KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Opet pogrešno, ukazuje da nešto ne štima u procesu rada. Jer je apsolutno nemoguce da mesecima ne uspevaš da pronadješ igrača, kao da tražiš nekog sa tri oka
To je to, u tome i jeste razlika izmedju krcate Arene i nas par hiljada, kojima nije nešto zanimljivije od Partizanove utakmice protiv Zadra ili Splita
To je to, u tome i jeste razlika izmedju krcate Arene i nas par hiljada, kojima nije nešto zanimljivije od Partizanove utakmice protiv Zadra ili Splita
non mollare mai
Znači drugim rečima Željko i Savić ne rade dobar posao?
Zadar - Split, znači kada Split ode u Zadar da igra sa Zadrom.. A ne kada neki od ta dva kluba ide da igra sa jakim klubom.. Kao što će značajno veći broj ljudi da gleda Liverpool - Brentford, a malo ko Brighton - Brentford..
Zadar - Split, znači kada Split ode u Zadar da igra sa Zadrom.. A ne kada neki od ta dva kluba ide da igra sa jakim klubom.. Kao što će značajno veći broj ljudi da gleda Liverpool - Brentford, a malo ko Brighton - Brentford..
Znaci da Brentfordu i Brightonu treba oduzeti pravo da se takmice s Liverpoolom i da pobijede ako su bolji?
-
Hiro Onoda
- Irriducibili
Neko ga ne radi, ili ne štima u komunikaciji. Ne znam sve detalje, neki i nisu za javnost, ali ako se pogledaju "rešenja" na kecu, iii da se mesecima igra bez petice kao da je Lessort jedini na svetu, ne treba biti previše pametan da bi se došlo do zaključka kako to nije baš normalno
Da si napisao FMP - Zvezda, bilo bi potpuno razumljivo, ali što se tiče Zadra i Splita, utakmica je bila jako zanimljiva i uzbudljiva. Mada fensi navijači, ljubitelji pompeznog spektakla poput tebe, to definitivno nece razumeti
Da si napisao FMP - Zvezda, bilo bi potpuno razumljivo, ali što se tiče Zadra i Splita, utakmica je bila jako zanimljiva i uzbudljiva. Mada fensi navijači, ljubitelji pompeznog spektakla poput tebe, to definitivno nece razumeti
non mollare mai
Nego, sto kazete za minutazu Mura? Meni ne djeluje da se ozbiljno racuna na njega.
On u utakmici protiv Mornara u kojoj su Panter i Trifunovic out igra samo 5 minuta. Protiv Lokomotive cini mi se 8 minuta.
On u utakmici protiv Mornara u kojoj su Panter i Trifunovic out igra samo 5 minuta. Protiv Lokomotive cini mi se 8 minuta.
Moguce da je bilo neslagadnja za pojedine igrace izmedju Savica i Zeljka.
Za centra je Zeljko govorio ne zeli da dovede samo da bi doveo da ne uspori razvoj Koprivice, da traze ekstra kvalitet...
Prvo te Lesor jednom odbije na bas ruzan nacin i potpise za Makabi, posle toga blizu je bio onaj Cacok ni od njega nista.
Ispade da je Lesoru mnogo vaznije bilo da igra 2,3 meseca za Makabi (veoma je bilo tesko da ostane tamo) nego celu sezonu za Partizan i Zeljka Obradovica.
I posle svega toga dovedu Lesora iako nas je lepo ispalio, ili oni mozda bas veruju u njega da je ekstra kvalitet i da ce dodatno podici kvalitet.
Nama sad samo treba igrac na poziciji 1 ili 2 na 1 koji zna da vrti p&r i p&p, solidnog suta.
Za centra je Zeljko govorio ne zeli da dovede samo da bi doveo da ne uspori razvoj Koprivice, da traze ekstra kvalitet...
Prvo te Lesor jednom odbije na bas ruzan nacin i potpise za Makabi, posle toga blizu je bio onaj Cacok ni od njega nista.
Ispade da je Lesoru mnogo vaznije bilo da igra 2,3 meseca za Makabi (veoma je bilo tesko da ostane tamo) nego celu sezonu za Partizan i Zeljka Obradovica.
I posle svega toga dovedu Lesora iako nas je lepo ispalio, ili oni mozda bas veruju u njega da je ekstra kvalitet i da ce dodatno podici kvalitet.
Nama sad samo treba igrac na poziciji 1 ili 2 na 1 koji zna da vrti p&r i p&p, solidnog suta.
@dacolik
Jako je duga priča i ne razglaba mi se preterano.. Ali kako trenutno stanje u sportu stoji je da će lige u budućnosti morati da budu zatvorene, američki sistem.. Pogotovo lige u sportovima koji nisu fudbal..
