KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
- White Mamba
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Ode nam dante u dalas
Bas ozbiljan gubitak...
Bas ozbiljan gubitak...
Nazalost ocekivano
Odlicna sezona, vratio se gde pripada
Odlicna sezona, vratio se gde pripada
- Batica ubica
Dante Dijamante srećno u nastavku karijere. Ima tamo šta da pokaže.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Javlja Urbonas da Zekonja potpisuje novi ugovor...
-
Ausländer90
- Batica ubica
Zek
Jel ovo čestitka za rođendan onome što komšinicama pazari kuće

Papapetruu hvala na svemu, kao što sam pisao i ranije bilo je odličnih njegovih utakmica i ofanzivno i defanzivno ali posle onog virusa koji je imao u janurau/februaru nije više bio isti.
Papapetruu hvala na svemu, kao što sam pisao i ranije bilo je odličnih njegovih utakmica i ofanzivno i defanzivno ali posle onog virusa koji je imao u janurau/februaru nije više bio isti.
Pre 2 godine cestitka je bio ni manje ni vise Kevin Punter pa ti vidiBatica ubica wrote: ↑Sun Jul 02, 2023. 12:32 pmZek![]()
Jel ovo čestitka za rođendan onome što komšinicama pazari kuće
![]()
- White Mamba
Jani je mnogo bolji igrac nego sto je pokazao..
A u nekim utakmicama je pokazao dosta..
Prvo povreda/euro, mislim i nostalgija u nekim momentima..
Srecno
A u nekim utakmicama je pokazao dosta..
Prvo povreda/euro, mislim i nostalgija u nekim momentima..
Srecno
Ja necu biti tako korektan, teraj se Apolone
Dante dijamante, nedostajaces. To sto je otisao za minimalac u ekipu preunu bekova govori o njegovoj zelji da tamo proba jos jednom. Mi smo bili usputna stanica, dobili ga debelo ispod cene da bi igrao keca i posle odradjene godine moze se reci da smo svi prezadovoljni. Steta sto ga nismo mogli zadzati ali zivot ide dalje, tu je kum Panter i to je najbitnije.
Dante dijamante, nedostajaces. To sto je otisao za minimalac u ekipu preunu bekova govori o njegovoj zelji da tamo proba jos jednom. Mi smo bili usputna stanica, dobili ga debelo ispod cene da bi igrao keca i posle odradjene godine moze se reci da smo svi prezadovoljni. Steta sto ga nismo mogli zadzati ali zivot ide dalje, tu je kum Panter i to je najbitnije.
- Irriducibili
Taj minimalac je cca 1,5m neto, nece baš biti na gubitku
Na nešto drugo sam hteo da ukažem, ljudi nisu svesni koliko nam je teško dovesti kvalitetnog igrača, posebno sa ovim nba odlivom, kad su svi timovi u deficitu. Pre neki dan smo bili na pragu velikog transfera i izjalovilo se iz više razloga. Pored ostalog se i zbog toga cuti, gotovo je tek kad je ugovor potpisan
non mollare mai
@Irriducibili
Ako je veliki transfer u pitanju i bomba od igraca to znaci da mnogi klubovi izuzev nas zele tog igraca.
Odlaskom najboljih igraca Evrolige u NBA dosta je poremetilo sastave i zelje ekipa u EL, kao i sama EL ce biti slabija sledece sezone.
Kvalitet slobodnih/dostupnih igraca u Evropi je dosta slabiji, sto daje mogucnost samom igracu da nabije sebi veliku cenu a mnogo klubova se bori za jednog igraca.
Zato bih voleo da se malo okrenemo ka NBA/G ligi gde ima mnogo bolje da se probere.
Ako je veliki transfer u pitanju i bomba od igraca to znaci da mnogi klubovi izuzev nas zele tog igraca.
Odlaskom najboljih igraca Evrolige u NBA dosta je poremetilo sastave i zelje ekipa u EL, kao i sama EL ce biti slabija sledece sezone.
Kvalitet slobodnih/dostupnih igraca u Evropi je dosta slabiji, sto daje mogucnost samom igracu da nabije sebi veliku cenu a mnogo klubova se bori za jednog igraca.
Zato bih voleo da se malo okrenemo ka NBA/G ligi gde ima mnogo bolje da se probere.
- Batica ubica
Kako prenosi naš beting partner sad je i zvanično, Ledej još 2 godine kod nas
Priželjkujem da sledeći bude Naneli
https://www.mozzartsport.com/kosarka/ve ... etu/455468
Priželjkujem da sledeći bude Naneli
https://www.mozzartsport.com/kosarka/ve ... etu/455468
Dante bi trebalo da ima oko 2m u Dalasu neto... Verujem ipak da je njemu pare nisu prioritet, zeli da uspe u NBA, razumljivo i zbog oca... Zao mi je, tesko cemo ga nadoknaditi, ali bolje neka ide za svojim zeljama. Srecno!
Zekov ostanak je velika stvar, ako i Naneli ostane, mislim da imamo dobre sanse da budemo jos jaci nego ove sezone...
Zekov ostanak je velika stvar, ako i Naneli ostane, mislim da imamo dobre sanse da budemo jos jaci nego ove sezone...
- Tajler Darden
Naneli je prvi rekao da ostaje, koliko se sećam.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Ima li informacija da je zavrsen igrac ?