Liga Šampiona
Moderator: Moderator
- Batica ubica
Re: Liga Šampiona
Na kakav način je Benfika pretekla PSŽ i otišla na prvo mesto u grupi.
PSŽ potencijalna nagazna mina sa drugog mesta, uz Liverpul, Hudinijevce i Milan.
Milan rutinski sinoć, Živorad igra kao mladić 2 gola i 2 asistencije.
PSŽ potencijalna nagazna mina sa drugog mesta, uz Liverpul, Hudinijevce i Milan.
Milan rutinski sinoć, Živorad igra kao mladić 2 gola i 2 asistencije.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Ako ništa imamo ogromnu dozu sreće, dobili smo tim od koga je nemoguće izgubiti, pa ćemo ni kriv ni dužani otići u 1/4..
- Batica ubica
Parovi 1/8 finala LŠ:
Lajpcig-Siti
Liverpul-Real
Ajntraht-Napoli
Inter-Porto
Klub Briž-Benfika
Milan-Totenhem
Borusija-Čelsi
PSŽ-Bajern
Vuče mi na prolazak oba portugalska kluba...
Lajpcig-Siti
Liverpul-Real
Ajntraht-Napoli
Inter-Porto
Klub Briž-Benfika
Milan-Totenhem
Borusija-Čelsi
PSŽ-Bajern
Vuče mi na prolazak oba portugalska kluba...
dobri moj Batice, da li ti zaista smatras da je Inzaghi tolika olupina da ni 1 Porto ne moze da prodje? dobro stoji da je izgubio od Milana, Juventusa, Rome i Lacija, ali opet mislim da nije ce cak i on uspeti da prodje ekipu koja je izasla iz grupe gde je Briz bio ubedljivo druga ekipa..
- Batica ubica
Porto je pre 2 sezone izbacio Juve koji je bio u sličnoj poziciji kao Inter sad. Dobra ekipa a na klupi trener upitnog kvaliteta...
- Batica ubica
Ako je nekad bilo dileme sada je više nema.
Godinama mu je spočitavano da ništa nije uradio sa reprezentacijom, evo za godinu i po dana Kopa Amerika i SP.
Sada više nema dileme. Najveći je svih vremena koji je ikada šutnuo fudbalsku loptu.
Nadam se da će nastaviti da igra za Argentinu, da dođe do 100. gola za reprezentaciju i da potpuno zaokruži sve ovo.
Lionele, najveći si svih vremena.
- Irriducibili
Grande Simone pokriva sve frontove, večeras nadigran Porto, ni malo naivan rival
Koliko god ga Houdini omalovažavao, rezultati govore suprotno, Inter je svuda na pravom nivou
Koliko god ga Houdini omalovažavao, rezultati govore suprotno, Inter je svuda na pravom nivou
non mollare mai
Sramotna predstava Intera protiv autsajdera. Koliko su bezglavi i dezorjentisani najbolje ilustruju česte medjusobne svadje na terenu.
Samo ih je luda sreća spasila da pre crvenog Otavija ne gube 2:0.
Da ne pominjemo što su kao najkvalitetniji tim lige (možda uz Juventus) ispali iz borbe za Skudeto posle nekog 7. kola.
Treba biti umetnik da sa odbranom koju čine Damfris, Škrinijar, Bastoni, De Draj, a ispred kojih možeš staviti Barelu i Broza, defanzivni deluješ jadno.
Samo ih je luda sreća spasila da pre crvenog Otavija ne gube 2:0.
Da ne pominjemo što su kao najkvalitetniji tim lige (možda uz Juventus) ispali iz borbe za Skudeto posle nekog 7. kola.
Treba biti umetnik da sa odbranom koju čine Damfris, Škrinijar, Bastoni, De Draj, a ispred kojih možeš staviti Barelu i Broza, defanzivni deluješ jadno.
