NBA

Sve o američkoj košarci.

Moderator: Moderator

Batica ubica

Re: NBA

Post by Batica ubica » Sat Jul 01, 2023. 9:34 pm

Naćiće neki kompromis sa Lilardom sigurno, izaćiće mu u susret posle svih ovih godina.
Pitanje je i da li mogu da dobiju neku zverku za njega, ima Dejm 33 godine, da li će neko od ovih što ciljaju titulu tek tako da se zaleti i da više od Majamija. Kontam da će biti nešto tipa 2 igrača i brdo pikova, pa da grade tim oko ovog Skuta Hendersona narednih godina.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Čekićar

Post by Čekićar » Sat Jul 01, 2023. 10:33 pm

:bomb: :bomb: :bomb:

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Jul 02, 2023. 1:18 am

I Brooks dobi $80m, Hjuston

Samo bahato
non mollare mai

Čekićar

Post by Čekićar » Sun Jul 02, 2023. 2:22 am

Irriducibili wrote:
Sun Jul 02, 2023. 1:18 am
I Brooks dobi $80m, Hjuston

Samo bahato
Brunson,Hart i Donte..Mocna,sampionska Villanova na okupu :good:

Čekićar

Post by Čekićar » Sun Jul 02, 2023. 2:26 am

Villanova geto :D

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Jul 02, 2023. 5:08 am

Srecno i da nam se vrati jednog dana :text-thankyouyellow:
non mollare mai

Čekićar

Post by Čekićar » Sun Jul 02, 2023. 5:33 am

Irriducibili wrote:
Sun Jul 02, 2023. 5:08 am

Srecno i da nam se vrati jednog dana :text-thankyouyellow:
Steta za nas KKP ali mi drago zbog Dantea...

Mogao bi imati dobru sezonu ako ga budu koristili kao 6. coveka.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Jul 02, 2023. 10:39 am

Kao što sam napisao i na KKP temi, ima Dante tamo šta da pokaže. Jedino je pitanje da li je izbor ekipe pravi, u Dalasu sigurno neće dobiti priliku da igra kao plej i da igra sa loptom u rukama...

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Jul 02, 2023. 10:54 am

Vestbruk ostaje u Klipersima, 8 miliona za 2 godine. Pretpostavljam da ovo znači da neće pojuriti Hardena, već da će probati sa zdravim Kavajom, Džordžom i Mentolom.
Šarlot daje Lamelu Lopti maksimalni ugovor, 260 miliona na 5 godina :rofl: :rofl: :rofl:
Maks Strus u Klivlendu 63 miliona/4 godine čini mi se, Majamiju neki pik a San Antoniju Osman.
Patrik Beverli u Filadelfiji.
Bruk Lopez ostaje u Milvokiju, dobija ugovor 48 miliona/2 godine. Jedan od najviše zasluženih ugovora za sad potpisanih.

Udoka dobija Bruksa da ujeda, samo mi deluje da će mu skratiti jezičinu :D :D
Baš me zanima kako vide Tavaresa u NBA, ne verujem nešto više od rezervnog centra. Uloga Bobana u najavi, mada Tavares ima malo bolje bočne kretnje i malo je brži al pitanje da li je to dovoljno za NBA...

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Jul 02, 2023. 3:20 pm

@Čele
Zanima me šta misliš o Vembanjami? Verujem da si za razliku od većine gledao cele utakmice a ne samo hajlajtse. Ja ga nisam gledao ali ovako kad ga čovek pogleda mislim da će glavni problem biti odsustvo snage i da će se mučiti dok ne nabije jedno 20 kg mišića. Ovako izgleda kao kad okačiš valjak za krečenje na onaj teleskop :D :D

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Jul 02, 2023. 4:50 pm

Batica ubica wrote:
Sun Jul 02, 2023. 3:20 pm
@Čele
Zanima me šta misliš o Vembanjami?
Samo ga pitaj redom za igrače, dobro je da otvori svoje fantasy karte :dirol:
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Jul 02, 2023. 6:05 pm

