Liga Šampiona
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: Liga Šampiona
Barselona nema ekipu za dva takmičenja.
Najpametnije bilo bi da sve daju na prvenstvo, pošto imaju priliku da ga osvoje...
Na LŠ pored Bajerna, Sitija, Pariza i ostalih nemaju šta da traže.
Najpametnije bilo bi da sve daju na prvenstvo, pošto imaju priliku da ga osvoje...
Na LŠ pored Bajerna, Sitija, Pariza i ostalih nemaju šta da traže.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Batica ubica
@Tajler
Barselona ima veliki broj upotrebljivih igrača. 5 štopera, 2 desna i 3 leva beka, Tores Fati Rafinja i Dembele po krilima, Depaj kao alternativa Levandovskom.
U sredini terena imaju 5 igrača, eto tu im možda fali jedan igrač. Mislim da je dubina tima skroz korektna.
Barselona ima veliki broj upotrebljivih igrača. 5 štopera, 2 desna i 3 leva beka, Tores Fati Rafinja i Dembele po krilima, Depaj kao alternativa Levandovskom.
U sredini terena imaju 5 igrača, eto tu im možda fali jedan igrač. Mislim da je dubina tima skroz korektna.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Gospodin Sedie-a da iole zna trenerski posao znao bi da bi mu najbolje mesto bilo u drugom klubu, a mi bi sada lako Dybali našli mesto..Irriducibili wrote: ↑Wed Oct 05, 2022. 12:18 amCorrea starter, možda mu je Simone konačno našao pravo mesto![]()
Delimično se slažem sa Tajlerom.
Barsa treba da se okrene Primeri, jer su još uvek u ranoj fazi sazrevanja da bi se suprotstavili Bajernu, Sitiju, Parisu.
Sa druge strane, pitanje da li su klubu tog renomea dozvoljene kalkulacije.
Nema Barsa kratak tim. Čak bih rekao da ima solidnu rotaciju, ali da je problem što su mnogi od tih igrača tek u procesu sazrevanja, poput Pedrija, Gavija, Fatija, onog desnog beka.
Inače, u pitanju je dosta kvalitetan tim. Samo u tom navalnom delu, iza Leve, imaš Pedrija, Fatija, Dembelea, Depaja, Toresa i Rafinju.
Dva solidna desna beka, dva dobra leva beka, tri dobra štopera, u središnjem delu Buskets, Kesi, De Jong i Gavi. Kao što reče Batica, možda tu fali jedan igrač, po meni, kanteovski igrač. Na ostalim mestima, ima i rotacija i kvaliteta, ali i dosta mladosti i igrača koji su tek u procesu sazrevanja.
Barsa treba da se okrene Primeri, jer su još uvek u ranoj fazi sazrevanja da bi se suprotstavili Bajernu, Sitiju, Parisu.
Sa druge strane, pitanje da li su klubu tog renomea dozvoljene kalkulacije.
Nema Barsa kratak tim. Čak bih rekao da ima solidnu rotaciju, ali da je problem što su mnogi od tih igrača tek u procesu sazrevanja, poput Pedrija, Gavija, Fatija, onog desnog beka.
Inače, u pitanju je dosta kvalitetan tim. Samo u tom navalnom delu, iza Leve, imaš Pedrija, Fatija, Dembelea, Depaja, Toresa i Rafinju.
Dva solidna desna beka, dva dobra leva beka, tri dobra štopera, u središnjem delu Buskets, Kesi, De Jong i Gavi. Kao što reče Batica, možda tu fali jedan igrač, po meni, kanteovski igrač. Na ostalim mestima, ima i rotacija i kvaliteta, ali i dosta mladosti i igrača koji su tek u procesu sazrevanja.