A i u fudbalu je kolaps van Engleske i mnogi najbolji timovi grcaju u dugovima, pogotovo sad u doba korone..
A kolike su šanse da Brighton bude ispred Liverpoola na kraju sezone?
@Hiro
Šta je po tebi Mur? Ili recimo šta je po tebi bio recimo Jamal Crawford?
@Irr
Znači Željko i(li) Savić.. Treće nema, osim ako nemamo para baš koliko se priča..
Možda u penziji budem gledao Zadar-Split mada cenim da bih i sa viškom vremena pre se odlučio da vratim neki NBA meč..
Jako je duga priča i ne razglaba mi se preterano.. Ali kako trenutno stanje u sportu stoji je da će lige u budućnosti morati da budu zatvorene, američki sistem.. Pogotovo lige u sportovima koji nisu fudbal..
A i u fudbalu je kolaps van Engleske i mnogi najbolji timovi grcaju u dugovima, pogotovo sad u doba korone..
A kolike su šanse da Brighton bude ispred Liverpoola na kraju sezone?
@Hiro
Šta je po tebi Mur? Ili recimo šta je po tebi bio recimo Jamal Crawford?
@Irr
Znači Željko i(li) Savić.. Treće nema, osim ako nemamo para baš koliko se priča..
Možda u penziji budem gledao Zadar-Split mada cenim da bih i sa viškom vremena pre se odlučio da vratim neki NBA meč..
- Irriducibili
Neko je svakako zaslužan (odgovoran) za ovakvu selekciju tima. A svakako nije veliki izbor, čak se nikako ni u Ostoju, dežurnog krivca za sve, ne može upreti prstom
Znači, pored lokalaca, Zadar i Split gledaju još samo umirovljenici. Možda u Austriji, ovde to nije slučaj
Znači, pored lokalaca, Zadar i Split gledaju još samo umirovljenici. Možda u Austriji, ovde to nije slučaj
non mollare mai
iako je mozda tebi sudar nekadasnjih hrvatskih velikana zanimljiv, to je na nekom sirem nivou od lokalnog poprilicno nebitan mec.. u suprotnom bi ti timovi bili tamo gde su bili sedamdesetih i osamdesetih godina..
austrijancima kosarka nije zanimljiva.. ovde se loze iskljucivo skijanje i "cuvanje" dece po podrumima..
austrijancima kosarka nije zanimljiva.. ovde se loze iskljucivo skijanje i "cuvanje" dece po podrumima..
- Irriducibili
Derbi začelja, meč koji može da odredi mnogo toga u regionalnoj ligi, lagano izlazi interesovanjem izvan okvira Dalmacije
non mollare mai
Ko je gledao Dallasa pre Partizana zna o kakvom se igracu,pre svega skoreru,radi.
Mnogo toga zavisi i od uloge,cinjenica je da se u KKP malo toga igra za njega,podredio se ekipi...Zamisao je da ima ulogu Bobi Dixona koji je takodje neretko sedeo 20 i kusur minuta i onda dobijao sansu,da promeni ritam,zatrpa brzinski ako bude u zoni sto se npr i desilo u derbiju gde nas je vratio u par poseda iz dvocifrenog minusa..
Na pocetku sezone je bio jedan od boljih,trenutno mu je forma u padu,promasuje cak i otvorene suteve...
U manjoj sredini,recimo u Splitu ili Zadru bi verovatno bio najbolji skorer lige...U KKP jednostavno nema tu slobodu i postoji mnogo drugih opcija sto je i logicno..
Dalje,procenjeno je da nije EL kalibar i iz tog razloga je ugovor na jednu godinu.
Da vi vodite klub,mi bismo promeni 55 igraca tokom sezone...Posle svakog meca se tera neko...Ne ide to tako ni na letnjoj ligi u drugoj srpskoj..
Mnogo toga zavisi i od uloge,cinjenica je da se u KKP malo toga igra za njega,podredio se ekipi...Zamisao je da ima ulogu Bobi Dixona koji je takodje neretko sedeo 20 i kusur minuta i onda dobijao sansu,da promeni ritam,zatrpa brzinski ako bude u zoni sto se npr i desilo u derbiju gde nas je vratio u par poseda iz dvocifrenog minusa..
Na pocetku sezone je bio jedan od boljih,trenutno mu je forma u padu,promasuje cak i otvorene suteve...
U manjoj sredini,recimo u Splitu ili Zadru bi verovatno bio najbolji skorer lige...U KKP jednostavno nema tu slobodu i postoji mnogo drugih opcija sto je i logicno..
Dalje,procenjeno je da nije EL kalibar i iz tog razloga je ugovor na jednu godinu.
Da vi vodite klub,mi bismo promeni 55 igraca tokom sezone...Posle svakog meca se tera neko...Ne ide to tako ni na letnjoj ligi u drugoj srpskoj..
