KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Locked
Čekićar

Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Post by Čekićar » Tue May 16, 2023. 5:10 pm

Batica ubica wrote:
Tue May 16, 2023. 2:36 pm
Čekićar wrote:
Tue May 16, 2023. 1:19 pm
Sta ti je motivacija u sportu,aj ti motivisi ljude koji su imali Real Madrid na konopcima da igraju u fullu protiv studenata...Trika nema..

Medjutim posle poraza ce se i to promeniti...Bice 20 u naredne dve.

Zvonimir Ivisic Tavares sa dometom za 3 :D
Kako je moguće da tvoj brat Flečer Megi u najboljim igračkim godinama već treću sezonu zaredom igra za filijalu Budućnosti? Nemoguće da onakva ruka ne može da nađe FIBA LŠ/EK ugovor, a kakvih tutubana je bilo kod nas za vreme EK recimo. Cepa čovek za 3 iz driblinga i iz kretnje (najteži šut u košarci) kao ništa. Prošle sezone 48% za 3, ove sezone 42%. Čovek je ubica specijalac i promiče svima ispod radara.
Nadrealne stvari aj da je sa koledza dosao u SC pa da kazes nije na mapi ali covek je polivao u ACB u Obradoiru i da ovoliko zaglavi u SC...cak ga ni bedna Buducnost koja ima ocajnu sezonu ne povlaci a razni strani pajaci im igraju...
Covek je elitni suter ali elitni...Ja najavljivao pre 4,5 godina da je naslednik Dzejsija mitraljeza Kerola u RMD :D

Mora da ima neka kvava kada je on u pitanju...Mozda je problematican ili lud,los za saradnju....Istina ima i nedostataka ali je suter ekstra kvaliteta..

Čekićar

Post by Čekićar » Tue May 16, 2023. 5:12 pm

Čekićar wrote:
Tue May 16, 2023. 5:10 pm
Batica ubica wrote:
Tue May 16, 2023. 2:36 pm
Čekićar wrote:
Tue May 16, 2023. 1:19 pm
Sta ti je motivacija u sportu,aj ti motivisi ljude koji su imali Real Madrid na konopcima da igraju u fullu protiv studenata...Trika nema..

Medjutim posle poraza ce se i to promeniti...Bice 20 u naredne dve.

Zvonimir Ivisic Tavares sa dometom za 3 :D
Kako je moguće da tvoj brat Flečer Megi u najboljim igračkim godinama već treću sezonu zaredom igra za filijalu Budućnosti? Nemoguće da onakva ruka ne može da nađe FIBA LŠ/EK ugovor, a kakvih tutubana je bilo kod nas za vreme EK recimo. Cepa čovek za 3 iz driblinga i iz kretnje (najteži šut u košarci) kao ništa. Prošle sezone 48% za 3, ove sezone 42%. Čovek je ubica specijalac i promiče svima ispod radara.
Nadrealne stvari aj da je sa koledza dosao u SC pa da kazes nije na mapi ali covek je polivao u ACB u Obradoiru i da ovoliko zaglavi u SC...cak ga ni bedna Buducnost koja ima ocajnu sezonu ne povlaci a razni strani pajaci im igraju...
Covek je elitni suter ali elitni...Ja najavljivao pre 4,5 godina da je naslednik Dzejsija mitraljeza Kerola u RMD :D

Mora da ima neka kvava kada je on u pitanju...Mozda je problematican ili lud,los za saradnju....Istina ima i nedostataka ali je suter ekstra kvaliteta..,Ono sto on ubacuje pomislis jel ovaj lud koji je ovo sut ali za njega to nisu teski sutevi...

Da sam trener u nekoj ekipi koja nema kinte njega bih sigurno doveo na SG.

Čekićar

Post by Čekićar » Tue May 16, 2023. 5:22 pm

Inace posto je poprilicno jasno da ce nasi stranci biti na ceni ovog leta i da cemo jako tesko uspeti da zadrzimo okosnicu tima Punter,Lessord i Dante,samim tim i kontinuitet...

