KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Locked
Čekićar

Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Post by Čekićar » Wed Nov 16, 2022. 1:06 pm

Dokle smo dosli kad zvanican nalog KKP na tviteru sugerise omladini da otvore naloge,da se kockaju..

Uzas..

Jebo ih sponzor

Ljudi su toliko zagadili i unistili svet da je vreme da Bog prekine ovu simulaciju pa opet iz pocetka :D

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Nov 16, 2022. 10:14 pm

Brodžijanski je uzeo broj 12.
Neka bude pola od prethodnog broja 12 i bićemo srećni.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

White Mamba

Post by White Mamba » Fri Nov 18, 2022. 11:10 pm

Izvanredna, i vrlo bitna pobeda
Dante :good:
Lesor sjajan :good:

White Mamba

Post by White Mamba » Sat Nov 19, 2022. 2:12 am

Samo da dodam. Jedna stvar me unistava a to je 7 stvari :D
Mali faulovi
Seci kontru seci mismec, seci na probijanju
Branko Lazic naprimer, je kosarkaska volina ali je odgovorna volina
Pravi jebeni faul kad imas
Oni prvo poluvreme u ritmu, mi se nesto femkamo...
Ocepi ga jbt

Čekićar

Post by Čekićar » Sat Nov 19, 2022. 5:59 am

White Mamba wrote:
Sat Nov 19, 2022. 2:12 am

:lol: :lol:

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Nov 19, 2022. 9:44 am

Egzume Dante melburnski dijamante
Lesor odličan, jedino na onih par preuzimanja je skočio na fintu to ne valja, ostalo ok
Ledej igrao kao zmaj
Naneliju treba dati više šuteva, ima čovek poene u rukama može da isporuči
Smailagića nisam očekivao na terenu uopšte, dao je bitan doprinos jedino što ima snage malo više od mene

Problem je bio loša odbrana linije za 3 pogotovo u prvom poluvremenu, subjektivni osećaj svaku koju su šutnuli bila je otvoren šut i ušla je. Slabo smo komunicirali u odbrani više puta nam se desilo da se loše prebrojimo i da ostane višak. Ne znam, ipak više volim kad se igra na 65/70 poena nego kad igramo ovako na koš više.

White Mamba

Post by White Mamba » Sat Nov 19, 2022. 8:22 pm

Čekićar wrote:
Sat Nov 19, 2022. 5:59 am
White Mamba wrote:
Sat Nov 19, 2022. 2:12 am

:lol: :lol:
Nista nisam slagao :D

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Nov 20, 2022. 10:19 pm

Papa ol-araund, 10 poena i 3/4 iz igre, 3 asistencije, dobra odbrana. Mislim da će kroz sezonu da izraste u jednog od lidera. Niski post, igra licem ka košu, šut za 3, ima tu sposobnost da odigra kao sekundarni plejmejker, naravno dobar defanzivac.
Guzonja izdominirao bez potegnute trojke, 7/8 za 2 i još dobra odbrana u lepom kontaktu par puta.
Naneliju samo dati lopti. Deluje mi da je podređen timu za sad, ne forsira.
Madar na trenutak dobra odbrana, pa onda na trenutak izgubi svog igrača. Odigra on poneku dobru utakmicu ali to je nekonstantno. Pozitivna stvar i ove i prošle sezone je da pored očiglednih fizičkih mana (manjak kilaže i snage) retko ko je uspeo da ga upravo na taj način uvede u problem u odbrani. Čak je prošle sezone bilo utakmica gde su ga napadali sa niskog posta, gađali ga posle preuzimanja ali nije se dao. U napadu trokira previše, meni deluje kao da igra sa nekom kočnicom. Recimo on krene nešto da kreira tek kad imamo 15-20 razlike na par minuta do kraja kao što je bilo u Baru kad se razmahao zadnjih par minuta kao da je Rondo. Pristup ne može da mu se zameri, ni odbrana u većini slučajeva ali od njega se očekuje više za tako nešto već imamo Avramovića.
Brodžianski donosi niski post i taj šut koji danas nismo videli. Ofanzivno će sigurno biti dobar, znaće Željko da ga iskoristi igraće se akcije za njega za to ne brinem. Večeras je slabije branio neka preuzimanja videćemo kako će se to maskirati.
Smailagiću treba utakmica. Za njega već znamo da ne može da preuzme i to ga limitira da igra na 5 a opet prošle sezone je na 5 igrao sasvim dobro. Zato sam je navijao da dođe andersajz centar koji može da preuzme.
Trifunović standardno kreće da igra na 17 razlike za nas 4.5 minuta do kraja. Da se pohvali ona odbrana koju je odigrao par puta, nije se to često viđalo od njega. Nadam se da su ga neki skauti videli da ga odvedu :D :D
Rej Anđušić sve pohvale, ovoga treba da se drži kao pijan plota
Lepa stvar je što sa povratkom Smailagića i dolaskom Brodžianskog, uz već Lesora i Ledeja imamo 4 unutrašnja igrača koji mogu da odigraju sa niskog posta.

