Italijanska Serija A
Moderator: Moderator
Re: Italijanska Serija A
Hvalio sam ga u poslednje vreme, ali ovo je Inzagijev poraz.. Umesto da ih nagazimo i damo još koji gol, mi stajemo.. Onda još one defanzivne izmene i dva primljena gola..
Kada se sve uzme apsolutno zaslužena pobeda Milana.. Bolji su bili danas..
Prvenstvo je moglo da se reši danas, ali je sada potpuno otvoreno..
Ništa probati da se ne izgubi protiv Napolija.. Fokus na Serie A, LŠ verovatno nemamo šansi..
Kada se sve uzme apsolutno zaslužena pobeda Milana.. Bolji su bili danas..
Prvenstvo je moglo da se reši danas, ali je sada potpuno otvoreno..
Ništa probati da se ne izgubi protiv Napolija.. Fokus na Serie A, LŠ verovatno nemamo šansi..
- Irriducibili
Nije baš, na početku sam mislio da je četvrta liga italijanskih trenera.. Ali zapravo je vrlo dobar trener.. Ok nije nivo Kontea, Alegrija ili Manćinija.. Ali je tu tek nešto iza Piolija i Spaletija..
A s obzirom na naše vlasnike japance, i koliko ih zanima klub i koliko žele da ulažu, ja sam prezadovoljan Inzagijem..
Ali da je juče zajebo, zajebo je.. Drugo poluvreme smo očigledno pokušali da ubijemo meč a to nam se vratilo..
A s obzirom na naše vlasnike japance, i koliko ih zanima klub i koliko žele da ulažu, ja sam prezadovoljan Inzagijem..
Ali da je juče zajebo, zajebo je.. Drugo poluvreme smo očigledno pokušali da ubijemo meč a to nam se vratilo..
- Irriducibili
-
OnlineBatica ubica
Kakav je igrač Kris Smoling, samo zvezdi da ga poželiš 
Inter ide ka duploj kruni. Najkvalitetniji sastav i najviše upotrebljivih igrača imaju. Mislim da će namučiti Liverpul.
Inter ide ka duploj kruni. Najkvalitetniji sastav i najviše upotrebljivih igrača imaju. Mislim da će namučiti Liverpul.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
kakav krs je imao Mou na raspolaganju kad je dosao.. sad nesto koliko toliko uspeva da koriguje, ali jos je to daleko od nekog tima sa kojim bi mogao da radis..
nadam se da sa Bastonijem nije nista ozbiljno, bila bi steta da se povredio na duzi period u jednom ovako nebitnom mecu..
sto se tice Liverpula i mucenja, nisam optimista bez Barelle oba meca i verovatno Bastonija..
kad smo kod Barelle, ako postoji jedan igrac kome treba dati dozivotni ugovor to je Barella..
nadam se da sa Bastonijem nije nista ozbiljno, bila bi steta da se povredio na duzi period u jednom ovako nebitnom mecu..
sto se tice Liverpula i mucenja, nisam optimista bez Barelle oba meca i verovatno Bastonija..
kad smo kod Barelle, ako postoji jedan igrac kome treba dati dozivotni ugovor to je Barella..
mislim da Alegriju ne treba puno da vec naredne sezone ozbiljno napadne Ligu Sampiona sa Juventusom..
Ne mogu reći da sam iznenađen porazom, nakon teškog meča sa Liverpulom, ali ovakvim rutiniranjem sigurno da.. Mislim da ne bi dali gol da se igralo još 10 mečeva.. Ozbiljno nas je ošurio Sasuolo.
Kriza rezultata, još više kriza igre.. Ali kako nema ozbiljnog tima u Italiji, još uvek smo u igri za titulu..
Kriza rezultata, još više kriza igre.. Ali kako nema ozbiljnog tima u Italiji, još uvek smo u igri za titulu..
-
OnlineBatica ubica
Napoli kiksnuo protiv Kaljarija, Juventus je vrlo lako mogao da se vrati u trku za titulu da je dobio Torino.
Cripple fight se nastavlja..
-
OnlineBatica ubica
Opet kiksevi Milana i Intera a kao da gledam Napoli to neće iskoristiti.
Očekivano je što su se Milan i Napoli raspali jer nemaju tim za titulu ali je neočekivano da se Inter ne odlepi sa najboljom ekipom.
Očekivano je što su se Milan i Napoli raspali jer nemaju tim za titulu ali je neočekivano da se Inter ne odlepi sa najboljom ekipom.
Raspala se igra u potpunosti, juče smo za 90 minuta napravili jednu priliku i to iz prekida..
Jednostavno blagi užas na šta ličimo.. Na svu sreću i ostali konkurenti se raspadaju..
Jednostavno blagi užas na šta ličimo.. Na svu sreću i ostali konkurenti se raspadaju..
Sreća pa Alegri nije imao špica pola sezone, inače bi već sad uzeli ligu..
Kakva klasa od trenera, pola sezone bez špica i dalje bez veznog reda, vraća se u trku za titulu..
Kakva klasa od trenera, pola sezone bez špica i dalje bez veznog reda, vraća se u trku za titulu..
-
OnlineBatica ubica
Da su dobili Atalantu i Torinu moglo bi da se priča o povratku u trci za titulu, ovako jako teško da će nešto više uraditi. Mnogo bodova su prosuli u prvom delu sezone tako da će za njih i plasman u LŠ biti uspeh.
7 bodova od Milana, to je ništa u 11 kola koliko je ostalo, posebno kad se uzme u obzir forma timova ispred njih..