Ogromna steta jer je ovaj tim bas kliknuo u poslednjih pola godine i nemam dilemu da bi od pocetka sledece sezone odmah poceli da gaze i da bismo bili legitimni kandidat za top4..

Ako vec dodjemo u situaciju da moramo da biramo,moj prvi izbor bi bio definitivno i to bez razmisljanja Punter,trenutno najbolji napadac u EL...Navedite mi boljeg,slusam :D...

Zatim Dante pa tek onda Lessort jer sam misljenja da je najlakse naci zamenu za njega....Energija,preuzimanje....Punterova poludistanca i pakovanje iz driblinga cemo jako tesko naci da ne kazem da nema trika da to nadjemo...Lik je ubica...cim je dobio odredjen kvalitet uz sebe to se odmah videlo,prosle godine se patio jer je sav teret bio na njemu..

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu May 18, 2023. 9:09 pm

Ne smem da kažem da smo favoriti u majstorici...
Dante i Naneli jedini došli na utakmicu
Samosažaljivost kod naših igrača, očekivao sam energiju od prvog minuta a oni kao da su izašli da izgube. Niko da povuče energijom, da svojim glasom povuče. Moraju momci da shvate da je svaka utakmica dokazivanje i da se niko neće skloniti zato što smo mi Partizan.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

dacolik

Post by dacolik » Thu May 18, 2023. 11:14 pm

Mozda se nekima ide i u USA. Vidjeli kako je Tristan, pa sto da ne.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon May 22, 2023. 9:54 pm

E ovo već liči na nešto.
Valjda su skontali da svaka treba da se igra ovako. Cedevita neće skinuti gaće.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun May 28, 2023. 9:49 pm

Šutirali smo 7/24 za 3 što je 29%, oni su imali 50 skokova od čega 27 ofanzivnih (mislim da ovo nisam u životu video), na naših 28 skokova ukupno i opet je bilo rutiniranje čak je i Drezgić dobio minute.
Maksimalno ozbiljno pristupiti drugoj utakmici,
Cedevita se neće predati tek tako uvek je sa njima problem tamo ne sme se ući sa jajarskim lenjim stavom u drugu utakmicu, Želimire čuj me (pazi mene da čuje)
Sa utakmicom gde smo šutirali loše za 3, gde smo imali skokova ukupno koliko su oni imali ofanzivnih bilo je rutiniranje. Mora se ovo shvatiti ozbiljno i završiti posao u Ljubljani.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue May 30, 2023. 8:14 pm

Batica ubica wrote:
Sun May 28, 2023. 9:49 pm
Šutirali smo 7/24 za 3 što je 29%, oni su imali 50 skokova od čega 27 ofanzivnih (mislim da ovo nisam u životu video), na naših 28 skokova ukupno i opet je bilo rutiniranje čak je i Drezgić dobio minute.
Maksimalno ozbiljno pristupiti drugoj utakmici,
Cedevita se neće predati tek tako uvek je sa njima problem tamo ne sme se ući sa jajarskim lenjim stavom u drugu utakmicu, Želimire čuj me (pazi mene da čuje)
Sa utakmicom gde smo šutirali loše za 3, gde smo imali skokova ukupno koliko su oni imali ofanzivnih bilo je rutiniranje. Mora se ovo shvatiti ozbiljno i završiti posao u Ljubljani.
Ja upozoravao, Želimir ne sluša očigledno. Evo već treću utakmicu u 2 sezone ne možemo da dobijemo u Ljubljani. Znao sam da će biti teško i gusto ali nisam baš očekivao rutiniranje i 10+ razlike.
Odbranu nismo igrali a što bismo. Cedevita nam daje 95 poena, imaju brdo otvorenih šuteva za 3, hvataju 12 ofanzivnih skokova. Zalaganje, fokus i stav užasni, kao da ne igramo ni za šta a ne za plasman u finale.
Kad se odbrana ne igra ne može ni napad da bude dobar.
Više mi se smučilo ovo mrcvarenje protiv slabijih ekipa gde izgubimo zato što ne izađemo na teren da se pošibamo nego se samo pojavimo.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Jun 07, 2023. 1:28 pm