Čele je lisica stara, neće se on dati tek tako :D :D

Čekićar

Post by Čekićar » Mon Jul 03, 2023. 1:28 pm

Batica ubica wrote:
@Čele
Zanima me šta misliš o Vembanjami? Verujem da si za razliku od većine gledao cele utakmice a ne samo hajlajtse. Ja ga nisam gledao ali ovako kad ga čovek pogleda mislim da će glavni problem biti odsustvo snage i da će se mučiti dok ne nabije jedno 20 kg mišića. Ovako izgleda kao kad okačiš valjak za krečenje na onaj teleskop :D :D
Prvo moram da konstatujem da je nenormalno napredovao za 2 godine,pratio sam ga na onom WC U19 2021. kada je debeli brat Lofton Jr. bio MVP....I tadasnji Vemb i ovo sto gledamo danas je neuporedivo.

Nestvarno je da covek od skoro 2.30 ima takve motoricke sposobnosti a i tehnicke,momak radi prednje promene,kroz noge,napada licem,nesto nevidjeno,jos samo fali da opali krosover i zadnju promenu :D ...a dvokorak moze da uzme lagano sa 6m i na ziceru je,bolesno...
On je nesto nevidjeno,97% igraca sa tom visinom se krece kao pretovareni sleper i loptu ne spusta na parket...

Trenutno se previse oslanja na sut,kada je bez lopte obozava da ide na pop,mislim da je roll opcija samo kada se trener naljuti :D ,nema puno centarskog u sebi za sada i rekao bih da on igracki nije C ali da jednostavno zbog svoje visine ne mozes da ga stavis ni na jednu drugu poziciju...Nacitacemo se u buducnosti onih citata on je krilo zarobljeno u telu C :D

Neka moja predikcija je da je minimum minimuma karijera Porzingisa,poboljsace mu procente suta u USA,a za takvog coveka nema odbrane,sutira preko svih easy..I jako ga je cudno gledati gde covek od skoro 230 uzima suteve iz trcanja,iz driblinga,opaljuje fejdvejeve...

Kad smo kod nabijanja 20kg misica,tu se mora bas oprezno raditi da se ne ugrozi njegova pokretljivost koja je fenomenalna za njegove gabarite....I upravo zbog toga je i 1. pik,nije sigurno zbog visine,neupotrebljivih nebodera ima koliko hoces..

Vidim juce gledao finale SPA vs FRA sa Parkerom uz veceru i onda razmisljam pa cekaj zasto nije dobio prostor u Asvelu?..Odgovor sam nasao u sledecem,nisu hteli da rizikuju da ne udari u tvrdo u EL,spustili ga par nivoa ispod i isli na sigurnog 1. pika :D

Ne bih se iznenadio da bude injury prone,ne vidim kako ce one njegove trske izdrzati recimo kad na njega padne neka zverka od 115kg u punom naletu a te situacije su neizbezne...Takodje kako ce reagovati na tako zgusnut raspored...To je ono sto zabrinjava..
Irriducibili wrote:
Sun Jul 02, 2023. 4:50 pm
Batica ubica wrote:
@Čele
Zanima me šta misliš o Vembanjami?
Samo ga pitaj redom za igrače, dobro je da otvori svoje fantasy karte :dirol:
20/10 easy :D ....ali verujem uz ne bas najbolje procente u 1. godini

Samo je pitanje u kojoj ga rundi podici a da ne bude prerano sto kasnije moze biti nenadoknadivo sto Garac zna najbolje(slucaj Ball)..A ti si lagan na obaracu kada su novajlije u pitanju :D ..

Ipak je ruki a sve sto je novo donosi sa sobom i neizvesnost jer je sve sto imamo neka nasa projekcija dok sa druge strane imamo milion zverki u ligi od kojih znamo sta tacno da ocekujemo,godinama to potvrdjuju...

Čekićar

Post by Čekićar » Mon Jul 03, 2023. 6:33 pm

Sta mislite ko dobija basket Tatum vs Embiid? :D

Kacim video posle vasih odgovora,igra se do 7 :D

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Jul 03, 2023. 7:01 pm

Ako je 1v1 sa izlaženjem Embid crkava brzo, Tejtum to dobija tipa 7:4
Ako je onaj američki sa posta tu mi je Embid u prednosti, mada bi se otišlo na razliku verovatno. Tejtum ima prednost u brzini :D :D

Post Reply