KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Locked
Gracie

Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Post by Gracie » Wed Jun 29, 2022. 2:39 pm

Poslali smo im Miska i Radonjica
A ko nama stize? :dirol:
Jon Bones

drmisa

Post by drmisa » Wed Jun 29, 2022. 2:56 pm

Levoruk, bomba, iz Atine, jedino moze da bude Slukas :D

Bekdor

Post by Bekdor » Wed Jun 29, 2022. 4:41 pm

A Vezenkov? :D

drmisa

Post by drmisa » Wed Jun 29, 2022. 8:15 pm

Vezenkov kolko sam ispratio nada se Nba ugovoru

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Jun 30, 2022. 8:47 am

I prvo pojačanje je Anđušić. Nije loše, iskusan igrač, dobra ruka. Samo me zanima kakva će biti raspodela minuta na 2 ako se dovede startni plej i Avramović pređe na 2 a pritom Panter ostane.
Sviđa mi se, što isto kao i prošle godine nema nikakvih naznaka u medijima oko pojačanja nego samo osvane potvrda.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Houdini

Post by Houdini » Thu Jun 30, 2022. 12:32 pm

ako nista, znam da ima 1 forumas kome je sada teze nego meni :D @irr

Čekićar

Post by Čekićar » Thu Jun 30, 2022. 4:19 pm

Andjusica kroz celu karijeru prati dobar sut i losa odbrana..

Sezona u Burgu je uticala da postane bolji,raznovrsniji igrac..Dobio je svu slobodu da igra sa loptom,poboljsao je ballhandling i plejmejkerske vestine tako da on vise nije cisti suter..

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Jun 30, 2022. 4:37 pm

S obzirom da neće biti nosilac nego igrač uloge Anđušić je po meni korektno pojačanje. Čist šuter kojeg nismo imali ove sezone, ako ne računamo nekonstantnu minutažu Glasa koji je u jednom momentu bio glavna napadačka opcija.
Očekujem bar još tri igrača, startnog plejmejkera i dve trojke. Ne bi me iznenadilo da da dovedemo još jednu peticu, nekog andersajz centra da možemo da preuzimamo.

Houdini

Post by Houdini » Thu Jun 30, 2022. 5:50 pm

pored odbrane meni najvise smeta kukanje po medijima oba puta kada je odlazio.. al ajde mozda je sazreo u glavi konacno..

mozda je vreme da pocnemo da dovodimo igrace koji igraju odbranu..

a i nadam se da ce od sutra poceti i postovi zahvalnica pojedinim igracima..

White Mamba

Post by White Mamba » Thu Jun 30, 2022. 10:29 pm

Hud ako je istina ovo sto ispisa Zurnal veceras za Petruseva, volimo odbranu i rado je se secamo :lol:

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Jul 01, 2022. 8:47 am

Sumnjivo meni deluje ovo oko Petruševa. Prvo Petrušev će juriti NBA po svaku cenu i deluje malo nerealno da na samom početku jula odabere klub. Drugo, ako Koprivica i Lesor ostaju ne vidim onda što bi dovodili Petruševa.
Još jedna stvar, momak sve do NBA gleda kao usputne stanice. Verovatno prvo gleda da ima statistiku a posle sve ostalo. Takođe i ovo što kaže Mambole, ne zanima ga mnogo da se cima u odbrani :D

Houdini

Post by Houdini » Fri Jul 01, 2022. 11:13 am

I meni deluje da bi Petrušev mogao imati put Zagorca.. Par odbijanja, pa NBA, pa kad potpuno propadne da dođe da glumi velikog Grobara za pare gde nigde ne može da dobije..

White Mamba

Post by White Mamba » Fri Jul 01, 2022. 12:05 pm

Ne znam da li ste ispratili popodnevnu utakmicu u letoniji (berta nam je zviznuo trojku sa loga da se pomene), ono je horor
Sav talenat kao da odleprsao. Ajde timska i pik odbrana nikad nije ni svratila u repertoar :D ali napad...
Osasavljen je 2x, promasuje zicere, ispada mu lopta...
Deveti krug pakla

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Jul 01, 2022. 1:09 pm

White Mamba wrote:
Fri Jul 01, 2022. 12:05 pm
Ne znam da li ste ispratili popodnevnu utakmicu u letoniji (berta nam je zviznuo trojku sa loga da se pomene), ono je horor
Sav talenat kao da odleprsao. Ajde timska i pik odbrana nikad nije ni svratila u repertoar :D ali napad...
Osasavljen je 2x, promasuje zicere, ispada mu lopta...
Deveti krug pakla
Gledao sam nešto kratko. Hvala Bogu pa nećemo gledati Dangubića više. :D
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Fri Jul 01, 2022. 1:56 pm

Da se javi i cika Tommen, gledacu da pisem cesce sa vama, malo vas je ali ste normalni (osim irra, naravno) sto je retko naci na tw ili ne daj boze na drugim forumima.