E ovo je već bila ozbiljna utakmica. Ide pitanje zašto se sa istim zalaganjem i fokusom nije odigrala i druga, a ne da se sezona stavlja na kocku ovom utakmicom.
Odbrana odlična, od lopte, na lopti, odbrana pika, građenje, odbrana linije za 3. Ferel spušten samo na 3 poena :good:
Pohvale za Madarovu odbranu, dogodine ga lepo usmeriti da bude dvojka a na keca dovesti igrača.
Smajli verovatno i najbolji na utakmici. Jedino opet je imao neke glupe faulove tipa napravi faul pod njihovim košem kad oni uhvate skok, najgori mogući način da potrošiš faul.
Lesor je pao dosta, kao da nije onaj igrač što je i razumljivo jer vuče čovek od oktobra nenormalno.
Nanelija nije hteo šut za 3 ali 5/5 za 2, 5 asistencija, odlična odbrana. Najkonstantniji naš igrač u ovom plej ofu, pod obavezno ga produžiti za sledeću sezonu.
Zek odličan, radi sve na terenu.
Papapetru od one pauze kad se razboleo nije više isti igrač.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Jun 08, 2023. 5:20 pm

Braćo šta očekujete u finalu?

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Jun 09, 2023. 11:51 pm

Priznajem samo trofej

U suprotnom, još jedna propala sezona
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Jun 10, 2023. 9:42 am

Apsolutno se slažem. Očekujem 3:1 i proslavu pred njihovim navijačima, to bi bilo divno.
Sin Đoke Štangle samo laje i vrši pritisak pred finale, uobičajeno za njega. Samo se ne treba mnogo obazirati i zgaziti ih na terenu.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Jun 13, 2023. 7:50 pm

Aleksa u sastavu, cigulige bez Vildoze.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Jun 14, 2023. 1:50 pm

1:0 i odbranjen domaći teren. Fokus na sledeću utakmicu, gde će oni izaći kao besni kerovi željni brejka.
Zekova demonstracija sile :good: Na kraju 10/18 iz igre, davao je poene na sve načine.
Smajli nas je održao sa 11 poena u 3/4 njegova rola je bila ključna kad su se cigani vraćali
Panter je napravio neke jeftine faulove što inače ne radi... I sa skraćenom minutažom imao je 19 poena na 5/8 iz igre. Neke odbrane u 3/4 su bile baš loše, verovatno se plašio faulova.
Velika minutaža za Anđušića koji je loše šutirao, opet kad god krene da glumi plejmejkera ne desi se ništa dobro. Odbrana korektna.

Odlična stvar je što smo uspeli da dobijemo utakmicu sa 88 datih poena bez nekog učinka u napadu Dantea, Lesora i Nanelija. Odbrana je u prvom bila odlična, sveli smo ih samo na 36 poena. Posle je bilo dosta lakih poena, nekih otvorenih šuteva. Građenje je bilo odlično u drugom poluvremenu.
Išli smo Kampacu ispod bloka non stop, nije on baš toliki kamenjar da ne može da ubaci (4/9 za 3 sinoć). Nema Vildoze i on cepa produženu minutažu, treba menjati čuvare na njemu i vijati ga po terenu koliko je god moguće, kad je Dante na terenu treba ga gurati na niski post koliko god je moguće iako je Kamparco za svoju visinu i dužinu dobar defanzivac na postu zbog niskog težišta i jakih nogu. Previše su zavisni od Kampaca i moramo da ga umorimo i neutrališemo maksimalno. Moramo da budemo spremni na njihov odgovor u sledećoj utakmici, sigurno neće gledati skrštenih ruku kako mi uzimamo pehar.

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Thu Jun 15, 2023. 11:08 am

Od Madrida mi je muka od zivota, samo metlu priznajem da zaleci srcu rane sto i najavljujem vec mesec dana, oni su katastrofa ziva van Argentinaca a Vildoza ocigledno nije spreman ili sta vec.

Locked