FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Tommen
Site Admin

Re: FK Partizan

Post by Tommen » Fri Oct 14, 2022. 12:39 pm

Moracu mocnom Gordanu da pocnem da pruzam podrsku i sa stadiona cesce, zasluzio je :D

Kad smo izvukli grupu kolektivno smo proglasili kraj sezone ali bas lepo situacija sada :D

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Oct 16, 2022. 8:52 pm

Preteška utakmica.

Idemo dalje. Naklon timu i Gordanu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Oct 18, 2022. 2:01 pm

Nisam pisao ništa detaljnije posle Kelna pa ajde da sad iskoristim priliku.
Sve ono gde smo grešili u Nemačkoj ispravljeno je ovde. Ovoga puta odlično pokriveni bokovi, Dijabate disciplinovan i odgovoran u odbrani. Dozvolili smo mali broj centaršuteva. Ovoga puta dobra partija cele odbrane.
Napred smo tačno znali šta ćemo sa loptom kad je osvojimo, isto kao i tamo. Mogao je možda da se da još jedan gol ali ni 2:0 nije loše. Još jednom gol posle prekida.
Pohvale za celu ekipu, svi su odigrali dobro. Natho koji uklizava u nadoknadi <3
Sa ovom pobedom prvo mesto u grupi je realnost.

Protiv Čukaričkog sam gledao samo drugo poluvreme zbog utakmice Liverpula i Sitija. Beliću kapa dole za onaj trk i uklizavanje. To je ono što ja kao navijač tražim od svakog igrača Partizana, maksimalno zalaganje i fokus na svakoj utakmici a to svaki igrač može da uradi, to su nefudbalske stvari koje nemaju veze sa talentom. Kad je krenuo u trk bilo je jasno ili će ga izblokirati ili će napraviti penal :D :D Gol je došao kao nagrada za zalaganje i pristup koji ima od prvog dana. Proslava a la Lebron :D
Nadam se da će Petrić na zimu ipak shvatiti da ima krševe na štoperu. Saničanin kod drugog gola Čukaričkog ispusti čoveka, posle promaši loptu na centru pa je Belić morao da vadi kestenje iz vatre.
Čestitke Pavloviću na prvom golu u Partizanu.
2 gola su pala posle prekida. Natho doktor fudbala, fokusiran non stop, uvek vidi sve na terenu.
Bitna je pobeda protiv Čukaričkog, razlika nije velika samo 5 bodova a cigani su u lošijoj situaciji nego prošle sezone. Sa dobrim zimskim prelaznim rokom koji bi podrazumevao odlazak jednog štopera i dolazak štopera koji bi bio nosilac i dolazak još jednog zadnjeg veznog mogla bi titula da se pojuri. Petrić reče letos da bi Cimirot bio pojačanje i na zimu što verovatno znači da je taj transfer dogovoren. Traore i Belić su praktično jedine opcije, Ljuban više nije za ozbiljan fudbal a Andrade nije zadnji vezni. Što se tiče štopera Sveta i Vujačić su manje loši od Saničanina koji je najgori. Ilića ne uzimam za ozbiljno još je mlad. Na štoperu nam treba komandant odbrane kao što su to bili Ostojić, Valiente ili Banjak. Neko ko pre svega igra mozgom a ne snagom.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Oct 20, 2022. 4:34 pm

Mogli bismo malo da odmorimo Dijabatea i Meniga, počinju ljudi šestu utakmicu zaredom. Mogao je Terzić bar jednog da odmeni malo.
Takođe Čaki počinje svaku utakmicu, mogao je Šehović da počne danas.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Oct 21, 2022. 3:14 am

Vidiš da nema mesta odmaranju, teško bi mi dobili da nismo bili kompletni. Jednostavno nemamo dovoljan fond igrača
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Oct 23, 2022. 8:58 pm

Majstori smo da sami sebe ubijemo. Potpuno bez fokusa posle trećeg gola, zaslužen bod Javora.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Oct 24, 2022. 1:19 am

Cirkus je vec sad dostigao kulminaciju, u Nišu bi se igralo kao u hokeju, dok ne padne gol. Pao je, a sudiju nije zanimalo što je u isto vreme bila još jedna lopta na terenu. Povecava verovatnocu, bitno je da u gol ubace jednu

Na sve to, nadovezalo se naše tragično veče, koje bi prošlo bez posledica da nije bilo koalicije glavni sudija i var soba u Zvezdinim dresovima, koji su omogucili penale koji nisu bili, te sprečili da budu oni koji jesu. Bedno
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Oct 27, 2022. 5:43 pm

Da li je moguće da je Fejsa starter pre Belića u evropskoj utakmici? Fejsa je što se tiče spremnosti na nivou zonaških ili srpskoligaških igrača, a on ovde počinje evropsko gostovanje. Zna Petrić nekad da iznenadi svojim odlukama.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Oct 27, 2022. 7:34 pm

Za sad izgledamo kao da nas je neko puškom ugurao na teren. Dajte ljudi malo energije, malo života.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Oct 27, 2022. 9:32 pm

