Španska La Liga
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: Španska La Liga
Veliki igrač, koga su silne povrede sprečile da bude možda i najbolji. Ružan način da završi karijeru, ali valjda ce sve biti ok što se tiče daljeg života
non mollare mai
- Irriducibili
I u Španiji, mada smo na njih vec navikli, ista priča kao u Italiji, nema puštanja
Na kraju izvisila Granada, promašivši penal za opstanak u Primeri
Na kraju izvisila Granada, promašivši penal za opstanak u Primeri
non mollare mai
-
OnlineBatica ubica
Karim dobitnik zlatne lopte. Potpuno zasluženo, po meni trebao je da je dobije i za prošlu godinnu ali to je neka druga priča.
Kako godine prolaze sve više cenim Benzemu. Neverovatna karijera.
Kako godine prolaze sve više cenim Benzemu. Neverovatna karijera.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
-
OnlineBatica ubica
Ova sezona pokazuje gde bi Real bio prošle sezone da nisu bili na autopilotu bolesne sreće. Jednostavno namestilo se da Real prošle sezone bude pod zaštitom sudbinske sreće i da, uprkos tome što su razbijeni od bar tri protivnika, odu do trofeja poput Di Mateovog Čelsija.
Ove sezone je sreća isparila i otkrila pravi kvalitet igara ovog tima, a to su gubljenje titule od Barselone koja je u tranziciji i izgradjivanju, onaj debakl u Superkupu, a verujem i ispadanje od Liverpula, koji je ove sezone, u najmanju ruku, problematičan.
Ove sezone je sreća isparila i otkrila pravi kvalitet igara ovog tima, a to su gubljenje titule od Barselone koja je u tranziciji i izgradjivanju, onaj debakl u Superkupu, a verujem i ispadanje od Liverpula, koji je ove sezone, u najmanju ruku, problematičan.
- Irriducibili
-
OnlineBatica ubica
Za razliku od našeg Saše Ilića koji se od neke 2013. raspadao i vukao po terenu Hoakin je sa 41/42 releventan faktor, čak je ove sezone počeo 9 utakmica ukupno.
Skoro 900 utakmica, preko 100 golova i preko 100 asistencija, bez ozbiljnije povrede. Velika karijera.
Skoro 900 utakmica, preko 100 golova i preko 100 asistencija, bez ozbiljnije povrede. Velika karijera.
- Irriducibili
Španci i ove sezone pokazali da se bodovi mogu samo osvojiti, a ne i dobiti na poklon. Ispratio sam zadnja kola, može se reci da je sada tako u svim ligama petice. Respect
non mollare mai
- Irriducibili
-
OnlineBatica ubica
- Irriducibili
Pa ovo je genijalno, avio kompanija koja bar naredne 2 godine nece početi sa letovima, ali zato ima brdo novca da upumpa u Atletiko
Da ih obavesti neko da bi im marketinški značio i jedan KK
non mollare mai
-
OnlineBatica ubica
A to bi im bila sića realnoIrriducibili wrote: ↑Thu Aug 10, 2023. 2:21 pm
Pa ovo je genijalno, avio kompanija koja bar naredne 2 godine nece početi sa letovima, ali zato ima brdo novca da upumpa u Atletiko![]()
Da ih obavesti neko da bi im marketinški značio i jedan KK