Fantasy Premier League 21/22
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: Fantasy Premier League 21/22
Opet ce se sve svoditi na to, može li LFC da postigne više golova, nego što može da primi
non mollare mai
- Batica ubica
I može li Alison opet da brani nemoguće kao u sezoni 21/22 
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Onana 5.0m je sve sto mi treba 
- Irriducibili
Mislis na cenu ili ucinak?
- Irriducibili
Učinak, De Hea je uglavnom bio dobar za fantasy, osim dana kada se cela odbrana raspadala. Tu može biti razlika, mislim da ce ove sezone biti zategnutiji
non mollare mai
Onana bi trebao biti ukljucen u bonus poene jer ima izuzetno dobar pas i voli da odigrava i igraci mu cesto vracaju loptu....Tu vidim kljucnu razliku u fantasy smislu.Irriducibili wrote: ↑Sun Jul 16, 2023. 11:55 pmUčinak, De Hea je uglavnom bio dobar za fantasy, osim dana kada se cela odbrana raspadala. Tu može biti razlika, mislim da ce ove sezone biti zategnutiji
De Gea je bio 5.5,nadam se da ce Onanu spustiti za tih 0.5 jer je novajlija,nedokazan na PL terenima
- Irriducibili
Sumnjam i u spuštanje cene, prvi golman MU teško da ce biti na popustu. Bude li 5, siguran je i kod mene 
non mollare mai
- Batica ubica
Mislim da će Pikford biti prilično dobar ove sezone, Dajš će proći pripreme sa njiima ima da ih zategne koliko god je moguće.
- Irriducibili
- Batica ubica
Ima Pikforda koji je dobar golman, da je malo konstantniji mogao bi da bira klub u kom će da brani.
Što se tiče štopera tu mu je Tarkovski koji je njegov čovek od poverenja. Nije mi jasno zašto nije stavljao Koudija kog se setio tek u zadnjem kolu a sve vreme je forsirao Majkla Kina koji nije bolji igrač od Vujačića. Vidim da je otišao Jeri Mina, dobar igrač ali mnogo podložan povredama tako da tu ne gube ništa. Holgejt onako nit smrdi nit miriše. Godfri je dobar igrač, može solidno da odigra i kao levi i desni bek.
Na beku ovaj Paterson se nije loše pokazao, ima i lepu visinu mislim da će igrati. Kolman je dobra zamena, dolazak Janga mi nije jasan.
Levo jeste rupa, Mikolenko je loš defanzivac možda planira da tu koristi Janga ali ni Jang na beku nije rešenje u ovoj fazi karijere.
Na sredini ima ove kerove Onanu, Geja, Ivobija, Dukurea koji pružaju dobru protekciju odbrane. Tu je Dvajt Meknil engleski Goran Zakarić koji drži bok vrhunski. Grej defanzivno isto može da pomogne.
Verujem da mogu da zadrže nulu 12-13 puta za 38 utakmica uz Dajšovo dobro vođenje. Očekujem da bude teško da im se da gol na Gudisonu.
Što se tiče štopera tu mu je Tarkovski koji je njegov čovek od poverenja. Nije mi jasno zašto nije stavljao Koudija kog se setio tek u zadnjem kolu a sve vreme je forsirao Majkla Kina koji nije bolji igrač od Vujačića. Vidim da je otišao Jeri Mina, dobar igrač ali mnogo podložan povredama tako da tu ne gube ništa. Holgejt onako nit smrdi nit miriše. Godfri je dobar igrač, može solidno da odigra i kao levi i desni bek.
Na beku ovaj Paterson se nije loše pokazao, ima i lepu visinu mislim da će igrati. Kolman je dobra zamena, dolazak Janga mi nije jasan.
Levo jeste rupa, Mikolenko je loš defanzivac možda planira da tu koristi Janga ali ni Jang na beku nije rešenje u ovoj fazi karijere.
Na sredini ima ove kerove Onanu, Geja, Ivobija, Dukurea koji pružaju dobru protekciju odbrane. Tu je Dvajt Meknil engleski Goran Zakarić koji drži bok vrhunski. Grej defanzivno isto može da pomogne.
Verujem da mogu da zadrže nulu 12-13 puta za 38 utakmica uz Dajšovo dobro vođenje. Očekujem da bude teško da im se da gol na Gudisonu.
- Irriducibili
Jesu tvrdi, ali ipak više verujem u odbranu MU. Čekam cene
non mollare mai
- Batica ubica
Njukasl je prošle sezone bio dobar ubod za defanzivu, ja sam Poupa držao dugo posle toga sam stavio i Dena Brna. Ove sezone očekujem pad jer ipak igraju i LŠ, velika će to biti promena za Haua pre svega jer nikad nije vodio evropska takmičenja.
+ jako tezak raspored na pocetku sezone tako da ih ne razmatram uopste..Batica ubica wrote: ↑Mon Jul 17, 2023. 5:56 pmNjukasl je prošle sezone bio dobar ubod za defanzivu, ja sam Poupa držao dugo posle toga sam stavio i Dena Brna. Ove sezone očekujem pad jer ipak igraju i LŠ, velika će to biti promena za Haua pre svega jer nikad nije vodio evropska takmičenja.