Zaslužen poraz, bod bi ipak bio nerealan po svemu prikazanom.
Dosta stvari nije bilo kako bi moralo da bude. Prvo, sastav tima sa Fejsom u 11. Ne znam zaista šta je Petrić mislio da dobije sa Fejsom u prvoj postavi. Upravo Fejsa je kasnio kod gola Pepea. Čovek je trenutno srpskoligaški igrač.
Bez energije, bez agresivnosti kao da smo došli čisto da se pojavimo. Bez obzira na naš sastav i na protivnika zalaganje i fokus moraju da budu konstantni a to je ono što najviše brine posle večerašnje utakmice.
Mi u poslednjem kolu moramo da idemo na pobedu. Možda bi nam i više odgovaralo da Keln dobije večeras jer bi onda imali i opciju B u slučaju da ne dobijemo Slovacko a Keln ne dobije Nicu.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Oct 28, 2022. 3:16 pm

Keln dobio Slovacko 0:1.
Dakle na svom terenu imamo meč loptu protiv ekipe kojoj utakmica ne znači ništa sem prestiža. Ne zavisimo od druge utakmice, sem u slučaju da Keln dobije ili odigra nerešeno sa Nicom a mi dobijemo Slovacko i budemo prvi u grupi.
Šteta samo što ima debila na tribinama koji pale i bacaju baklje u evropskoj utakmici. Jebale ih baklje da ih jebale, idiotska stvar koja ne donosi ništa sem kazni.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Nov 04, 2022. 12:15 am

Drugi put u ovom veku Partizan je prošao grupu u kojoj su bile dve ekipe iz lige petica.

Čestitke Gordanu i igračima!
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Nov 04, 2022. 2:42 pm

Pre svega, da čestitam stručnom štabu i igračima na prolasku grupe. Veliki je uspeh kad se u obzir uzme igrački kadar, jačina protivnika (2 tima iz liga 5) i naravno naše drago rukovodstvo. Drugu godinu u nizu smo prošli grupu i prezimeli što je jako lepo jer tamo negde 2009., 2010. je prezimljavanje u LE bilo naučna fantastika. Kad su izvučene grupe mislim da je malo ko pretpostavio da ćemo proći dalje. Ostaje žal što nismo pobedili utakmicu i prošli kao prvi jer nam je rezultat iz Nemačke savršeno pasovao. Opet, da nam je neko posle Larnake ponudio prolazak grupe u LK mislim da bismo oberučke prihvatili.
Dva puta je dobijen Keln, nadigrana je Nica ovde a drugo poluvreme u Češkoj je bilo jedno od istorijskih.

Što se tiče sinoćne utakmice imam neke zamerke. Prva, stav igrača. Igraš eliminacionu utakmicu na svom stadionu protiv ekipe koja je već ispala i uđeš bojažljivo i mlako. To je nešto neprihvatljivo. Očekivao sam da ćemo izađi naprženi, kao gladni kerovi slično kao u revanšu protiv Sparte. Ulazak u meč je baš bio problematičan, to ne sme da se ponavlja.
Niko se nije nešto posebno istakao, Belić po meni najbolji i jedini sa onako pravim stavom od starta. Svojim zalaganjem i poštenim pristupom svaku utakmicu zaslužuje da bude u 11.
Pop je branio solidno, imao je taj kiks kod boksovanja ali krivica potpuno njegova. Vokalan je, drži fokus i sebi i ekipi pogotovo tokom prekida što mi se sviđa.
Dijabate konstantno pravi potez više, ne mora protivnik da se zalama 16 puta i da se od ovoga pravi egzibicija. Kad vidiš situaciju da dodaš dodaj, kad treba da je šutneš šutni je nemoj je mrsiti do prekosutra i navlačiti trojicu na sebe.
Menig mi je izgledao konkretno u prvom poluvremenu, onih par lepih poteza gde se u prijemu oslobodi igrača.
Natho doktor za penale.
Filipović mi je rizičan, sinoć je selekcija faulova bila problem gde je prvi faul napravio na njihovoj polovini a omanuo je ovog njihovog junački. Posle i žuti.
Čaki je umoran, odigrao je čovek svaku utakmicu od početka sezone. Od mogućih 2430' Čaki je odigrao 2376'. Ne znam za čije babe zdravlje je Šehović plaćen 350k evra ako nije dovoljno kvalitetan da odmori Čakija bar jednu utakmicu. Šteta za glup žuti karton na kraju jer propušta sledeću utakmicu u LK.
Štoperi su mi delovali korektno s obzirom na to kakvi znaju da budu :D :D

Spisak potencijalnih protivnika u 1/16 finala: Bodo/Glimt, AEK Larnaka, Ludogorec, Braga, Šerif, Lacio, Karabag,Trabzonspor.
Od svih ovih najviše bih voleo AEK jer imamo nezavršena posla sa njima. Svakako bi valjalo izbeći Lacio, Bodo i Bragu.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Nov 06, 2022. 9:14 pm

Sloberto Karlos.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Nov 07, 2022. 3:19 pm

Sa Šerifom iz Tiraspolja u 1/16 finala LK. Izbegli smo Lacio, Bodo i Bragu što je bilo najbitnije. Mislim da je protivnik po meri.

Post Reply