Liga Šampiona

Sve o evropskom fudbalu.

Moderator: Moderator

Irriducibili

Re: Liga Šampiona

Post by Irriducibili » Sun Apr 02, 2023. 2:19 pm

Čuj, put do finala lagan.... :rofl:

Houdini kao da priča o Sitiju, a ne o jebenom Interu, s kojim Simone čuda čini
non mollare mai

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Apr 11, 2023. 11:20 pm

Evropa drhti pred Inzagijem :blue:

Murinjov navijač nestao
non mollare mai

Houdini

Post by Houdini » Wed Apr 12, 2023. 6:38 am

Nema šta, treba pohvaliti.. Jeste da je protivnik zalutao u nokaut fazu, ali s obzirom kako igramo, svakako je dobar rezultat i treba iskoristiti ovaj autoput do finala..

Houdini

Post by Houdini » Wed Apr 19, 2023. 9:33 pm

da su nam u prvenstvu ekipe kvaliteta ove Benfike, mozda bi i bili u 4..

cim je njima Zoao Mario igrac oko koga se vrti, sve mi je jasno..

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Apr 19, 2023. 10:37 pm

Correa :blue:
non mollare mai

Houdini

Post by Houdini » Wed Apr 19, 2023. 10:38 pm

Correa dao gol :D

realno ova Benfika da je u Italiji, bila bi u Seria B..

samo liga 5 je kvalitet, ovo sve ostalo je za LE..

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Apr 19, 2023. 10:51 pm

Houdini wrote:
Wed Apr 19, 2023. 10:38 pm
Correa dao gol :D
Čuj gol, golčinu :bomb:
non mollare mai

Houdini

Post by Houdini » Wed Apr 19, 2023. 10:56 pm

Našao protivnika po svojoj meri :D

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Apr 19, 2023. 11:07 pm

Šta ceš, povrede i oni što moraju da igraju, imaju svoju cenu

Na stranu ubojiti Correa, Milan trenutno deluje bolje od Intera, ali to se može i promeniti do 1/2

MC rutinirao, bukvalno otaljao posao
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Apr 20, 2023. 10:32 am

Da proturim koju pametnu o LŠ.

Upamekano je zaslužio ugovor u Sitiju naredno leto, da mu daju jedno 10 miliona da sedi na klupi. Kakve sekvence je imao čovek u ove dve utakmice samo je još falilo da obuče dres Sitija. U prvoj utakmici je namestio drugi gol Sitiju i izgubio je jedno 7 lopti na svojoj polovini, sinoć pravi crveni koji je VAR poništio zbog ofsajda, onda pravi jedan od debilnijih penala koje sam video gde drži ruke lepo i onda ne znam zbog čega odvaja ruku od tela, i kod gola Sitija se sklonio Halandu da ne bi smetao čoveku.
Bajern je bio bolji sinoć, dosta šansi u prvom poluvremenu gde nisu dali gol i čim se poluvreme završilo 0:0 znalo se da Siti ne može da ispadne. Akanđi se odlično snašao kao desni bek obe utakmice, Ake kao levi isto jako dobar u obe utakmice, mislim da je sinoć imao samo jednu grešku kad mu je Koman utrčao iza leđa.

Pioli je doktor fudbala. Sa ovakvim timom izvukao je maksimum maksimuma. Defanzivna organizacija u revanšu odlična. Kalabria i Kvarachelija su igrali 1v1 jedno 13/14 puta, mislim da je Kalabria 10 puta dobio duel. Kvarachelija je imao samo ona dva driblinga na početku drugog i to je sve. Imam osećaj da je Osimen prvi put pipnuo loptu u 93' kad je dao gol, Tomori i Kjer su baš odigrali dobru utakmicu. Ernandez isto dobra utakmica defanzivno iako kao i Kalabrija i ne spada u vrhunske defanzivce.
Benaser i Krunić odlične utakmice, dosta trčanja dosta rada na terenu, Krunić je odlično pomagao Kalabriji u nekim situacijama protiv Kvarachelije.
Jedino što mi se nije svidelo kod Milana je lenji stav i nezalaganje Leaa u odbrani, uvek je bio van pozicije uvek je kasnio, delovalo je kao da ne želi da igra odbranu. Ona situacija gde nije sviran penal za Napoli je pukovnik il' pokojnik start, ili praviš sranje ili si heroj. A kad moraš tako da startuješ znači da si napravio grešku u postavljanju ili markaciji... Ovo je najviši nivo fudbala gde sa takve stvari ne praštaju. Trk kod gola nije potrebno komentarisati, 95% gola je njegovo.
Penal je greška Origija koji je bio ubačen da zatvori desni bok umesto Leaa, napravio je grešku u postavljanju i na kraju je Tomori napravio penal ni kriv ni dužan jer je morao da ispravlja tuđu grešku.
Majk Menjon je bolji golman od Donarume. Visina, dužina, skočnost, brzina, pokretljivost kompletan fizikalac. Odlično se postavlja, čita igru, priča non stop drži fokus i sebi i drugima, izlazi na centaršuteve, odličan je na istrčavanjima. Na kraju i najmanje bitno za golmana, tehnički je dobar takođe, odlična duga lopta. Imam osećaj da zafali igrač u polju da bi mogao da zakrpi štopera ili zadnjeg veznog. Milanova sreća je što je Donaruma odbio novi ugovor a što je došao Menjon.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Houdini

Post by Houdini » Thu Apr 20, 2023. 12:50 pm

Batice ti si neutralan.. Da li po tebi trener Benfike treba da se penzioniše sada kada mu je i 1 Correa dao gol? I kada ga je školovao trener koga školuju redovno razne Monce, Specije i Salernitane?

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Apr 20, 2023. 3:32 pm

Inter sa Inzagijem im je bio istorijska šansa da skinu Gutmanovu kletvu.
Sa najjačim timom u Seriji A čovek nije dobio 14/30 utakmica, prošle sezone mu je Milan uzeo titulu iako je imao slabiji tim.
Svaka čast za kup prošle sezone, dvomeč sa Liverpulom je bio dobar, oba meča sa Barsom, par derbija i to je to. Trener za timove koji jure top 4, sposoban da napravi nešto u kupu i ponešto u Evropi. Za ekipe koje ciljaju osvajanje od starta nije.
Korea je dao golčinu moram biti pošten :D :D
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Apr 20, 2023. 5:27 pm

Batica ubica wrote:
Thu Apr 20, 2023. 3:32 pm
Korea je dao golčinu moram biti pošten :D :D
Bez obzira na i kod tebe prisutnu famu o Interu kao najjačem timu u Italiji :shok:, bar si ovo objasnio prikrivenom Romanisti
non mollare mai

Houdini

Post by Houdini » Thu Apr 20, 2023. 6:55 pm

Nije imamo deseti po kvalitetu, ali nas maestralnost velikog Inzagija gurnula na visoko šesto mesto :D

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Apr 20, 2023. 8:01 pm

Ja vec pitah, po kom osnovu ste jači od Juventusa, Napolija, Milana, uzurpatora Rima, pa i prvih 11 Lacija? Ne dobih odgovor
non mollare mai

Post Reply