I bi tako
KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
- Batica ubica
- White Mamba
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Samo popularno pragnje
Ne znam sta planiramo u narednim danima prelaznog roka, nisam preterano zadovoljan sto nismo dodali nekog korektora u frontcourtu, al vikace da sam alav
Jedan 4/5 deff orijentisan i da pevamo
,,Prema saznanjima TeleSporta, Partizan još uvek nije završio sa sklapanjem tima za narednu sezonu, ali je glavni deo posla završen. Eventualni dolasci zavisiće od situacije na tržištu, a ono što navijači Partizana mogu očekivati su pojačanje u vidu plejmejkera/kombo beka, kao i jedno pojačanje pod košem ukoliko se bude pronašla adekvatna opcija. Brojni mediji su preneli informaciju da će crno-beli dres ponovo obući Nikola Milutinov, ali ono što naš portal može da potvrdi je da on nije opcija Partizana, kao i da nije bilo nikakvih kontakata između dve strane. Milutinov ima važeći, višemilionski ugovor sa ekipom CSKA, i sve osim ostanka u Rusiji bi bilo iznenađenje. Partizan ima ideju da se dodatno pojača u reketu, ali ako do toga dođe, to će biti drugačiji tip igrača od Milutinova."White Mamba wrote: ↑Wed Jul 20, 2022. 12:30 pm
Samo popularno pragnje
Ne znam sta planiramo u narednim danima prelaznog roka, nisam preterano zadovoljan sto nismo dodali nekog korektora u frontcourtu, al vikace da sam alav
Znaci prema ovome takvog visokog i traze.
- Radena14th
Ova ekipa plače za Stefonom Lazmeom i Perom Božićem, doslovno za obojicom.samig wrote: ↑Wed Jul 20, 2022. 1:36 pm,,Prema saznanjima TeleSporta, Partizan još uvek nije završio sa sklapanjem tima za narednu sezonu, ali je glavni deo posla završen. Eventualni dolasci zavisiće od situacije na tržištu, a ono što navijači Partizana mogu očekivati su pojačanje u vidu plejmejkera/kombo beka, kao i jedno pojačanje pod košem ukoliko se bude pronašla adekvatna opcija. Brojni mediji su preneli informaciju da će crno-beli dres ponovo obući Nikola Milutinov, ali ono što naš portal može da potvrdi je da on nije opcija Partizana, kao i da nije bilo nikakvih kontakata između dve strane. Milutinov ima važeći, višemilionski ugovor sa ekipom CSKA, i sve osim ostanka u Rusiji bi bilo iznenađenje. Partizan ima ideju da se dodatno pojača u reketu, ali ako do toga dođe, to će biti drugačiji tip igrača od Milutinova."White Mamba wrote: ↑Wed Jul 20, 2022. 12:30 pm
Samo popularno pragnje
Znaci prema ovome takvog visokog i traze.
- Batica ubica
Ako bi trebao andersajz centar samo jedan momak dolazi u obzir... 

Jedan Pera Božić bi legao ko budali šamar, što zbog defanzive što zbog liderstva.
Jedan Pera Božić bi legao ko budali šamar, što zbog defanzive što zbog liderstva.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Izvinjavamo se na prekidu programa, istekao domen 
Sredili smo to cika Irr i ja da mozemo svi kolektivno da serendamo jos 12 meseci, nadamo se i u sirem sastavu ubuduce.
Sredili smo to cika Irr i ja da mozemo svi kolektivno da serendamo jos 12 meseci, nadamo se i u sirem sastavu ubuduce.
- Batica ubica
Već sam se zabrinuo da nema više foruma

Više od 12 meseci nam neće ni trebati, taman kad pokorimo Evropu i da se motaju kablovi
- Batica ubica
- Irriducibili
Nezapamcena pomama za sezonskim je perfektna ilustracija grobarske frustracije usled državnog nasilja nad praktično kompletnim SD-om. Žoc i EL nam dodju kao retka prilika da se iznova osetimo mocnim i konkurentnim. Sve nam se svelo na tu košarku
non mollare mai
- Batica ubica
Danas se bira predsednik JSDa, kandidati su Ostoja i Vučela.
Iskreno nadam se pobedi Ostoje, tokom godina je dokazao da je mnogo ozbiljniji funkcioner od Vučelića i da ima želju da klub vodi u dobrom smeru za razliku od Vučele koji samo pokazuje želju da se nakrade zajedno sa Vazurom.