- Irriducibili
Mocni Inter, grande Simone, serija bez kraja
Haaland? Sta reci, vanzemaljac
Haaland? Sta reci, vanzemaljac
non mollare mai
nakon sto ga je nadigrao kako se vec zovetrener Specije, danas opet biva nadigran, ali njegova najveca karakteristika sreca dolazi do izrazaja..
takmicarski znacajno za navijace.. a za Zhanga i finansijski, jer ce moci da vazura i dalje po Evropi..
a da se okrenemo prvenstvu i probamo nekako da izborimo top 4, pa da na leto menjamo trenera..
takmicarski znacajno za navijace.. a za Zhanga i finansijski, jer ce moci da vazura i dalje po Evropi..
a da se okrenemo prvenstvu i probamo nekako da izborimo top 4, pa da na leto menjamo trenera..
- Irriducibili
Svakome se desi loš dan, tako je i buduci šampion izgubio kod kuce od metiljavog Lazia. Danas je sve, samo ne nadigran, sve vreme je držana kontrola nad mečom, osim bunarenja u zaustavnom vremenu
non mollare mai
- Batica ubica
Parovi 1/4 finala LŠ:
Siti-Bajern
Real-Čelsi
Milan-Napoli
Inter-Benfika
@Hudini
Kako si zadovoljan žrebom
Da se osvrnem kratko na izdanje Trenta u revanšu protiv Reala, ja sramotnije izdanje nekog defanzivca ne pamtim. Trent se plašio Vinisijusa toliko da je bežao od njega svaki put kad je ovaj primio loptu. Kad Vinisijus krene u dribling Trent se okrene na drugu stranu. Ono kako je pustio Vinisijusa kod gola Reala je tužno, nije mu ni palo na pamet da ga markira. Ili toliko ne zna da igra odbranu ili ovo radi iz protesta jer ne želi da bude bek. Mislim da je za spas njegove karijere najbolje da ga Klop prebaci na veznog. Trkački može da odgovori, defanzivno će se lakše snaći kao vezni nego kao bek jer kao vezni nema direktnog protivnika, manje markira i manje brani 1v1, ima drugačiji zadatak a tehnički mislim da nema priče da li bi se snašao. Ovako sve ono što radi ofanzivno pada u vodu s obzirom na to kako igra u odbrani.
S druge strane Naćo koji je u osnovi štoper, koji ima 33 godine i koji je sporiji od Salaha više nego što je Trent sporiji od Vinisijusa je bio Salahu non stop na leđima, kad god je Salah primio loptu Naćo je bio tu. U prvoj utakmici Salah je pravio probleme Alabi a ulaskom Naća se nije video. U revanšu samo mu je jednom pobegao i tu nije napravio neku preteranu prednost.
Siti-Bajern
Real-Čelsi
Milan-Napoli
Inter-Benfika
@Hudini
Kako si zadovoljan žrebom
Da se osvrnem kratko na izdanje Trenta u revanšu protiv Reala, ja sramotnije izdanje nekog defanzivca ne pamtim. Trent se plašio Vinisijusa toliko da je bežao od njega svaki put kad je ovaj primio loptu. Kad Vinisijus krene u dribling Trent se okrene na drugu stranu. Ono kako je pustio Vinisijusa kod gola Reala je tužno, nije mu ni palo na pamet da ga markira. Ili toliko ne zna da igra odbranu ili ovo radi iz protesta jer ne želi da bude bek. Mislim da je za spas njegove karijere najbolje da ga Klop prebaci na veznog. Trkački može da odgovori, defanzivno će se lakše snaći kao vezni nego kao bek jer kao vezni nema direktnog protivnika, manje markira i manje brani 1v1, ima drugačiji zadatak a tehnički mislim da nema priče da li bi se snašao. Ovako sve ono što radi ofanzivno pada u vodu s obzirom na to kako igra u odbrani.
S druge strane Naćo koji je u osnovi štoper, koji ima 33 godine i koji je sporiji od Salaha više nego što je Trent sporiji od Vinisijusa je bio Salahu non stop na leđima, kad god je Salah primio loptu Naćo je bio tu. U prvoj utakmici Salah je pravio probleme Alabi a ulaskom Naća se nije video. U revanšu samo mu je jednom pobegao i tu nije napravio neku preteranu prednost.
