NBA
Moderator: Moderator
-
OnlineIrriducibili
Re: NBA
Dovoljno je reci, Jokic
Oduševljava sa kakvom lakocom igra i pronalazi rešenja. Ono što brine je vidni umor u 4/4, a tek je prvi meč
Oduševljava sa kakvom lakocom igra i pronalazi rešenja. Ono što brine je vidni umor u 4/4, a tek je prvi meč
non mollare mai
- Batica ubica
Na stranu što je Harden ekstremno talentovan igrač, kome on može da bude mentor sa ovakvim mentalitetom? Šta da nauči mladog igrača, kako da izlazi po striptiz klubovima? Neko ko je godinama najplaćeniji igrač lige i ko je godinama igrao sa vidnim kg viška, koga boli uvo da se cima u odbrani, čovek je jedna od većih jajara u ligi i on ne može da bude mentor nikome. Dobri mentori su Kris Pol, Batler, Horford, dobar mentor može da bude Lilard, Kari... Ovaj je mentor kao i Ben Simons što će biti za koju godinu.Irriducibili wrote: ↑Tue May 16, 2023. 11:05 pmAko im se veceras posreci na lutriji, Hjuston moze biti vrlo bitan faktor. Uopste ne mislim da bi vracanje Hardena bio los potez, naprotiv, potreban je mentor mladim igracima. Sadašnjeg Bradu guši govedo, kod kuce ne bi imao taj problem, a pokazao je da itekako može da razigra ekipu. Još Udoka na klupi...
Udoka i Harden ili bi se pobili posle 3 utakmice ili bi napravili odličan odnos, nema sredine. Rekao bih da je Udoka u fazonu šef ne voli pičkice, krvava kolena i peglanje odbrane dok ne pocrkamo što je sve suprotno od Hardena.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
-
OnlineIrriducibili
Videcemo, mišljenja sam da preteruješ u vezi Hardena, te da on nije još rekao zadnju reč. Da, imao je periode kad je bio zastrašujuce fizički nespreman, složicu se i da nema ono što krasi pobednike (ne ide da se pominje CP3, koji takodje nikad ništa nije osvojio, baš kao ni Lillard), ali s druge strane svojim znanjem omogucuje gomilu otvorenih šuteva saigračima. Kud ceš bolju priliku za mlade igrače? Mislim da on hoce nazad u Hjuston (valjda mu se više svidjaju tamošnji striptiz barovi), hoce i Hjuston da ga vrati, ali cenim da ce biti još puno zainteresovanih. Počevši od File, koja ce učiniti sve da ga zadrži
non mollare mai
- Batica ubica
Nema veze što nisu ništa osvojili, svojim primerom i ponašanjem mogu da budu mentori mladim igračima za razliku od Hardena koji baš i nije najreprezentativniji primer profesionalca.
Igrački kvaliteti nikad nisu ni bili upitni, iako je tu bilo malo više zaštite od sudija i sviranja svakakvih faulova godinama al ajde. Posle Irvinga najbolji 1v1 igrač u NBA i to na čistu veštinu, bez neke brzine i eksplozivnosti. Kad hoće da kreira jedan od najboljih kreatora u ligi.
Opet ima ona stavka da mu se dovodio Dvajt, pa nije išlo sa njim daj CPa, ne ide s njim daj Vestbruka i napuni tim šuterima, pa trejduj Kapelu, onda ni Hjuston ne odgovara oću u Bruklin neću u Bruklin oću u Filu sad ne valja veseli Dok neće da više nikad da igra za njega, sutra neće valjati Udoka itd itd. Godinama isti slučaj, kao da se prikazuje isti film samo sa drugim sporednim glumcima.
Vidim Majami ote brejk u Bostonu, vrlo bitno za nastavak serije. Majami nije izgubio nijednu kući u ovom plej ofu.
Ovo kako Jokić igra ovaj plej of je nadrealno. Ne bih imao išta drugo da kažem.
Igrački kvaliteti nikad nisu ni bili upitni, iako je tu bilo malo više zaštite od sudija i sviranja svakakvih faulova godinama al ajde. Posle Irvinga najbolji 1v1 igrač u NBA i to na čistu veštinu, bez neke brzine i eksplozivnosti. Kad hoće da kreira jedan od najboljih kreatora u ligi.
Opet ima ona stavka da mu se dovodio Dvajt, pa nije išlo sa njim daj CPa, ne ide s njim daj Vestbruka i napuni tim šuterima, pa trejduj Kapelu, onda ni Hjuston ne odgovara oću u Bruklin neću u Bruklin oću u Filu sad ne valja veseli Dok neće da više nikad da igra za njega, sutra neće valjati Udoka itd itd. Godinama isti slučaj, kao da se prikazuje isti film samo sa drugim sporednim glumcima.
Vidim Majami ote brejk u Bostonu, vrlo bitno za nastavak serije. Majami nije izgubio nijednu kući u ovom plej ofu.
Ovo kako Jokić igra ovaj plej of je nadrealno. Ne bih imao išta drugo da kažem.
- Batica ubica
Denver na 3:0, može se reći da je serija gotova. Ne znam šta treba da se desi da Lejkersi ovo okrenu, nemoguće maltene.
Majami je uzeo 2 brejka u Bostonu, a samo ću podsetiti da Majami nije izgubio kod kuće u ovom plej ofu. Večeras će biti ratnička utakmica, dobije li Majami serija je maltene gotova a Boston se neće predati tek tako.