Trenutno za KKP i za JSD ne postoji bolje rešenje od Ostoje. Sns kadar, blizak je državi što znači da dobija državne novce za finansiranje kluba (da nije sns ne bi videli žutu banku od države) i to treba koristiti maksimalno. Partizan nije politička stranka i ne treba da glumi opoziciju nikome, Partizan je državni klub koga ista ta država finansira. Prošlo je vreme kad smo se ložili da smo neka opozicija, pa nas za malo nisu ugasili 2015. i 2017.. Takođe, mislim da Partizan sa svakom vlasti treba da bude ulepo čisto radi svojih interesa.
Npr. da bi KKP mogao da bude nezavisan od države a u isto vreme i konkurentan zvezdi morao bi da dođe čovek prvo nezavisan od Vučića a drugo neko ko ima 6/7 miliona evra slobodnih para da ih bukvalno baci u KKP da bi KKP bio konkurentan i nezavisan od države (da baci jer u evropskoj košarci nema profita). Takvog čoveka trenutno nema, a verovatno ga neće ni biti u skorijoj budućnosti. Imali smo sezonu 16/17 kad smo sa 700k evra budžeta krenuli na zvezdu koja je imala jedno 8/9 puta veći budžet pa smo prošli ko bosi po trnju. To je moglo u sezonama 12/13 i 13/14, već sezonu 14/15 nismo mogli da držimo korak sa njima.
Iskreno nadam se pobedi Ostoje, tokom godina je dokazao da je mnogo ozbiljniji funkcioner od Vučelića i da ima želju da klub vodi u dobrom smeru za razliku od Vučele koji samo pokazuje želju da se nakrade zajedno sa Vazurom.
Trenutno za KKP i za JSD ne postoji bolje rešenje od Ostoje. Sns kadar, blizak je državi što znači da dobija državne novce za finansiranje kluba (da nije sns ne bi videli žutu banku od države) i to treba koristiti maksimalno. Partizan nije politička stranka i ne treba da glumi opoziciju nikome, Partizan je državni klub koga ista ta država finansira. Prošlo je vreme kad smo se ložili da smo neka opozicija, pa nas za malo nisu ugasili 2015. i 2017.. Takođe, mislim da Partizan sa svakom vlasti treba da bude ulepo čisto radi svojih interesa.
Npr. da bi KKP mogao da bude nezavisan od države a u isto vreme i konkurentan zvezdi morao bi da dođe čovek prvo nezavisan od Vučića a drugo neko ko ima 6/7 miliona evra slobodnih para da ih bukvalno baci u KKP da bi KKP bio konkurentan i nezavisan od države (da baci jer u evropskoj košarci nema profita). Takvog čoveka trenutno nema, a verovatno ga neće ni biti u skorijoj budućnosti. Imali smo sezonu 16/17 kad smo sa 700k evra budžeta krenuli na zvezdu koja je imala jedno 8/9 puta veći budžet pa smo prošli ko bosi po trnju. To je moglo u sezonama 12/13 i 13/14, već sezonu 14/15 nismo mogli da držimo korak sa njima.
- Batica ubica
Kao što je i očekivano, govna ne daju vlast po cenu života. Nadam se da je ovo kraj njihovog jahanja.
Sve je lepo rekao Batica.
Ne znam kakav interes komunisticko izlapepo prebogato govno ima da sa 75 godina po cenu zivota ne da fotelju ali sta ocekivati od takvih ljudi za koje smo davno utvrdili da im je interes kluba na poslednjem mestu po prioritetnosti.
Ne znam kakav interes komunisticko izlapepo prebogato govno ima da sa 75 godina po cenu zivota ne da fotelju ali sta ocekivati od takvih ljudi za koje smo davno utvrdili da im je interes kluba na poslednjem mestu po prioritetnosti.
- Irriducibili
Kako ne znaš, pa dragi sin sa Vazurom tako lepo trguje igračima, bori se da mu zadrži posao
non mollare mai
- Batica ubica
Dalas Mur top momak, šteta što zbog grešaka u selekciji prošle sezone nije dobio ulogu kakvu je trebao da dobije.
https://mozzartsport.com/kosarka/vesti/ ... aca/431429
https://mozzartsport.com/kosarka/vesti/ ... aca/431429
- Tajler Darden
Od danas se zovemo KK Partizan Mozzart Bet.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS