije od Zeljka..
to sto vi hocete, da se napravi tim koji je fokusiran iskljucivo na ovu sezonu, da se dovedu pojacanja koja su na svom maksimumu u datom trenutku, od realnih bi bio Dzile.. on ima taj sistem.. to je radio i Trinkijeri recimo.. zato ikazem, ne moze Zeljko i all in na jednu sezonu..
to sto vi hocete, da se napravi tim koji je fokusiran iskljucivo na ovu sezonu, da se dovedu pojacanja koja su na svom maksimumu u datom trenutku, od realnih bi bio Dzile.. on ima taj sistem.. to je radio i Trinkijeri recimo.. zato ikazem, ne moze Zeljko i all in na jednu sezonu..