NBA

Sve o američkoj košarci.

Moderator: Moderator

Batica ubica

Re: NBA

Post by Batica ubica » Fri May 12, 2023. 1:54 pm

Bravo za Denver i Jokića. Ode nabeđeni Buker kući još jednom, u eliminacionoj utakmici 12 poena uz 4/13 iz igre. Posle prošlogodišnje sramote u 7. utakmici protiv Dalasa u Finiksu još jedna sramotna eliminaciona utakmica za njega i to opet kod kuće. Wannabe Kobi :lol: :lol:
Polako može da se raspravlja i o Durentu, ponovo neuspeh za njega u plej ofu sa super timom ili kako bi rekao Janis nema neuspeha u životu :lol: :lol: 3 sezone zaredom bez ijednog finala konferencije, o tituli da ne pričam. Mislim da će sve ovo uticati na neki njegov konačan status, da ne može da bude među 10 najvećih igrača kad bude završio karijeru.

Mislim da Tejtum još uvek nije sposoban da bude prvi igrač šampionske ekipe. Takođe mislim da je tu Braun bolji igrač ali iz nekog razloga Tejtum se više gura u prvi plan.
Fila ne dobija sedmu u Bostonu koliko god da su ovi bez trenera i koliko god da je Tejtum u kanalu.
Umalo zaboravih Hardena veselog, ovolike amplitude u plej ofu... Sinoć 4/16, opet posle jedne dobre u seriji idu 2 loše. Pogodi trojku za pobedu pa se 2 ne pojavi, pa opet pogodi trojku za pobedu pa se opet ne pojavi. Ko zna koji Harden će izaći u sedmoj, cenim da od toga najviše zavisi sudbina Filadelfije ako se budu nešto pitali uopšte.

Nadam se reprizama finala iz babla...
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat May 13, 2023. 4:21 am

Majami je finalista Istoka, Brunson jednostavno nije mogao sam. Randle i RJ su sramno nestali kad je bilo najvažnije i iznova dokazali da nisu šampionskog kova. Svaka čast Majamiju, niko im nije davao ni promil šanse da ce stici dovde
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat May 13, 2023. 9:12 am

Drago mi je mnogo zbog Majamija, između ostalog što sam ih prognozirao za šampione na početku sezone :D :D
Fajterska ekipa, momci sa karakterima, dosta njih je nedraftovano ali to ne da nije problem. Spolstra vrhunski ovo vodi.
Videh da je Branson imao 41 na brutalne % šuta. On je šampionski igrač nadam se da će da mu dovedu malo pomoći na leto. Rendl nije taj kvalitet kao što reče Irr. Slabo su šutirali Niksi celu seriju, Majami ima više upotrebljivih igrača i više šuta.
Tomenovi govnari odoše na godišnji :D :D :D
Kralj je živ, potpuno neočekivano posle onih 1-10 na početku sezone. Dejvis je uhvatio konstantnost, pomoćno osoblje spolja radi posao, Lebron i sa 38 igra odlično iako se vidi da nije još uvek na 100% zbog one povrede. Svaka čast i Hemu šta je izvukao.
Vidim da je Kari dao 32 ali opet uz loše % za 3, previše je zavisilo od njega. Klej 2/12 za 3 u eliminacionoj utakmici, u ovoj seriji se ugasio... Pul je opet ispario, od 13 utakmica ne znam da je odigrao 2 dobre u ovom plej ofu.
Mislim da je ovo kraj ove generacije, očekujem da bude nekih poteza na leto. Ono prošle sezone je bila labudova pesma. Prvi put su izgubili plej of seriju na zapadu posle 19 plej of serija što je brutalno. Kari i Grin i dalje mogu, Klej ne može da vuče koliko je vukao pre i morao bi da prihvati manju ulogu ali ta plata i manja uloga ne idu zajedno.

Čekićar

Post by Čekićar » Sat May 13, 2023. 1:12 pm

Batica ubica wrote:
Sat May 13, 2023. 9:12 am
Drago mi je mnogo zbog Majamija, između ostalog što sam ih prognozirao za šampione na početku sezone :D :D
Fajterska ekipa, momci sa karakterima, dosta njih je nedraftovano ali to ne da nije problem. Spolstra vrhunski ovo vodi.
Videh da je Branson imao 41 na brutalne % šuta. On je šampionski igrač nadam se da će da mu dovedu malo pomoći na leto. Rendl nije taj kvalitet kao što reče Irr. Slabo su šutirali Niksi celu seriju, Majami ima više upotrebljivih igrača i više šuta.
Tomenovi govnari odoše na godišnji :D :D :D
Kralj je živ, potpuno neočekivano posle onih 1-10 na početku sezone. Dejvis je uhvatio konstantnost, pomoćno osoblje spolja radi posao, Lebron i sa 38 igra odlično iako se vidi da nije još uvek na 100% zbog one povrede. Svaka čast i Hemu šta je izvukao.
Vidim da je Kari dao 32 ali opet uz loše % za 3, previše je zavisilo od njega. Klej 2/12 za 3 u eliminacionoj utakmici, u ovoj seriji se ugasio... Pul je opet ispario, od 13 utakmica ne znam da je odigrao 2 dobre u ovom plej ofu.
Mislim da je ovo kraj ove generacije, očekujem da bude nekih poteza na leto. Ono prošle sezone je bila labudova pesma. Prvi put su izgubili plej of seriju na zapadu posle 19 plej of serija što je brutalno. Kari i Grin i dalje mogu, Klej ne može da vuče koliko je vukao pre i morao bi da prihvati manju ulogu ali ta plata i manja uloga ne idu zajedno.
Jako je zajebano kada igrac u glavi zna sta moze a telo vise jednostavno ne moze to da isporuci pa ti njemu objasni da je to njegovo u glavi nazalost pluskvamperfekat...E to je slika i prilika Klay-a....