Ostaje problem odbrane linije za 3 pogotovo kod pika. Kad su Lesor i Ledej na terenu to je ok jer mogu da preuzmu ali čim njih nema nastaje problem. Čeka se Avramović pre svega zbog odbrane, pa da se složi neka petorka Dante Avramović Papa Ledej i Lesor i da se opet zaigra strong difens end tranzišn ofens :D :D

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Nov 29, 2022. 10:53 am

Bez pobede protiv cigana u gostima već 6.5 godina, od one pobede u 3. utakmici u finalu KLSa 2016. kad je Džikić vodio.

Ono što mnogo više zabrinjava od poraza je 90 primljenih poena i defanzivno jedno od najsramotnijih izdanja zadnjih godina. Izgleda da je Željko između 2 sezone rešio da batali odbranu i disciplinu koja mu je donela sve ove trofeje i da se preorijentisao na striktno napadačku košarku na koš više.
Prva stvar, Vildoza i Nedović su sinoć pored naše odbrane izgledali kao Derik Rouz i Dvejn Vejd iz tamo neke 2010/2011. Ja mislim da su svaki put kad su krenuli na ulaz ujedno probili prvu liniju odbrane. Neshvatljivi su mi spoljni igrači, posle drugog trećeg puta mislim da je stvar ponosa da te neko ne probije. To je toliko lagano izgledalo, oni probiju i naprave prednost, odu do kraja ili izbace pas na otvorenog šutera ili zicer ispod koša.
Odbrana linije za 3 je bila skandalozna, imali su brdo otvorenih šuteva za 3. Čak je zvezda šutirala loših 8/24 (33%), šta bi tek bilo da su bolje koristili otvorene šuteve.
Naša udvajanja i iskakanja su kažnjavali maltene svaki put. Redovno se dešavalo da se posle udvajanja ne zna ko na koga rotira i da opet imaju otvoren šut za 3.
Ja znam da ne može svaki napad da se odbrani ali brate uradi sve što možeš da svaki napad maksimalno otežaš protivniku. Spusti se u stav, uđi mu pod dres, nateraj ga da se ne oseća komforno na terenu. Mi stojimo daleko od igrača, ne zna se da li je sinoć bila lošija odbrana na lopti ili od lopte.

Madar dobar u napadu sem one greške kad je Ledeju bacio loše loptu iz auta. U odbrani nije postojao većinu utakmice bio je jedan od onih koji je bio lagano probijan od strane zvezdinih bekova.
Ledej opet očajno protiv cigana. 2/7 iz igre, ona jako loša nesportska posle već izgubljene lopte. Mučili su ga udvajanjima kad krene na niski post.
Brodžianski ne može da odbrani ništa. Hajlajt večeri je ono bacanja koje promašuje Martin a on ne može da zagradi Petruševa. On na 5 sa ovim telom ne može. U napadu će biti upotrebljiv.
Papa u napadu odličan, izgledao je dominantno. Ne znam zašto se nije probalo sa njim sa Vildozi ili Nedoviću kad već naši bekovi nisu mogli da ih uhvate iako ni Papa nije baš igrao neku odbranu.
Dante izgledao smešno sinoć u odbrani, obilazili su ga kao da ga nema. Očekuješ da nema prolaza kad se takav fizikalac spusti u stav, kad ono... Odlično je krenuo u napadu sa ona 2 kucanja, pogodio je sva bacanja, onu jednu trojku. Loša stvar su 4 izgubljene lopte.
Za Lesora 10', za Anđušića samo jedna akcija za šut... Smailagić kome su prognozirali pauzu 6 nedelja ulazi da igra posle 6 dana. Sve naopako.

