Iskoristili smo lagan raspored, sad u Minhen sa drugim timom, pa u derbiju za vikend da iskoristimo što Juventus igra sa petlićima zbog povreda..
Italijanska Serija A
Moderator: Moderator
Re: Italijanska Serija A
Nisam gledao meč, ali sam video gol, svaka čast 
Iskoristili smo lagan raspored, sad u Minhen sa drugim timom, pa u derbiju za vikend da iskoristimo što Juventus igra sa petlićima zbog povreda..
- Irriducibili
Da se zna ko je vladar Rima, trpaj kučku i Murinja....
Puši ga Lotito!
Puši ga Lotito!
non mollare mai
- Batica ubica
@Irr
Čestitke na pobedi, presela vam

Nisam ni stigao da gledam koliko je utakmica danas bilo, a kao za inat sve jedna za drugom.
Čestitke na pobedi, presela vam
Nisam ni stigao da gledam koliko je utakmica danas bilo, a kao za inat sve jedna za drugom.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Italijanski Ilija Stolica nastavlja da pomera granice.. Sada je uspeo da izgubi od tima gde su u veznom redu bila dva klinca..
- Batica ubica
Sa ovakvom odbranom može Sveti Ilija da bude u napadu top 4 je daleko.
Karsdorp gleda kao govedo čoveka koji utrčava u dubinu u njegovoj zoni, Smoling koliko god igra dobro ove sezone već drugi put u kratkom periodu kiksira za gol (opet markacija, prethodni put mu je pobegao Osimen protiv Napolija još veća greška nego danas), Rui već 5. put u ligi za samo 14 utakmica prima kiks gol (Udineze 2x, Inter 1x, Napoli 1x, Sasuolo1x). Onaj imbecil Ibanjez protiv Lacija proda loptu u svom petercu i pokloni gol... Sve lepše od lepšeg. Zalevski danas 2x 1v1 brani pogledom, Spinacola je imao kikseva od početka sezone, Čelik takođe. Još na sve to povređeni Đini, Dibala i sad Pelegrini.
Kad bi se dobio Torino za vikend pa da se konačno ode na pauzu, na zimu je obavezan štoper ako misle da se pojuri top 4 i kup/LE.
Karsdorp gleda kao govedo čoveka koji utrčava u dubinu u njegovoj zoni, Smoling koliko god igra dobro ove sezone već drugi put u kratkom periodu kiksira za gol (opet markacija, prethodni put mu je pobegao Osimen protiv Napolija još veća greška nego danas), Rui već 5. put u ligi za samo 14 utakmica prima kiks gol (Udineze 2x, Inter 1x, Napoli 1x, Sasuolo1x). Onaj imbecil Ibanjez protiv Lacija proda loptu u svom petercu i pokloni gol... Sve lepše od lepšeg. Zalevski danas 2x 1v1 brani pogledom, Spinacola je imao kikseva od početka sezone, Čelik takođe. Još na sve to povređeni Đini, Dibala i sad Pelegrini.
Kad bi se dobio Torino za vikend pa da se konačno ode na pauzu, na zimu je obavezan štoper ako misle da se pojuri top 4 i kup/LE.
Mi bijemo ove iz donjeg doma, nas biju iz gornjeg.. Taman je gospodin Stolica napravio tim sredine tabele..
Alegri, 5 pobeda vezao bez primljenog gola.. Klasa..
Ako Napoli klone, osvaja Juventus ligu..
Ako Napoli klone, osvaja Juventus ligu..
- Batica ubica
Dosta zavisi od povreda, Juventus veći deo sezone nije imao po 7, 8 igrača zbog povreda. Kjeza i Di Maria su otprilike glavni igrači koji treba da ostanu zdravi u drugom delu sezone. Pogba je vašarski igrač, od njega nema koristi. Čini se da je Alegri digao ekipu posle svih loših rezultata i neuspeha u LŠ.
Napoli neće biti šampion. Prošle sezone su posle 14 kola imali 35 bodova, samo 3 manje nego sad a imali su i jači tim sa Kulibalijem, Insinjeom, Mertensom. Spaleti je dobar trener ali nije šampionski, Napoli je luzerski klub, godinama unazad je tamo je luzerski mentalitet. Oni su svoju šansu prokockali onih dana pod Sarijem kad su bili ozbiljan tim. Teško je očekivati da će ovaj tim nastaviti ovako do maja.
Inter je najkompletniji tim sa najlošijim trenerom od kandidata za titulu. Milan opet nije neka ekipa po imenima ali Pioli opet izvlači maksimum iz njih, očigledno imaju dobar mentalitet na konto titule iz prošle sezone.
Napoli neće biti šampion. Prošle sezone su posle 14 kola imali 35 bodova, samo 3 manje nego sad a imali su i jači tim sa Kulibalijem, Insinjeom, Mertensom. Spaleti je dobar trener ali nije šampionski, Napoli je luzerski klub, godinama unazad je tamo je luzerski mentalitet. Oni su svoju šansu prokockali onih dana pod Sarijem kad su bili ozbiljan tim. Teško je očekivati da će ovaj tim nastaviti ovako do maja.
Inter je najkompletniji tim sa najlošijim trenerom od kandidata za titulu. Milan opet nije neka ekipa po imenima ali Pioli opet izvlači maksimum iz njih, očigledno imaju dobar mentalitet na konto titule iz prošle sezone.
Jeste da je u pitanju Atalanta koja je imala tri poraza u poslednja 4 meča.. I jeste da su nas ugazili..
Ali da se pohvale prvi bodovi protiv nekog tima iz gornjeg doma..
Ali da se pohvale prvi bodovi protiv nekog tima iz gornjeg doma..
- Batica ubica
Juventus 6 vezanih pobeda bez primljenog gola...
- Batica ubica
- Irriducibili
Nisam dugo zbog pauze, pa da se iznova najebem svega jajari Lotitu
non mollare mai
Takođe.. Inzagiju i Zhangu..
No sreća i taj jedan šut u okvir gola i Onana bili su dovoljni da dođemo do nezaslužena tri boda.. Pika se..
No sreća i taj jedan šut u okvir gola i Onana bili su dovoljni da dođemo do nezaslužena tri boda.. Pika se..
- Irriducibili
Tebi ne valjaju ni kad pobede lidera. Bez primljenog gola, da uspeh bude jos veci
non mollare mai
kako nezadovoljan? prezadovoljan sam sto imamo Onanu na golu