Naravno da sam zadovoljan, makar u ovoj tužnoj sezoni da dođemo do finala LŠ, da se nađe para za nekog trenera pa ispočetka..
- Batica ubica
Boga mi vi ako uđete u finale (što uopšte nije nerealan scenario) nećete se otarasiti Inzagija bar još jednu sezonu

Inače, jako me je iznenadila vest da je Bajern smenio Nagelsmana. Iskreno, mislio sam da je on projekat kluba kom će dati bar 3 godine da vodi pa će mu onda suditi. Pogotovo jer je za njega plaćeno 20 miliona evra obeštećenja Lajpcigu što je baš raritet u fudbalu, ima već godinama hajp kao najmlađi i najtalentovaniji nemački trener itd. Kako prenose mediji, kiksevi u Bundesligi su mu došli glave, nije dobio 10/25 utakmica sa ubedljivo najjačim timom u Nemačkoj što jeste baš loše. Verovatno još nisu preboleli ni ispadanje od Viljareala prošle sezone, a ni petardu od Menhengladbaha u kupu isto prošle sezone. Malo je možda čudan tajming pred utakmicu sa Dortmundom i dvomeč sa Sitijem ali očigledno da hoće da naprave šok terapiju.
Generlano otkad je došao Nagelsman uvek je neko dešavanje sa igračima, Miler, Nojer, Levandovski ovaj onaj. Kažu i da je preterivao kad je taktika u pitanju, što je mana većini mladih trenera jer daju previše informacija i zbune igrače. Ide se u neke nebitne i nepraktične detalje.
Bajern sa Tuhelom po meni postaje favorit za osvajanje LŠ, ne bi me čudilo da završe sezonu sa tripletom. Tuhel je pretprošle sezone bio streptomicin za Gvardiolu...
Inače, jako me je iznenadila vest da je Bajern smenio Nagelsmana. Iskreno, mislio sam da je on projekat kluba kom će dati bar 3 godine da vodi pa će mu onda suditi. Pogotovo jer je za njega plaćeno 20 miliona evra obeštećenja Lajpcigu što je baš raritet u fudbalu, ima već godinama hajp kao najmlađi i najtalentovaniji nemački trener itd. Kako prenose mediji, kiksevi u Bundesligi su mu došli glave, nije dobio 10/25 utakmica sa ubedljivo najjačim timom u Nemačkoj što jeste baš loše. Verovatno još nisu preboleli ni ispadanje od Viljareala prošle sezone, a ni petardu od Menhengladbaha u kupu isto prošle sezone. Malo je možda čudan tajming pred utakmicu sa Dortmundom i dvomeč sa Sitijem ali očigledno da hoće da naprave šok terapiju.
Generlano otkad je došao Nagelsman uvek je neko dešavanje sa igračima, Miler, Nojer, Levandovski ovaj onaj. Kažu i da je preterivao kad je taktika u pitanju, što je mana većini mladih trenera jer daju previše informacija i zbune igrače. Ide se u neke nebitne i nepraktične detalje.
Bajern sa Tuhelom po meni postaje favorit za osvajanje LŠ, ne bi me čudilo da završe sezonu sa tripletom. Tuhel je pretprošle sezone bio streptomicin za Gvardiolu...
mislim da bi sve osim toga bio jos jedan ekser u kovcegu koji pravi za Inter.. mislim da je put do finala lagan i da se to mora iskoristiti..Batica ubica wrote: ↑Sat Mar 25, 2023. 10:52 amBoga mi vi ako uđete u finale (što uopšte nije nerealan scenario) nećete se otarasiti Inzagija bar još jednu sezonu![]()
![]()
no nisam siguran ni da bi ga to spasilo.. navodno drugo mesto, kup i finale LS je nesto sto bi ga spasilo.. to deluje vrlo realno, za nekog boljeg trenera, ali za njega videcemo..
inace De zerbi je u eventualnoj prici..