Italijanska Serija A
Moderator: Moderator
Re: Italijanska Serija A
1 pobeda u poslednjih 7 mečeva.. 0 golova u poslednja 4 meča.. Šampionski 
- Batica ubica
Kako je Juve dobio Fiorentinu, baš juventusovski
Nije bilo prijatno Vlahoviću da igra sinoć, poremetili su ga navijači zviždanjem i vređanjem ali to je cena koju mora da plati svaki put kad se bude vratio u Firencu. Igor ga je pojeo, dobio je gotovo svaki duel.
Dobra utakmica i Blekija, sem onog faula gde je dobio žuti ostalo bez greške. Mislim da ne bi trebalo da bude problema u revanšu pogotovo ako se vrate Kjelini i Dibala.
Milan bolji u derbiju. I posle povrede Romanjolija bili su stabilni, Kalulu i Tomori su izdominirali. Florenci isto odigrao jako dobru utakmicu pre svega defanzivno.
Inter je baš u krizi, videćemo kad će se izvući. I dalje mislim da imaju najduži tim i sve u svojim rukama što se tiče prvenstva.
Nije bilo prijatno Vlahoviću da igra sinoć, poremetili su ga navijači zviždanjem i vređanjem ali to je cena koju mora da plati svaki put kad se bude vratio u Firencu. Igor ga je pojeo, dobio je gotovo svaki duel.
Dobra utakmica i Blekija, sem onog faula gde je dobio žuti ostalo bez greške. Mislim da ne bi trebalo da bude problema u revanšu pogotovo ako se vrate Kjelini i Dibala.
Milan bolji u derbiju. I posle povrede Romanjolija bili su stabilni, Kalulu i Tomori su izdominirali. Florenci isto odigrao jako dobru utakmicu pre svega defanzivno.
Inter je baš u krizi, videćemo kad će se izvući. I dalje mislim da imaju najduži tim i sve u svojim rukama što se tiče prvenstva.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Batica ubica
Miktarijan je Murinjov sin, igranje rukom na kraju je prenošenje na teren svega onoga što Murinjo priča o žrtvovanju za tim.
Roma od velikih utakmica dobija samo Atalantu, posle onih 1:4 još jedna pobeda. Šteta za kikseve koje su pravili, inače bi bili u priči za top4.
Roma od velikih utakmica dobija samo Atalantu, posle onih 1:4 još jedna pobeda. Šteta za kikseve koje su pravili, inače bi bili u priči za top4.
Malo sreća, malo sudija i nedosuđen čist penal i stigli smo do nezasluženog boda.. Ali uzećemo ga, daj šta daš kad igra ne postoji.. Još smo u trci..
Sa druge strane Alegrijeva mašinerija melje.. Neverovatno kako je okrenuo tim koji godinama ne liči ni na šta..
Sa druge strane Alegrijeva mašinerija melje.. Neverovatno kako je okrenuo tim koji godinama ne liči ni na šta..
- Irriducibili
dobro malo vise
iskreno penal nije mogao da se ne vidi sa VAR-om, sta je bilo sudiji nemam pojma..
Juventusu fali mozda 2-3 boda da bi ozbiljno bio u trci, ali ni ovako nije potpuno ispao.. 7 bodova nije nenadoknadivo, pogotovo sto se videlo da vodeca 3 tima kiksaju cesto..
Juventusu fali mozda 2-3 boda da bi ozbiljno bio u trci, ali ni ovako nije potpuno ispao.. 7 bodova nije nenadoknadivo, pogotovo sto se videlo da vodeca 3 tima kiksaju cesto..
Ništa novo, očaj od igre i kriza rezultata nastavljena, hvala Handanoviću što smo iščupali bod..
Poslednjih 7 mečeva imamo 7 bodova.. Manje od recimo Đenove..
Sledeći meč ako ne dobijemo možemo polako na odmor, jer na svu sreću Atalanta se raspala..
Poslednjih 7 mečeva imamo 7 bodova.. Manje od recimo Đenove..
Sledeći meč ako ne dobijemo možemo polako na odmor, jer na svu sreću Atalanta se raspala..
- Irriducibili
- Batica ubica
Nisam Irr, al da probam 
Pobeda Rome bez primljenog gola i jedan masterclass gospodina Specijalnog...
Roma je uz malo sreće mogla da bude u konkurenciji za LŠ.. Neke mečeve su zaslužili da dobiju, bolji bili i na kraju ili izgubili ili igrali nerešeno..
Pobeda Rome bez primljenog gola i jedan masterclass gospodina Specijalnog...
Roma je uz malo sreće mogla da bude u konkurenciji za LŠ.. Neke mečeve su zaslužili da dobiju, bolji bili i na kraju ili izgubili ili igrali nerešeno..
- Batica ubica
Mislim da Roma i pored taktičke perfekcije Murinja nema taj kvalitet da zadrži nulu večeras, previše kiksara je tu. U jakim utakmicama primaju golove na sličan način, videćemo da li će i večeras Kristante biti krivac ili će Karsdorf preuzeti palicu. Očekujem utakmicu sa dosta golova.
Ali sa kakvim veznim redom i početnom pozicijom je Maks Alegri na bod od Intera, sa tendencijom da bude ispred već sledeće kolo..
Ozbiljan trener i glupost Juventusa da ga otpusti pre 3 godine..
Ozbiljan trener i glupost Juventusa da ga otpusti pre 3 godine..
- Batica ubica
Ne znam šta je bio razlog da mu se ne produži ugovor tad, čovek je uzeo 5 vezanih titula, 4 kupa i 2x doveo do finala LŠ.
Još umesto njega dovedu Sarija...
Još umesto njega dovedu Sarija...
Koliko se sećam zvanično je bilo da su hteli nekog da uzme LŠ, ali da je bilo i oko Ronalda nešto..
Rutinirao Specijalni.. Irri vraćajte Inzaghija ništa ovo ne valja