Andjusic mi je prihvatljiv, ne iskljucuje dolazak pleja niti iko to pokusava da demantuje tako da kao opcija vise ne moze da skodi. Ball handling je unapredio mnogo, u postavama sa 3 niska ima sta da pruzi a i uvek ga mozemo sakriti na nekom Lepom Lazi.

Ne razumem kukanje na odbranu nasih niskih, kum Punter je krajnje korektnu odbranu igrao cele sezone, Avram nam je ponajbolji defanzivac a neuhranjeno stene je branilo cak i mismecove sa Kuzmicem i Mitrovicem veoma dobro, moze dobro da goni u full court pressu takodje. Kad bi nabacio 6-7kg bilo bi lepo ali nista od toga s obzirom da ce se naigrati sa reprezentacijom ovih amaterskih utakmica. Jebem majku svim reprezentacijama ali to je druga tema.

Dolazimo do najteze teme svakog postenog coveka, pozicija 3 u KKP. Trifunovic ima ugovor, ocekujem ga kao 15. igraca i to je maksimum koji bih mogao da svarim. Sta li ce biti sa legendom svetske i evropske, domace i regionalne kosarke, kapitenom bivseg i buduceg prvaka evrope, Radmilom Zakurac? Ako ostane to ce mi pasti malo lakse nego pre finala ABA, pokazao je da nije totalna pizdurina ali mislim da je i za nas i za njega najbolje da se razidjemo. Zalizano govedo ce ga negde udomiti, finansijski je vec stituiran tako da ne mora vise da nas klepa na racun grobarstine. Opet kazem, ako ostane, prezivecemo lakse nego lani jer ocekujemo dobru prvu trojku plus igra sa 3 niska je nesto cega cemo se nagledati, siguran sam. Emir otisao, hvala nebesima, nikad nije ni trebao da dodje.

Na 4 smo osudjeni na debelog Ledeya, niko nije lud da ga preuzme za ovu platu a varijanta da mu mi placamo deo...nismo Real, jbg. Tristana odvaliti od treninga da se ubrza malo, puter ruka i talenat su tu a od Smajlagica sam digao ruke s obzirom da bezgresni trener ne zna da mu objasni da sa 22 godine treba da trenira i bori se a ne da partija svaki drugi dan i juri kurvetine sumnijivog polnog zdravlja. Dule nedostajes.

Na 5 siguran jedino Balshone, kako god ekipa bude koncipirana za njega ce imati mesta sa klupe. Nadam se da ce biti spremniji za ozbiljnu kosarku dogodine, Zadar i ostale je pokazao da moze da odvaljuje ali vreme je za nesto vise. Ja sam se licno sve vreme zalagao za ostanak Lesora, ne vidim kako cemo naci boljeg za to sto on igra. Decko brani od 1 do 5, siguran je na skoku, naucio je malo posta i jak je kao konj. Bezgresni trener je trebao da mu objasni da ne iskace na 10m i pravi faul i onda bih mu ocenio sezonu sa peticom, ovako 4+. Ono sto jako zabrinjava je zelja bezgresnog trenera da ga zameni Petrusevim, ako budem video to govno u nasem dresu postoji osnovana bojaznost da posle 12 godina ne posedujem sezonsku. Ako ce Lesora zameniti boljim(ne vidim ko bi to mogao biti) onda sam srao za dzabe ali tema Petrusev budi sve najgore u meni.

X, Avramovic
Punter, Madar, Andjusic
X, X
Leday, Smajlagic, Tristan
X, Balsa

Na prvu ovaj tim ne deluje sposoban za nesto veliko u EL ali jos uvek je tu puno nepoznanica, videcemo ko ce biti ti iksevi a i videcemo da li sam ubo koncepciju rostera s obzirom da postoje indikacije da se izmedju Balse i prvog X-a doda jos jedan X :D (ne insajderisem, glasno komentarisem nesto sto mi rece jedan fin covek)

Jos da napomenem da mi je zao Glasa, jeste da ima vec 21 godinu i kratke ruke ali decko je kosarkas za razliku od gomile antitalenata koji su prodefilovali kod nas.

Nek nam je sa srecom, kad se Zelimir vratio mislili smo da je vreme stresa usled idiotskih odluka proslo ali nama nece nikad biti bolje, stres je tu, mi smo tu, samo da Petrusev ne bude tu.

Locked