Sto se tice Moora on je u derbiju davao poene kada je pobednik bio odlucen.
Meni je jasana njegova uloga da udje ispali 3,4 suta u zavisnosti od tih suteva da mu se da minutaza.
Jer ako on nije u sterskom ritmu, onda nije uopste koristan za ekipu, u odbrani je gori od Pejdza.
Plus je sad iskocio Glas koji je uzeo i delic njegove minutaze.
On mora nekad i sam da kreira za sebe (kao sto je i Dixon radio), ima dobru kontrolu, a ne da ceka samo otvoren sut.
Meni je jasana njegova uloga da udje ispali 3,4 suta u zavisnosti od tih suteva da mu se da minutaza.
Jer ako on nije u sterskom ritmu, onda nije uopste koristan za ekipu, u odbrani je gori od Pejdza.
Plus je sad iskocio Glas koji je uzeo i delic njegove minutaze.
On mora nekad i sam da kreira za sebe (kao sto je i Dixon radio), ima dobru kontrolu, a ne da ceka samo otvoren sut.
- Radena14th
Nisam dugo pisao, prvo i osnovno da pohvalim trud i analizu forumaša boki111Čekićar wrote: ↑Mon Dec 27, 2021. 11:53 amKo je gledao Dallasa pre Partizana zna o kakvom se igracu,pre svega skoreru,radi.
Da se vratim na Čekićevu analizu Mura, Mur je neko ko traži dosta lopti, ko troši dosta lopti i iz toga crpi samopouzdanje, i na njegovoj poziciji imamo Pantera, Avramovića kao nekoga koji menja ritam, unosi energiju, baca se za loptu i kome Žoc najviše veruje i Glasa koji se ekspresno nametnuo kao pristojna opcija na 2. Nije neki defanzivac, ne znam šta ste tu očekivali od njega, samo mi nije jasno da li ga prikriva za nastavak sezone kao Ali Muhameda u Feneru ili izlaze sa njim iz priče i vijaju klasičnog pleja.
Em je generalno teško naći klasičnog pleja poput Renfroa koji diže nivo igre za 30-40%, em dodatno komplikuje situaciju ovo masovno dizanje iz penzije NBA vedeta i G liga careva na žeton usled kovida. Uostalom Dule je išao na F4 sa Mekejlebom koji je sa organizacijom igre bio na Vi i sa Perom Božićem koji je hapsio Navara u zenitu karijere, guzicom prenosio loptu i pogađao kad je sam. Avram je 2/1 kombo, Mur je čista 2, Panter čista 2, Madar je više 1 nego 2 i ovo mu je prva sezona ozbiljne košarke, setite se Lea Vestermana sa više izgubljenih lopti nego asitencija pa razvalio u Laktašima, drugi plej bio Gorda od sjaja do očaja ko i celu karijeru, treći bio veseli Tori Tomas.
Ja očekujem ovu ekipu od KRKa pa do kraja sezone sa dobrim partijama (iako je i sada više nego solidno prolazno vreme), sa puno zdravlja i sreće da se uđe u 2022. godinu, a naravno i trofeja koje svi očekujemo
- Irriducibili
Lepo si primetio kako deluje da Želimir najviše veruje Aleksi, moram da pitam na osnovu čega, gde je ispoljio pouzdanost i konstantnost? Igrač koji ni svaki peti šut za tri ne može da ubaci, a ne ustručava se da ga uzme, drži ključeve ekipe. Svašta
Bo nikako ne može u istu rečenicu sa sadašnjom gospodom, bez obzira što im je odsustvo smisla za organizaciju zajednička osobina. Svojim ubitačnim probojem prve linije je povlačio visokog igrača na sebe, polagao loptu preko njega, a kada nije ulazila, Maricu ili Veselom je preostajalo samo da lagano prikucaju. Tako nešto danas necemo videti
Jeste sada problematično stanje na tržištu, ali nije svo vreme bilo tako, pleja smo.mogli dovesti kada su ih dovodile i druge ekipe. Mada, koliko sam upucen, mi čistog pleja ni ne tražimo, eksperimentu nije došao kraj
Bo nikako ne može u istu rečenicu sa sadašnjom gospodom, bez obzira što im je odsustvo smisla za organizaciju zajednička osobina. Svojim ubitačnim probojem prve linije je povlačio visokog igrača na sebe, polagao loptu preko njega, a kada nije ulazila, Maricu ili Veselom je preostajalo samo da lagano prikucaju. Tako nešto danas necemo videti
Jeste sada problematično stanje na tržištu, ali nije svo vreme bilo tako, pleja smo.mogli dovesti kada su ih dovodile i druge ekipe. Mada, koliko sam upucen, mi čistog pleja ni ne tražimo, eksperimentu nije došao kraj
non mollare mai