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun May 14, 2023. 2:18 am

Ok, Klay je evidentno bivši ubica, ali šta je Poole? Bajdenovci su masno preplatili spodobu, koja ne samo da ne koristi, vec često i direktno šteti na terenu. Jedini razlog zašto ga ne treba ritualno baciti sa Golden gate mosta, je što se verovatno može nekome uvaliti uz neke darove pride. Još jedan razlog za brigu je što im visoki pikovi nisu doneli praktično ništa, Kuminga je čak preuzeo Smajlijevo mesto mahača peškirom
non mollare mai

Čekićar

Post by Čekićar » Sun May 14, 2023. 2:43 am

Irriducibili wrote:
Sun May 14, 2023. 2:18 am
Ok, Klay je evidentno bivši ubica, ali šta je Poole? Bajdenovci su masno preplatili spodobu, koja ne samo da ne koristi, vec često i direktno šteti na terenu. Jedini razlog zašto ga ne treba ritualno baciti sa Golden gate mosta, je što se verovatno može nekome uvaliti uz neke darove pride. Još jedan razlog za brigu je što im visoki pikovi nisu doneli praktično ništa, Kuminga je čak preuzeo Smajlijevo mesto mahača peškirom
Ti rece tokom proslogodisnjeg PO da ce Kuminga i Mudi lagano uci u cipele Stefa i Kleja :D

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun May 14, 2023. 4:38 am

Ne baš lagano i ne u te cipele, ali istina je da sam očekivao da razviju svoj, po meni, nesporan talenat i da postanu legitimni članovi rotacije. E sad, zašto do toga nije došlo, nemam objašnjenje u ovom trenutku

Ostavili čoveka bez igrača, od 4 koja su mu pretekla, polovina se ubogaljila, da bi ga na kraju proglasili krivim. Živo me zanima kog ce maga dovesti. Možda ti Čele imaš ideju, pošto si predvideo da ce ometlati Denver, pretpostavljam i da imaš ideju ko bi doveo tako super mocnu ekipu do željenog uspeha

Sjajna perspektiva za novajliju :rofl:
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun May 14, 2023. 2:35 pm

Morent opet maše pištoljima :lol: :lol: :lol:
Nije mu bilo dovoljno ovo do sad što je sebi napravio, on bi hteo još. Stvarno je dečko težak debil, nema njemu pomoći.

Večeras majstorica u Bostonu...

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon May 15, 2023. 2:34 am

Nerealno je, a i tužno, koliko dečko nema mozga, potencijalno blistava karijera, preti da se ugasi iz potpuno bizarnih razloga

Boston razneo Filadelfiju u majstorici, konačno pokazavši koliko su kvalitetnija ekipa. Lažni mvp opet nije imao šta sebi da zameri, upro je direktno prstom u saigrače, izjavivši kako Harden i on ne mogu sami :bad:
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon May 15, 2023. 12:43 pm