White Mamba

Post by White Mamba » Thu Dec 01, 2022. 11:46 pm

To da KKP ne igra odbranu vec je svima jasno (mene uzasava) ali produzetak..
Prvo ostavis pantera 2x na klaveru i ne pomognes. Onda te resi dubljevic jednom, pa pomognes, proleti ti pas po ceonoj u kontra korner, nista rotacija nista usmeravanje, nista timska odbrana
Da Zeljkova ekipa ovako izgleda..
Evo ne znam..

Čekićar

Post by Čekićar » Fri Dec 02, 2022. 12:46 am

White Mamba wrote:
Thu Dec 01, 2022. 11:46 pm
To da KKP ne igra odbranu vec je svima jasno (mene uzasava) ali produzetak..
Prvo ostavis pantera 2x na klaveru i ne pomognes. Onda te resi dubljevic jednom, pa pomognes, proleti ti pas po ceonoj u kontra korner, nista rotacija nista usmeravanje, nista timska odbrana
Da Zeljkova ekipa ovako izgleda..
Evo ne znam..
Ovaj Zeljko i Zeljko iz PAO i Fenera jednostavno nije isti trener...

Sta je u pitanju?...ne znam ali nesto se desava na privatnom planu verovatno..

Da se nadovezem na Pantera na Klaveru,u tom trenutku Lopez Arostegi coskari,idealan za sakriti Pantera...

Lesor u nizu igra 40min,Zek konstantno u 2 navrata po 18,19min....i onda se cudimo kada se na kraju sezone raspadne Zek....Optosti debeli Zek,bio sam glup..odredjena kritika stoji i dalje ali onakav raspad je bio iskljucivo zbog nedostatka energije,potrosio se skroz...na dobrom je putu opet

White Mamba

Post by White Mamba » Fri Dec 02, 2022. 1:06 am

Nesto ocigledno ne sljaka
Meni je neshvatljivo da zeljkov tim ovoliko ne postuje koncept timske odbrane
I da smo toliko nestabilni da prosipamo utakmice u uzasavajuce kratkom intervalu
Znaci nikakva kocnica, nista
Papaetrua upotrebimo na postu valjda jednom u 2 nedelje..Ali danasnji produzetak...
Ostao sam sokiran bez preterivanja
Na klaveru bez pomoci, na dubljevicu nista usmeravanje nista rotacija nista timski...
I svic jebeni svic ce mi izaci na oko
Pa ne mogu svi igraci da igraju svic aman
Ni tu ne pomazemo pa siluju gospodju maximovic i slicne, razne cuskije..
Nokat napred. Nokat..

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Fri Dec 02, 2022. 7:12 pm

Jos ne mogu da dodjem k sebi od sinoc. Sve redom da ih bude sramota, banda preplacena predvodjena arogantnim i vecito nadrkanim Zelimirom koji se ponasa kao da je prosle godine uradio bilo sta a ne izblamirao se protiv Burse i izgubio na 5 meceva od Radonjine rukometne druzine.

Sve mogu da razumem ali onakve govore tela, kurcobolju, izgubljenost u vremenu i prostoru u jednoj MUST win utakmici gde ti dodje 15k ljudi i to nakon serije meceva gde vec izgledas kao govno...sramota.

Navijaci Partizana su razne nedace preziveli i kroz svasta prosli da bi po prvi docekali da vide konstantan manjak angazovnja, truda i volje i to od najskuplje ekipe u istoriji.

Da ne zaboravim da pohvalim i Ostoju i cuveni upravni odbor koji nisu obezbedili novac za zavrsetak formiranja tima vec smo zatvarali roster nejakim Vladimirom Brodzianskim lol. Takodje istima i svim ostalim struktura kluba jebem mater sto su nas kao sirocad ostavili u Barseloni van hale a spotski sektor nam zalecio rane sa tri primljene stotke u narednih 7 dana.

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Fri Dec 09, 2022. 2:25 pm

Je l boli guza grobari :D

Uzmi Zeljko evrotitulu......

