KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Sta ce nam pobogu još priželjkivanje Jaramaza na svu ovu muku? Isto važi i za Luču, samo iz drugih razloga, preskup igrač koji sve manje uspeva da igra
non mollare mai
Jaramaz umesto Andjusica.Irriducibili wrote: ↑Thu May 11, 2023. 12:26 amSta ce nam pobogu još priželjkivanje Jaramaza na svu ovu muku? Isto važi i za Luču, samo iz drugih razloga, preskup igrač koji sve manje uspeva da igra
- Irriducibili
Šta smo time dobili? Prosta zamena igrača koji nisu EL nivo
non mollare mai
Dobijas to sto u ovim okolnostima ocigledno neupotrebljivog igraca menjas sa upotrebljivim.Jaramaz je fizicki daleko iznad Andjusica,igra dobru odbranu na lopti,ima bolji ballhendling,Danilo je premekan.Irriducibili wrote: ↑Thu May 11, 2023. 12:36 amŠta smo time dobili? Prosta zamena igrača koji nisu EL nivo
Ovo govorim ako planiramo da imamo isti budzet pa razmisljam o takvim promenama a ako cemo jos vise podizati budzet onda ok.
- Irriducibili
Imamo Aleksu, koji je večeras nedostajao (ne verujem ni sam da ovo pišem, ali to je realnost), zaista ne vidim smisao u dovodjenju igrača bez poena u rukama
Nemam info, ali ako pričamo o domacim igračima, ne bih se iznenadio da se Vanja vrati. Takav tip igrača nam je vec potreban
Nemam info, ali ako pričamo o domacim igračima, ne bih se iznenadio da se Vanja vrati. Takav tip igrača nam je vec potreban
non mollare mai
Vidis smetnuo sam ga sa uma...To je bas pozicijska promena Vanja IN,Andjusic OUT...Imaju sut za 3 s tim sto je Vanja daleko fizicki potentniji..Irriducibili wrote: ↑Thu May 11, 2023. 12:49 amImamo Aleksu, koji je večeras nedostajao (ne verujem ni sam da ovo pišem, ali to je realnost), zaista ne vidim smisao u dovodjenju igrača bez poena u rukama
- Irriducibili
Vanja je u mnogome unapredio igru u svim segmentima i ne bih imao ništa protiv (nisam verovao ni da cu ovo ikada napisati) da ga vratimo
non mollare mai
Madarovi minuti su nam iskopali jamu. Nista novo, desava se svaki put kad je velika utakmica i kad je najbitnije.
mnogo je manje nezadovoljstva bilo kad smo bili sedmi u ABA sa Matovicem 
- Batica ubica
Sad da glumim neko nezadovoljstvo bilo bi glupo. Kao što Hudini reče gde smo bili u ovo doba pre 2 godine a gde smo sad.
Sam ulazak u top 8 posle onakvog početka sezone je veliki uspeh, uzeli smo 2 brejka u Madridu protiv Reala koji je jak kao zemlja. Ostaje mi žao što nismo kompletni dočekali treću utakmicu, mislim da bi u Areni bilo 15+ za nas i da bi ih počistili.
Sinoć su preokret doneli matorci, Ljulj, Ćaćo i Rudi su ipak šampionski igrači. Ljulj je lomio tablu u seriji do 4/4 sinoć i onda dve ključne trojke. Ćaćo maltene nije ni igrao i kao da je upalio vremeplov. Rudi se sa 38 godina baca za svaku loptu i igra odbranu kao da ima 20.
Šteta jer smo ih i sinoć imali... Lepa šansa je propuštena da se ode na F4. Opet, zvučalo bi malo nerealno da za 2 sezone od 7. mesta u ABA i specijalnih pozivnica za EK i EL dođemo do titule u EL.
Idemo dalje, plej of ABA je sad najbitniji. Bez trojefa smo već 2 sezone, u ABA ravno 10 godina.
Sam ulazak u top 8 posle onakvog početka sezone je veliki uspeh, uzeli smo 2 brejka u Madridu protiv Reala koji je jak kao zemlja. Ostaje mi žao što nismo kompletni dočekali treću utakmicu, mislim da bi u Areni bilo 15+ za nas i da bi ih počistili.
Sinoć su preokret doneli matorci, Ljulj, Ćaćo i Rudi su ipak šampionski igrači. Ljulj je lomio tablu u seriji do 4/4 sinoć i onda dve ključne trojke. Ćaćo maltene nije ni igrao i kao da je upalio vremeplov. Rudi se sa 38 godina baca za svaku loptu i igra odbranu kao da ima 20.
Šteta jer smo ih i sinoć imali... Lepa šansa je propuštena da se ode na F4. Opet, zvučalo bi malo nerealno da za 2 sezone od 7. mesta u ABA i specijalnih pozivnica za EK i EL dođemo do titule u EL.
Idemo dalje, plej of ABA je sad najbitniji. Bez trojefa smo već 2 sezone, u ABA ravno 10 godina.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- White Mamba
Sto bi se reklo jebem ti kosarku da ti jebem kosarku bolje da sam se lozio na neki biatlon...
Plej i centar i pali se masina
Plej i centar i pali se masina
- Irriducibili
Krug se zatvorio, evo nas gde smo bili na početku
non mollare mai
Jos se nisam oporavio, place mi se a srce i dusa bole
Sta ti je motivacija u sportu,aj ti motivisi ljude koji su imali Real Madrid na konopcima da igraju u fullu protiv studenata...Trika nema..
Medjutim posle poraza ce se i to promeniti...Bice 20 u naredne dve.
Zvonimir Ivisic Tavares sa dometom za 3
Medjutim posle poraza ce se i to promeniti...Bice 20 u naredne dve.
Zvonimir Ivisic Tavares sa dometom za 3
- Batica ubica
Kako je moguće da tvoj brat Flečer Megi u najboljim igračkim godinama već treću sezonu zaredom igra za filijalu Budućnosti? Nemoguće da onakva ruka ne može da nađe FIBA LŠ/EK ugovor, a kakvih tutubana je bilo kod nas za vreme EK recimo. Cepa čovek za 3 iz driblinga i iz kretnje (najteži šut u košarci) kao ništa. Prošle sezone 48% za 3, ove sezone 42%. Čovek je ubica specijalac i promiče svima ispod radara.
Ovaj poraz je odličan, taman da se malo trgnemo posle svega što se desilo. Svaki dan je dokazivanje, svaka utakmica je dokazivanje i to nije fraza x puta je dokazano kao takvo.
Nisam čiko, nisam čiko ja!