Batica ubica wrote:
Thu Feb 10, 2022. 8:29 pm
Kao da sam prizvao, bradata Veprina i Pol Milsap u Filadelfiji a Brik Simons, Dramond i Set Kari u Bruklinu.
Mislim da Vepar i Embid neće uzeti ništa sem labudovih muda eventualno, koliko god da su talentovani toliko su obojica veliki luzeri, pogotovo Harden.
Simons ima logike jedino ako će ulaziti sa klupe pa da igra kao šesti čovek sa drugom petorkom, on Kajri i Durent u istoj petorci mi nema logike baš kao i Kajri Durent i Harden. Njih trojica zajedno u petorci znači da će se Simonsu i dalje bezobrazno odmicati na šutu i da će skupljati sa njega da zaustave Kajrija i Durenta. Da napomenem mekan mentalitet Simonsa, pahulja nežna. Jedino što će dobiti jeste defanzivno gde je Simons dosta bolji od Hardena.
Rekao bih da pre godinu i malo jače nisam promašio ni za jotu.
U sedmoj utakmici polufinala istoka lažni MVP Embid 15 poena i 5/18 iz igre, bradati vepar Harden 9 poena i 3/11 iz igre :lol: :lol: :lol: Što bi rekao Embid ne mogu on i Harden sami da osvoje :lol:
Gledao sam samo prvo. Tejtum se uveo odlično šutevima za 2 poena, ulazi, malo posta, malo poludistance. Do zadnjeg minuta 2/4 imao je samo jednu pripaljenu trojku, vidim da ga je u nastavku krenulo. Samo da manje siluje za 3...
Al Horford odlična odbrana na Embidu, još su Embidu u prvom poluvremenu izmislili neka bacanja. Hardenu su dali 2 bacanja za onaj faul Vajta gde Dok ne bi svirao faul, Mazula traži da se pregleda i sudija gleda i kaže ovo je faul a odbrana čistija ne može da bude :lol: :lol:
Jedan nejasan potez Mazule, u završnici 2/4 izvodi Horforda i stavlja Smarta na Embida a Grent Vilijams sedi na klupi... Jeste Smart jak kao crna zemlja al bolje će Embidu parirati Grent jer je viši i duži, a takođe u napadu nije minus igrač itekako može da pogodi za 3.
Finala konferencija iz babla...

Čekićar

Post by Čekićar » Tue May 16, 2023. 5:17 pm

Irriducibili wrote:
Sun May 14, 2023. 4:38 am
Ne baš lagano i ne u te cipele, ali istina je da sam očekivao da razviju svoj, po meni, nesporan talenat i da postanu legitimni članovi rotacije. E sad, zašto do toga nije došlo, nemam objašnjenje u ovom trenutku

Ostavili čoveka bez igrača, od 4 koja su mu pretekla, polovina se ubogaljila, da bi ga na kraju proglasili krivim. Živo me zanima kog ce maga dovesti. Možda ti Čele imaš ideju, pošto si predvideo da ce ometlati Denver, pretpostavljam i da imaš ideju ko bi doveo tako super mocnu ekipu do željenog uspeha

Sjajna perspektiva za novajliju :rofl:

E jbg sad vec vidimo ko se spominje u javnosti ali bez obzira na to iste veceri sam pomislio na 2 imena...Nurs i D Entoni

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue May 16, 2023. 6:04 pm

Mislim da će Nurs u Milvoki.
Zanima me kako bi D'Entoni uklopio u Finiksu svoje besomučno palijanje za 3 sa Durentom, Bukerom i Polom koji najviše šiju poludistancu. Znamo da bi sudbina Ejtona bila zapečaćena :D
Veseli Dok dobi pedalu u Fili. Malo i nepravedno možda, cela ona situacija sa Simonsom za koju nije kriv je poremetila dosta toga. Kad ti dva glavna igrača u sedmoj utakmici šutiraju kombinovano 8/29 iz igre trener tu malo šta može, ne može i da igra umesto njih.
Već vidim kako se Harden vraća u Hjuston da ih ojadi za neki masan ugovor na 3 godine. Kako bi se tek veselili vlasnici striptiz barova grada Hjustona :lol: :lol: :lol:

Čekićar

Post by Čekićar » Tue May 16, 2023. 6:27 pm

Batica ubica wrote:
Tue May 16, 2023. 6:04 pm
Mislim da će Nurs u Milvoki.
Zanima me kako bi D'Entoni uklopio u Finiksu svoje besomučno palijanje za 3 sa Durentom, Bukerom i Polom koji najviše šiju poludistancu. Znamo da bi sudbina Ejtona bila zapečaćena :D
Veseli Dok dobi pedalu u Fili. Malo i nepravedno možda, cela ona situacija sa Simonsom za koju nije kriv je poremetila dosta toga. Kad ti dva glavna igrača u sedmoj utakmici šutiraju kombinovano 8/29 iz igre trener tu malo šta može, ne može i da igra umesto njih.
Već vidim kako se Harden vraća u Hjuston da ih ojadi za neki masan ugovor na 3 godine. Kako bi se tek veselili vlasnici striptiz barova grada Hjustona :lol: :lol: :lol:
Ne zaboravi da je Udoka u Raketama,ocekujem da se bore za PO bez obzira na roster...

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue May 16, 2023. 7:28 pm

Uh da, zaboravih da je Ime tamo. Udoka i Harden zanima me kako bi to izgledalo :D :D Šef ne voli pičkice :D :D

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue May 16, 2023. 11:05 pm

Ako im se veceras posreci na lutriji, Hjuston moze biti vrlo bitan faktor. Uopste ne mislim da bi vracanje Hardena bio los potez, naprotiv, potreban je mentor mladim igracima. Sadašnjeg Bradu guši govedo, kod kuce ne bi imao taj problem, a pokazao je da itekako može da razigra ekipu. Još Udoka na klupi...
non mollare mai

Post Reply