Svuda u Evropi klubovi igraju sreda, nedelja/subota, sreda, samo mi ispravljamo krive Drine. I posle neko poziva da se dođe na domaće prvenstvo.
FK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
- Monogamija
Re: FK Crvena zvezda
Odložen meč sa Čukom za vikend
Svuda u Evropi klubovi igraju sreda, nedelja/subota, sreda, samo mi ispravljamo krive Drine. I posle neko poziva da se dođe na domaće prvenstvo.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
-
Gaviria013
Pitanje za ljude koji prate Grafičar. Interesuje me mišljenje o Gavricu?
- Monogamija
Ono što sam ispratio od početka sezone kroz praćenje Prve lige, dečko je odličan i drži Grafičar. Ima fintu, ima šut i što bi rekli, kulturno je bezobrazan. Protiv Trayala je imao odličn partiju, šteta što su izgubili u Kruševcu. Prija mu to što ima minutažu u Grafičaru i dobro se razvija. Ako ovi naši budu pametni, da na zimu prođe pripreme sa prvim timom pa na proleće da se vidi, posebno ako budemo u domaćici dominanti, trebalo bi mu dati malo prostora. Uz Marina može bruatlno da napreduje.Gaviria013 wrote: ↑Tue Aug 20, 2019. 11:01 pmPitanje za ljude koji prate Grafičar. Interesuje me mišljenje o Gavricu?
- Monogamija
Danas je veliki dan. Danas igra Zvezda.
Žurnal piše da će Garsija biti u postavi od starta.
Sumnjam... Ali s obzirom na izbor krila, ni to me ne bi začudilo.
Sumnjam... Ali s obzirom na izbor krila, ni to me ne bi začudilo.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
- Monogamija
Ja se iskreno nadam i njemu i Tomaneu. Koliko god je verovatno da će Boaći krenuti ja se iskreno nadam da neće. Pročitana nam je igra preko njega. Treba nam promena i verujem da će upravo ova promena uticati da iznenadimo YB.
- Monogamija
Sastavi:
JANG BOJS: Fon Balmos - Lotomba, Lustenberger, Cesiger, Garsija - Siero, Martins Pereira, Asale, Ejbišer, Ngalame - Nsame.
ZVEZDA: Borjan - Gobeljić, Degenek, Pankov, Rodić - Kanjas, Ivanić - Vukanović, Marin, Garsija - Boaći.
Ipak Garsija umesto Bena, što i nije tako loše.
JANG BOJS: Fon Balmos - Lotomba, Lustenberger, Cesiger, Garsija - Siero, Martins Pereira, Asale, Ejbišer, Ngalame - Nsame.
ZVEZDA: Borjan - Gobeljić, Degenek, Pankov, Rodić - Kanjas, Ivanić - Vukanović, Marin, Garsija - Boaći.
Ipak Garsija umesto Bena, što i nije tako loše.
- Гроф Тинторето
Mirisalo je na 2-2.
Sad na nulu u Beogradu
Sad na nulu u Beogradu
Imate lepe sanse da prodjete. Nisam gledao mec, li verovatno ste zasluzeno dobili lep rezultat pred revans.
- Monogamija
Ako budemo igrali na 0 jebali smo ježa
- Гроф Тинторето
Pa ne znam sta ocekujes, ali ja bih rekao da ce biti jedno 25 minuta ispitivanje snaga. E onda krece cuveno cuvanje rezultata do poluvremena, a onda od 50-og minuta bunkerica i vrebanje sanse iz kontre 
- Monogamija
Očekujem da bar jednom vidim inicijativu van domaćice. Ok, verovatno će cilj opravdati sredstvo, ali veliki nam je rizik da nešto čuvamo, jer mi to ne radimo baš najbolje, a ako primimo prvi onda kreće jurnjava i situacija ode u njihovu korist. Imamo odličan rezultat, s tim što moramo da pokažemo napadački potencijal.
Dobro je ovo, a moglo je bolje.
Boaci je potpuno nepotrebno klizao uopste...
Ne znam hoću li dočekati Ivanica da pohvalim...jedan meč sastavi da liči na nešto.... Jedan.
Veznjak koji sa 3 metra promaši dodavanje, izgubi svaki duel nije veznjak nego prevara.
Boaci je potpuno nepotrebno klizao uopste...
Ne znam hoću li dočekati Ivanica da pohvalim...jedan meč sastavi da liči na nešto.... Jedan.
Veznjak koji sa 3 metra promaši dodavanje, izgubi svaki duel nije veznjak nego prevara.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
@Tommen
Moj utisak je da ovaj faul nije dovoljno jak, vidljov, intenzivan za penal u kvalifikacijama za LS... Jednoatavno kontakt je bio minimalan i to zavisi iz kog ugla se gleda, postojao je kontakt ali mislim da nije za penal...
Sve pohvale za Gobelju, Marina, Kanjasa, Garsiju (bice pakao, odradio tek 2 treninga a i sam kaze da nije na 100% jos uvek) i naravno za BORJANA koji je nas heroj, koliko samo uliva poverenja i koliko odise samopouzdanjem... Spasio je 3,4 sigurna gola plus smo imali srece gde lopta prolazi pored stative, preko precke...
Ubili su nas, realno mozda 3:2 za njih...
IDEMO DALJE!!!
Moj utisak je da ovaj faul nije dovoljno jak, vidljov, intenzivan za penal u kvalifikacijama za LS... Jednoatavno kontakt je bio minimalan i to zavisi iz kog ugla se gleda, postojao je kontakt ali mislim da nije za penal...
Sve pohvale za Gobelju, Marina, Kanjasa, Garsiju (bice pakao, odradio tek 2 treninga a i sam kaze da nije na 100% jos uvek) i naravno za BORJANA koji je nas heroj, koliko samo uliva poverenja i koliko odise samopouzdanjem... Spasio je 3,4 sigurna gola plus smo imali srece gde lopta prolazi pored stative, preko precke...
Ubili su nas, realno mozda 3:2 za njih...
IDEMO DALJE!!!