- Irriducibili
Ne znam do kada ce se ponavljati ta fama oko Dibale, najbolje da ste u prilici da Juventusu otimate metu
Još je smešnije apostrofirati kako nije došao zbog četvrte opcije u napadu Intera. Gde bi tebi valjda Haaland bio po meri
non mollare mai
Imao je Correa ponudu iz Engeleske i da je on otišao mogao bi Dybala da dođe.. Ali je gospodin Sedie-a procenio sa je Correa bolji..
Ne treba Haaland nismo mi taj nivo, ali nismo ni nivo baš Corree.. Mislim bolje Ricarda Gomesa da dovedemo, makar je konkretniji..
Ne treba Haaland nismo mi taj nivo, ali nismo ni nivo baš Corree.. Mislim bolje Ricarda Gomesa da dovedemo, makar je konkretniji..
- Irriducibili
Sad ozbiljno da ne patkometrišemo.. Mnogo moćan tim mi imamo, Tuhel bi sa ovim porobio Serie A, a bili bi konkurenti i u LŠ.. Da ne pričam sa Mouom..
Jbt kakav trk i gol Gosensa, a mi njega teramo jer Inzaghi ne zna da ga iskoristi..
Jbt kakav trk i gol Gosensa, a mi njega teramo jer Inzaghi ne zna da ga iskoristi..
- Irriducibili
Teorija i predrasude, sva sreca te Murinjo sada nema igrače, nego su mu potrebni vaši. A Serie A je baš nezgodna, čitav niz timova igra jako dobro, Milan, Atalanta, Udineze, čak i mi uboga sirotninja, dok je Napoli fenomenalan. Šta da kaže Juve kad ti kukaš
Iskoristio je i Gosensa i opet ti ne valja. Praktično ste izbacili 1 Barselonu, a ti opet palamudiš, umesto da čestitaš strategu
Iskoristio je i Gosensa i opet ti ne valja. Praktično ste izbacili 1 Barselonu, a ti opet palamudiš, umesto da čestitaš strategu
non mollare mai
Gosens jedan od najboljih levih bekova Italije mu igra na kasicicu ni danas nije dobio vise od 15ak minuta..
cestitam gospodinu Seidii na pobedi uz nadu da ce Kinezi konacno da prodaju klub i da ce doci neko ko ima para da mu da otkaz.. pa mozda i dogodine budemo igrali LS..
cestitam gospodinu Seidii na pobedi uz nadu da ce Kinezi konacno da prodaju klub i da ce doci neko ko ima para da mu da otkaz.. pa mozda i dogodine budemo igrali LS..
Valja pohvaliti kad nešto ima, a to je prolaz grupe u LŠ, što nije bilo ni malo lako pored Barselone.. Koliko u prvenstvu loše igramo i prošle godine, toliko LŠ igramo dobro..
Ok rutinirao nas Liverpool, ali ipak je to Liverpool.. Da sad čekamo žreb, da vidimo vredi li se nadati nečemu..
Ok rutinirao nas Liverpool, ali ipak je to Liverpool.. Da sad čekamo žreb, da vidimo vredi li se nadati nečemu..
- Irriducibili
Uvek zadovoljni Houdini, ne znam da li bi bilo dovoljno i da čudom osvoje LŠ, opet bi bilo zamerki 
non mollare mai
naprotiv, rezultatima u LS sam zadovoljan.. zbog Barselone prolazak grupe je sigurno veliki uspeh..
otprilike postoje 2 grupe gde imamo sansu sa prvoplasiranima da igramo..
otprilike postoje 2 grupe gde imamo sansu sa prvoplasiranima da igramo..
- Batica ubica
Barselona, Atletiko i Juventus su ispali iz grupa kolo pre kraja... Teško da se ikad dogodilo da ovoliko jakih timova ispadne u grupi. Uz to postoji šansa da Totenhem i Milan ispadnu u zadnjem kolu.
- Batica ubica
Boga mi Totenhem je bio na konopcima prvo poluvreme, Loris je branio kao zmaj. Na kraju čak i prvo mesto. Konte je prošao njegovu najveću boljku, grupu LŠ.