Papa ol-araund, 10 poena i 3/4 iz igre, 3 asistencije, dobra odbrana. Mislim da će kroz sezonu da izraste u jednog od lidera. Niski post, igra licem ka košu, šut za 3, ima tu sposobnost da odigra kao sekundarni plejmejker, naravno dobar defanzivac.
Guzonja izdominirao bez potegnute trojke, 7/8 za 2 i još dobra odbrana u lepom kontaktu par puta.
Naneliju samo dati lopti. Deluje mi da je podređen timu za sad, ne forsira.
Madar na trenutak dobra odbrana, pa onda na trenutak izgubi svog igrača. Odigra on poneku dobru utakmicu ali to je nekonstantno. Pozitivna stvar i ove i prošle sezone je da pored očiglednih fizičkih mana (manjak kilaže i snage) retko ko je uspeo da ga upravo na taj način uvede u problem u odbrani. Čak je prošle sezone bilo utakmica gde su ga napadali sa niskog posta, gađali ga posle preuzimanja ali nije se dao. U napadu trokira previše, meni deluje kao da igra sa nekom kočnicom. Recimo on krene nešto da kreira tek kad imamo 15-20 razlike na par minuta do kraja kao što je bilo u Baru kad se razmahao zadnjih par minuta kao da je Rondo. Pristup ne može da mu se zameri, ni odbrana u većini slučajeva ali od njega se očekuje više za tako nešto već imamo Avramovića.
Brodžianski donosi niski post i taj šut koji danas nismo videli. Ofanzivno će sigurno biti dobar, znaće Željko da ga iskoristi igraće se akcije za njega za to ne brinem. Večeras je slabije branio neka preuzimanja videćemo kako će se to maskirati.
Smailagiću treba utakmica. Za njega već znamo da ne može da preuzme i to ga limitira da igra na 5 a opet prošle sezone je na 5 igrao sasvim dobro. Zato sam je navijao da dođe andersajz centar koji može da preuzme.
Trifunović standardno kreće da igra na 17 razlike za nas 4.5 minuta do kraja. Da se pohvali ona odbrana koju je odigrao par puta, nije se to često viđalo od njega. Nadam se da su ga neki skauti videli da ga odvedu

Rej Anđušić sve pohvale, ovoga treba da se drži kao pijan plota
Lepa stvar je što sa povratkom Smailagića i dolaskom Brodžianskog, uz već Lesora i Ledeja imamo 4 unutrašnja igrača koji mogu da odigraju sa niskog posta.
Ostaje problem odbrane linije za 3 pogotovo kod pika. Kad su Lesor i Ledej na terenu to je ok jer mogu da preuzmu ali čim njih nema nastaje problem. Čeka se Avramović pre svega zbog odbrane, pa da se složi neka petorka Dante Avramović Papa Ledej i Lesor i da se opet zaigra strong difens end tranzišn ofens