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Dec 09, 2022. 2:48 pm

Pre svega naklon do poda za Matijasa Lesora. Odigrati 37', komplet drugo poluvreme i skoro celo prvo, samo 2.5 minuta je odmorio na kraju 2/4 kad je ušao Ledej da ga zameni ako se ne varam. 11 poena i 10 skokova, odlična odbrana gde je preuzimao, stizao da štiti obruč itd itd. Na kraju jeste možda imao onu grešku kod trojke Vildoze, loše su on i Madar iskomunicirali. Nije ni on robot, padne fokus svakome a ne čoveku koji pegla celu utakmicu svaku EL utakmicu.
E sad, mene zanima da li neko misli da je Lesor neka vrsta Lebrona ili Janisa i da ovako može svake nedelje do juna meseca. I da je Balša zdrav ne verujem da bi Lesor imao mnogo manju minutažu pošto i zdrav Balša nije dobijao preterano minuta u EL. Pišem ovde od prošle sezone da nam je potreban andersajz centar koji može da preuzme i sad dolazimo u situaciju da Lesor mora da pegla skoro 40' jer ko god drugi uđe na 5 raspadne se. Balšin slučaj sam već iznosio više puta, Smailagić je previše spor da bi branio pik preuzimanjem i da bi iskakao dakle jedino drop iako ni to ne radi baš najsrećnije, Brodžianski je neozbiljan za bilo kakvu odbranu. Čak mislim da je od svih lažnih 5 Ledej najbolja opcija jer defanzivno može najviše da doprinese, sposoban je da preuzme beka, a opet on čovek najmanje od svih igra na 5. Ne daj bože da se Lesor povredi, ako se on povredi raspadamo se ko bugarska skupština.

1/4 odlična, odlična energija i odbrana na startu, igrači zvezde su izgledali pogubljeno. Šut nije išao ali zalaganje, fokus i stav su bili odlični i to treba pohvaliti. 2/4 veliki pad u igri gde smo im dozvolili maltene više lakih poena nego što su imali ukupno poena u 1/4. 3/4 i 4/4 su izgledale generalno dobro sve do zadnja 2 minuta 4/4 gde smo na +4 krenuli da brljamo i brzamo u napadu.

Individualno, pohvale Madaru sve do zadnja 2 minuta. Do tada odlična odbrana i pre svega dobar stav, na Markoviću pogotovo. Trojka Vildoze gde je mogao bolje da komunicira sa Lesorom, pa druga Vildozina trojka gde je dobar deo napada stajao daleko od njega ko da ovaj ima kugu, pa ono heroisanje da on uzme šut u predzadnjem napadu. Ne treba da igra završnice, pogotovo ne ovakvih utakmica iako nije više ni tako mlad igrač.
Papa odličan u oba pravca ponovo. Mora više lopti da ide na njega pogotovo na postu što reče Mamba prošle nedelje. On je igrač koji može i da završi i da prepozna udvajanje a ima dobar pregled igre i zna da izbaci pas.
Panter je odigrao solidnu odbranu koliko sam mogao da primetim, u stavu svaki napad, dobra energija. Kod druge trojke Vildoze je njegova greška, još je on pokazivao Madaru da pazi na utrčavanje ispod koša i on ne iskoči na Vildozu. Na kraju nisam ni video šta je uradio jer mi je eon zabo, posle šuta Madara je zakočilo i sledeća scena Vildoza probija i izbacuje pas na Nedovića. Ako je mogao da drži loptu ceo napad a nije, njegova greška i bespotrebno heroisanje. Celu utakmicu se dobro nosio sa Lepim Lazom.
Pohvale za rolu Tristana. Čitanje igre je tu u oba pravca, ostaje problem sporih nogu i sporih bočnih kretnji. Zabrinuo sam se da će ga eksploatisati posle prvog napada Bentila sa niskog posta kad mu je dao koš ali je već sledeći odigrao korektnu odbranu, posle imao i onu blokadu gde je lepo izrotirao.
Rej Anđušić promaši 3 otovrene trojke, pa zemljače zbog šuta smo te i doveli nisi tu što si visok i lep.

Poslednji napad je bio cirkus, ne znam šta im je Želimir nacrtao. Na terenu Lesor koji ne može da pogodi trojku na treningu a Anđušić i Naneli sede na klupi. Pa daj bar uvedi ih nek vežu dvojicu za sebe, jer znaju da oni mogu da pogode. Ovako sa Lesorom si smanjio broj opcija sa 4 na 3 u startu. Vremena je bilo 2.2 sekunde su sasvim dovoljno da se odigra dobar napad pogotovo posle 2 tajm auta. Da pored svih igrača Madar koji je najmlađi igrač uzme zadnji šut i to onakav...

Locked