Italijanska Serija A

Sve o evropskom fudbalu.

Moderator: Moderator

Houdini

Re: Italijanska Serija A

Post by Houdini » Wed Dec 29, 2021. 11:18 pm

Fake news za Arape, to neko objavio članak, al navodno veze sa vezom nema..

U igri je Daniel E Straus, vlasnik Memphisa.. Ko god bolje od Kineza..

Inače niko ne čita šta ja piše, te da sam uvek za Adayemija, Alvareza, Scamacu, da sam bio za Tonallija pre Vidala..

Alvarez uvek pre Correa..

Al vidim zanimljivo vam, pa ništa neću da vam kvarim uživanje :D

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Dec 30, 2021. 4:30 pm

Naprotiv, dobro se uočava šta pišeš, u pitanju je princip, a ne imena. Ti si od svega prišio KKP mlade kao trade mark, kao i njihov razvoj. Mladi u Interu ODMAH mogu kvalitetom barem da isprate konkurenciju, nisu im potrebne godine da bi ih kad nauče prodali dalje. Za KKP ti je nužna samo krštenica, jer ga ti doživljavaš kao farmu za uzgoj mladunaca koji nisu kod Zalizanog. Naravno, o Interovom poslovanju sa sumanutim minusom ni reči, nije ti palo na pamet da predložiš uzgajanje mladunčadi za dalju prodaju kao rešenje
non mollare mai

Houdini

Post by Houdini » Thu Dec 30, 2021. 5:10 pm

Aha a u KKP prizivam juniore Crnokose pre Wanamakera?

Ništa Madar za nivo Eurocupa i ABA lige nije ispod nivoa Alvareza za nivo Lige Šampiona i najboljeg tima u Italiji.. Adayemi verovatno jeste, tipa kao kada bi Petrušev došao Eurocup da igra.. No i Adayemi je odjebao Inter kao i Petrušev KKP..

Kinezi su cicije, ali oni će prodati de Vrija i rešiti pola godine dugova.. A koga mi da prodamo da rešimo batove Trinkijerija i njegovih igrača?

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Dec 30, 2021. 6:24 pm

Kao da smo pre Trinkijerija bili u plusu 8 miliona pa nas je debeli Italijan namerno zavio u crno.
U košarci neko treba da bude Bogdan Bogdanović ili Novica Veličković da bi se dobilo dobro obeštećenje za njega, a ni takvo obeštećenje ti ne rešava pola duga.

S druge strane lepo je kad Konte uzme titulu, pa kad je Inzagi prvi na konto tog tima gde je jedan mlad igrač standardan.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Houdini

Post by Houdini » Thu Dec 30, 2021. 6:52 pm

bezveze sam ubacio Trinkijerija, nije bilo potrebe..

slazem se sa tobom, naravno da je lakse.. ali opet se vracamo na to da Inter i svi veliki timovi imaju stabilan budzet manje vise i ne bi imali toliku potrebu da guraju mlade, mada konkretno Marotta to cini, kako u Juventusu tako i sad u Interu.. da osnova budu mladi italijanski igraci koji su dugo godina u timu, a ostatak se nadogradjuje.. ali opet mogu da dovedu tim instant kvalitet, pa i dva ili tri igraca instant kvaliteta..

sa druge strane KKP ima znatno manji budzet od svojih konkurenata i jedini nacin da dodje na nivo ekipa koji imaju veci budzet je da napravi igraca, ciji ce nivo visestruko nadilaziti cenu.. pa tako KKP lupam Pekovica nikad ne bi mogao da ima, da ga nije napravio, tog Novicu isto tako..

no dosadan sam i sam sebi vise objasnjavajuci, nadam se da cemo biti u situaciji i da KKP ima budzet od 10+ miliona gde ce moci da dovodi 5 Pantera, da nikog ne mora da ceka vec da odmah dobije najbolje..

a da ce familija Zhang nazad u Kinu..

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Dec 30, 2021. 6:55 pm

Houdini wrote:
Thu Dec 30, 2021. 5:10 pm
Aha a u KKP prizivam juniore Crnokose pre Wanamakera?

Ništa Madar za nivo Eurocupa i ABA lige nije ispod nivoa Alvareza za nivo Lige Šampiona i najboljeg tima u Italiji.. Adayemi verovatno jeste, tipa kao kada bi Petrušev došao Eurocup da igra.. No i Adayemi je odjebao Inter kao i Petrušev KKP..

