Hahah dobra mu strategija odbrane,koji bolesnik
Engleska Premijer Liga
Moderator: Moderator
Re: Engleska Premijer Liga
Hahah dobra mu strategija odbrane,koji bolesnik
- Irriducibili
- Irriducibili
- Batica ubica
Dečka nisam puno gledao, ne mogu da sudim. Znam jedino da je 10ka i da ima opasan šut. Klop dugo nije hteo da dovede 10ku i onda za jedan PR dovede 2.
Po meni, Liverpul je trebao da dovede desnog beka a da Trenta pomeri u sredinu i eto veznog igrača svetske klase.
Po meni, Liverpul je trebao da dovede desnog beka a da Trenta pomeri u sredinu i eto veznog igrača svetske klase.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
To ce se i desiti,zavrsio je sezonu u sredini a i u reprezentaciji igra na sredini u poslednje vreme...Batica ubica wrote: ↑Fri Jun 30, 2023. 8:51 pmDečka nisam puno gledao, ne mogu da sudim. Znam jedino da je 10ka i da ima opasan šut. Klop dugo nije hteo da dovede 10ku i onda za jedan PR dovede 2.
@Irr
Ko danas nije preplacen?
- Irriducibili
Šta znam, MacAllister, Mount i Maddison su placeni osetno manje
non mollare mai
- Batica ubica
Pogotovo Medison i Mekalister, dokazani da mogu da prave razliku u PL. Soboslai nema neku brutalnu statistiku, u Bundesligi na 62 utakmice 12 golova i 16 asistencija. A Bundesliga je ipak nivo ispod PL, još se u Bundesligi igra otvoreniji fudbal što je pogodno za ofanzivce.
Dokaz da se golman nista ne pita ako igrac zna da sutira penale,nije do srece..
- Batica ubica
Apsolutno tačno. Jak i precizan penal se ne brani.
Penali su lutrija - jedna od najvećih zabluda koja i dan danas vlada kod nas što se tiče fudbala. Pitanje fokusa i smirenosti.
Penali su lutrija - jedna od najvećih zabluda koja i dan danas vlada kod nas što se tiče fudbala. Pitanje fokusa i smirenosti.
- Batica ubica
Ma da, malo su Ake, Laport, Stons, Dijaš i Akanđi treba i Gvardiol za 100 miliona

6 vrhunskih štopera na jednom mestu, mislim da je ovo neki rekord. Nema šta, inovator i vrhunski trener, daš mu šta god hoće pa da vidiš kako trenira
Ovako i Kosanović i Bekvalac mogu da vode
Treba to još malo pojačati, slaba je ovo ekipa nema ni 20 vrhunskih igrača.
6 vrhunskih štopera na jednom mestu, mislim da je ovo neki rekord. Nema šta, inovator i vrhunski trener, daš mu šta god hoće pa da vidiš kako trenira
- Irriducibili
- Tajler Darden
Da mogu, vodili bi.Batica ubica wrote: ↑Sun Jul 02, 2023. 9:37 pmMa da, malo su Ake, Laport, Stons, Dijaš i Akanđi treba i Gvardiol za 100 miliona![]()
![]()
6 vrhunskih štopera na jednom mestu, mislim da je ovo neki rekord. Nema šta, inovator i vrhunski trener, daš mu šta god hoće pa da vidiš kako trenira![]()
Ovako i Kosanović i Bekvalac mogu da vode
Bukvalno su pregazili sve do osvajanja LŠ. Real u prvih 15 minuta razmenio 13 pasova u revanšu.
Uspostavio je dinastiju sa Sitijem i nastaviće da dominira.
Ispada da samo Siti troši i niko drugi.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Irriducibili
Chelsea skucao 440m u jednom prelaznom roku, PSG silne milijarde, MU nije ništa manji rasipnik itd
non mollare mai
- Batica ubica
Pomislio bi čovek da je i sam bio štoperIrriducibili wrote: ↑Sun Jul 02, 2023. 10:08 pmZnaš da je Pep slab na štopere, a nece svi ni ostati
@Tajler
Šta ćemo sa preostalih 6 godina gde je bila pušiona isključivo njegovim greškama
Koristio je Stounsa na DM na kraju sezone tako da ocekujem da tu i nastavi...