Majami je uzeo 2 brejka u Bostonu, a samo ću podsetiti da Majami nije izgubio kod kuće u ovom plej ofu. Večeras će biti ratnička utakmica, dobije li Majami serija je maltene gotova a Boston se neće predati tek tako.
- Batica ubica
Majami na 3:0! Neverovatno kako se Boston raspao, od najdominantnijeg tima u ligi do toga da budu pometeni u finalu istoka.
3 najefikasnija igrača Majamija Gejb Vinsent, Dankan Robinson i Kejleb Martin nijedan od njih 3 nije draftovan. Džimi samo 5/12 iz igre, Adebajo je uzeo malo šuteva 4/5 iz igre. I bez nekog doprinosa 2 najbolja igrača bez davno povređenih Hiroa i Oladipa Majami ih je nagazio 26 razlike. Majami timski 19/35 za 3.
Tejtum i Braun 12/35 iz igre kombinovano, za 3 1/14... Deluje mi nerealno da Boston popije metlu, ekipa koja je najkompletnija i fizički najdominantnija... Sad je problem što je 4. u Majamiju, Spolstrini goniči su namirisali krv i ima da kidaju da bi završili seriju.
3 najefikasnija igrača Majamija Gejb Vinsent, Dankan Robinson i Kejleb Martin nijedan od njih 3 nije draftovan. Džimi samo 5/12 iz igre, Adebajo je uzeo malo šuteva 4/5 iz igre. I bez nekog doprinosa 2 najbolja igrača bez davno povređenih Hiroa i Oladipa Majami ih je nagazio 26 razlike. Majami timski 19/35 za 3.
Tejtum i Braun 12/35 iz igre kombinovano, za 3 1/14... Deluje mi nerealno da Boston popije metlu, ekipa koja je najkompletnija i fizički najdominantnija... Sad je problem što je 4. u Majamiju, Spolstrini goniči su namirisali krv i ima da kidaju da bi završili seriju.
-
OnlineIrriducibili
Deluje mi da je nešto žestoko puklo u Bostonu, izgledaju potpuno nezainteresovano. Ima tu još nešto, osim problema na klupi
S druge strane, Denver deluje potpuno zrelo, ni naznake svih onih gluposti i nestajanja, koje su ih krasile ranijih sezona. Ometlali su LAL, koji su opet igrali jako dobru košarku. Još samo jedna prepreka do titule
S druge strane, Denver deluje potpuno zrelo, ni naznake svih onih gluposti i nestajanja, koje su ih krasile ranijih sezona. Ometlali su LAL, koji su opet igrali jako dobru košarku. Još samo jedna prepreka do titule
non mollare mai
- Batica ubica
-
OnlineIrriducibili
Niko da pomene brutalni pokušaj pljačke, Butler pravi očiglednu duplu, nema reakcije sudija i potom dobija 3 bacanja
Boston - Denver bi bio pravo finale, Majami nema šta da traži protiv Jokica & co
Boston - Denver bi bio pravo finale, Majami nema šta da traži protiv Jokica & co
non mollare mai
- Batica ubica
Majami u finalu, moja prognoza je živa

Kakav uspeh ove ekipe Majamija. Nerealno je da se sa 5 nedraftovanih igrača u rotaciji uđe u finale, pritom su Hiro i Oladipo odavno povređeni...
Spolstra
Kakav uspeh ove ekipe Majamija. Nerealno je da se sa 5 nedraftovanih igrača u rotaciji uđe u finale, pritom su Hiro i Oladipo odavno povređeni...
Spolstra
- Batica ubica
Zanimljivo, posle bobre za titulu sa Finikosm ode čovek u Detroit da se juri sa ludacima. Ima Detroit potencijala al to odavno nije ozbiljna franšiza.
Medicinska sestra ipak u Filadelfiji, Embid je dobio još jednog šampionskog trenera da vidimo da li je to dovoljno za finale konferencije za početak.
Vembanjama kod Popa u San Antoniju, verovatno Popu produžava karijeru mada mislim da je i njemu vreme za penziju ima par godina. Svakako bolja sredina nego neki Šarlot, Hjuston, Detroit.
Medicinska sestra ipak u Filadelfiji, Embid je dobio još jednog šampionskog trenera da vidimo da li je to dovoljno za finale konferencije za početak.
Vembanjama kod Popa u San Antoniju, verovatno Popu produžava karijeru mada mislim da je i njemu vreme za penziju ima par godina. Svakako bolja sredina nego neki Šarlot, Hjuston, Detroit.
-
OnlineIrriducibili
Pare koje je dobio, svakako su glavni motiv za odlazak u Detroit, a i potpisan je na duže, tako da ima vremena da se pozabavi timom. Bice to zanimljivo ako Cade bude zdrav
Što se File tiče, bice zanimljivo kako ce se kilavi Embiid uklopiti u besomučnu eksploataciju startera novog trenera
Pop dobija priliku da remek delom završi karijeru
Što se File tiče, bice zanimljivo kako ce se kilavi Embiid uklopiti u besomučnu eksploataciju startera novog trenera
Pop dobija priliku da remek delom završi karijeru
non mollare mai
-
OnlineIrriducibili
Kakva lakoca dominiranja, Jokic cini se sa minimalnom potrošnjom energije završio posao u prvom meču finala. Stekao sam utisak da nije bilo trenutka da mu bar jedna noga nije na parketu, ali... 
non mollare mai