Kinezi su cicije, ali oni će prodati de Vrija i rešiti pola godine dugova.. A koga mi da prodamo da rešimo batove Trinkijerija i njegovih igrača?
Tako proizilazi iz tvoje opsesije "mladima"

Alvarez došao sa projekcijom najveceg evropskog talenta? Po svemu što je Madar do sada pokazao, ni u KLS ne bi bio dominantan, najbolje da žrtvujemo sezonu ne bi li se on sastavio. A sve i da procena u vezi njegovih dometa nije bila pogrešna, tvoja opsednutost se ne odnosi na ekstremne talente, vec uopšteno na mlade, od kojih ce poneko postati košarkaš

Te "cicije" su izgubile stotine miliona, ne bi li vam vratili titulu. Batica je vec objasnio iz kog perioda potiču dugovi, sve Trinkijerijeve greške su klub dovele do nule, dug se nije povecao
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Jan 09, 2022. 8:45 pm

Neverovatno šta je Roma ispustila večeras.
Ponavlja se ono što sam pisao posle prve utakmice Rome i Juventusa a to je da Roma prima gol nakon ubacivanja veznog igrača iz drugog plana. Roma nema dovoljno kvalitetnog zadnjeg veznog koji igra poziciono, Kristante nije čovek sa kojim se jure veliki uspesi. Večeras Lokateli se ubacuje iz drugog plana i daje mu gol, slično se desilo u prvoj utakmici, a i protiv Lacija kad je Sergej dao gol.
Na 3:2 Murinjo uvodi Šomurodova da zatvori levi bok i Kvadrada i ovom Kvadrado beži u prvom napadu i Juventus daje gol za 3:3. Smoling čak igra iznad svih očekivanja ove sezone, večeras ovaj kiks nije ništa novo od njega. Ibanjez nije čovek sa kojim se prave uspesi kao i Smoling. Mislio sam da Murinjo može da se bori za top 4 ali ovom timu Rome 6. mesto je plafon, bez obzira što je napad sasvim dobar.

Kakav je majstor Dibala, onaj gol je savršenstvo. Nadam se da povreda Kjeze nije ozbiljna ali ono kako je otišao sa terena ne obećava. Šćešni opet brani penal protiv Rome, u prvom delu sezone Veretuu večeras Pelegriniju. Voleo bih da vidim podatak koji je ovo penal po redu koji je De Liht napravio od dolaska u Italiju.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Jan 09, 2022. 9:06 pm

Lepa i tačna analiza njihovih problema

Sve u svemu, uvek je dobro kad kučka dobije po njušci, makar cena bila da Juventus pobedi
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Jan 10, 2022. 4:43 pm

Kjeza završio sezonu, pokidani prednji ukršteni ligamenti...

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Jan 16, 2022. 10:36 pm

Handanovic doneo bod u Bergamu i praktično odbranio titulu

Odličan meč, prosto je neverovatno da nije bilo golova

Sve u svemu, Kinezi vladaju Italijom
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Jan 17, 2022. 9:24 am

Inter se na kraju nudio Atalanti, 5 šansi su im poklonili u zadnjih 15 minuta lošim dodavanjima, raščićavanjima i pasivnošću.
Džeko igra kao zmaj i dalje, fizički je u odličnom stanju. Još više impresionora njegov stav i zalaganje u skoro 36 godina. Šampionski igrač.

Houdini

Post by Houdini » Mon Jan 17, 2022. 11:11 am

istina Handanovic izvukao 2-3 zicera, ali sa druge strane i D'Ambrosio je mogao na kraju da zapecati..

sada kup i prventsvo Venecija, laksi malo mecevi, a onda 4 meca gde se sezona lomi. Milan, Napoli, Liverpul, Sasuolo..

kad vec spomenu Handanovica, postoje sanse da ce kod vas na leto, jer Onana je vec dogovoren..

Houdini

Post by Houdini » Wed Jan 19, 2022. 9:39 pm

Alexis igra kao u danima iz Udinea.. Odlična tri špica imamo, povukao Džeko na početku sezone, onda Lautaro, a sad poslednjih mesec dana Alexis..

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Jan 22, 2022. 8:12 pm

Miljenici Fortune iz Milana :bad:
non mollare mai

Houdini

Post by Houdini » Sat Jan 22, 2022. 8:31 pm

Ajde de, prvi put ove sezone da smo dali gol za pobedu u poslednjih 10 minuta..

Ne računam kup, superkup, to nije bitno takmičenje.. A i tamo smo, kao i danas bili mnogo bolji i trebalo da rešimo znatno ranije..

Odlično prolazno vreme, drago mi je što sam pogrešio po pitanju Inzagija..

Post Reply