Engleska Premijer Liga
Moderator: Moderator
Re: Engleska Premijer Liga
Druze koja nebuloza...
- Tajler Darden
Stvarno bih voleo da znam koji to trener nije imao neuspehe u svojoj karijeri.Batica ubica wrote: ↑Mon Jul 03, 2023. 9:03 amPomislio bi čovek da je i sam bio štoperIrriducibili wrote: ↑Sun Jul 02, 2023. 10:08 pmZnaš da je Pep slab na štopere, a nece svi ni ostati![]()
@Tajler
Šta ćemo sa preostalih 6 godina gde je bila pušiona isključivo njegovim greškama![]()
Sad treba da se pravimo da je mega galaktički uspeh to što je uzeo LŠ iz sedmog pokušaja sa najboljim timom na svetu. A uložio je apsolutno koliko je hteo otkad je došao, na tim koji je već bio jako dobar. Stvarno bi bilo suludo da i sad nije osvojio, ako je već inovator i izumitelj fudbala kako mnogo kažu.
Opet kažem, ko to ne ulaže? Kada se sagleda celokupna inflacija, ovi transferi nisu ništa manji, nego oni pre 15 godina.
Samo što kada Real, Barsa itd, itd istresu 100 miliona za igrača, ne gleda se isto kao kad to urade Siti ili Pariz. U čemu je razlika 100 miliona za Belingema ili Gvardiola?
Pa Bajern je donedavno imao totalni monopol u Nemačkoj, Juventus u Italiji i to nikome ne smeta. A svi pobrojani istoriju su napravili milionima i monopolom.
Svaki transfer koji radi Siti, mogu da isprate svi "velikani". Junajted je davao silne pare za Pogbu, Lukakua, Aleksisa, Megvajera, itd, itd.
Pep igra fudbal uvek, nikada se ne prilagođava i uvek zavisi od sebe... Zbog toga jeste umeo da kiksa, ali jajara nije bio nikada. Vazda je gledao da dominira, pa kud puklo.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
non mollare mai
- Batica ubica
Što se tiče ofsajda, ovo pravilo kakvo je sad na snazi je odlično samo je potrebno da poluautomatski ofsajd zaživi svuda i problem je rešen.
@Tajler
Troše svi naravno al nemoj od Pepa da se pravi megagiga stručnjak koji je izmislio fudbal. Kao igra lep fudbal i dominira, pa da ga ne igra sa ovim Sitijem stvarno bi bila bruka. Uvek je vodio najjače i finansijski najmoćnije klubove u sve 3 lige gde je radio, nasleđivao je u sva 3 slučaja vrhunske ekipe u koje je ulagao koliko je hteo i dovodio koga je hteo i sad mi treba da se pravimo da je on najveći trenerski genije svih vremena. A ono čovek imao idealne uslove gde god je bio, imao je tu ludu sreću da se ona Barselona pogodi zajedno i da sudije brutalno pokradu Čelsi u polufinalu LŠ 2009... Da li bi napravio ovo da je krenuo od neke Selte, Almerije ili Osasune veliko je pitanje.... Mada to je već domen šta bi bilo kad bi bilo. Znamo da je samo jedan čovek u ovom veku uzeo LŠ sa timom izvan liga 5...
@Tajler
Troše svi naravno al nemoj od Pepa da se pravi megagiga stručnjak koji je izmislio fudbal. Kao igra lep fudbal i dominira, pa da ga ne igra sa ovim Sitijem stvarno bi bila bruka. Uvek je vodio najjače i finansijski najmoćnije klubove u sve 3 lige gde je radio, nasleđivao je u sva 3 slučaja vrhunske ekipe u koje je ulagao koliko je hteo i dovodio koga je hteo i sad mi treba da se pravimo da je on najveći trenerski genije svih vremena. A ono čovek imao idealne uslove gde god je bio, imao je tu ludu sreću da se ona Barselona pogodi zajedno i da sudije brutalno pokradu Čelsi u polufinalu LŠ 2009... Da li bi napravio ovo da je krenuo od neke Selte, Almerije ili Osasune veliko je pitanje.... Mada to je već domen šta bi bilo kad bi bilo. Znamo da je samo jedan čovek u ovom veku uzeo LŠ sa timom izvan liga 5...
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Taj čovek je sa tim timom igrao prelep, ofanzivni fudbal, ko je mogao pretpostaviti da ce se vremenom pretvoriti u lošiju kopiju Čola SimeoneaBatica ubica wrote: ↑Mon Jul 03, 2023. 9:03 pmZnamo da je samo jedan čovek u ovom veku uzeo LŠ sa timom izvan liga 5...
non mollare mai
- Irriducibili
- Batica ubica
I po meni. Rajs jeste odličan, ja sam njegov poštovalac još od sezone 18/19, ima potencijal da postane kompletan igrač ali 100 miliona za čoveka koji je u osnovi destruktivac je previše. Onda Mbape stvarno treba da vredi 300 miliona.
- Tajler Darden
Navukao ih Pep ko majmune.
Osvaja Siti opet s pola gasa.
Osvaja Siti opet s pola gasa.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Jedan od najnasumičnijih transfera ovog leta, Konor Koudi koji je legitiman PL štoper već godinama prešao je u Lester u Čempionšip.
Nije mi jasno kako ga neko od PL timova nije pokupio, čovek je sezonama unazad jedan od najpouzdanijih štopera u PL.
Nije mi jasno kako ga neko od PL timova nije pokupio, čovek je sezonama unazad jedan od najpouzdanijih štopera u PL.
- Batica ubica
Granit Džaka u Leverkuzenu, Arsenalu 25 meleona.
- Batica ubica
@Tajler
Kao veliki navijač Junajteda, zanima me šta misliš o dosadašnjem radu Ten Haga, dolasku Maunta, gotovo sigurnom dolasku Onane?
Kao veliki navijač Junajteda, zanima me šta misliš o dosadašnjem radu Ten Haga, dolasku Maunta, gotovo sigurnom dolasku Onane?
- Tajler Darden
Navijač sam samo Partizana, ovo ostalo mogu da simpatišem. 
Blamaže protiv Sitija i Liverpula mi ne dozvoljavaju da kažem nešto pozitivno.
Maunt - kao i svaki Englez precenjen. U principu je to pozicija gde su najbolje popunjeni...
Onana - može biti dobar potpis... De Hea je u strmoglavom padu.
Mada, za mene i dalje najpotrebnija pozicija je napadač. Neverovatno da špica ne mogu dovesti.
Blamaže protiv Sitija i Liverpula mi ne dozvoljavaju da kažem nešto pozitivno.
Maunt - kao i svaki Englez precenjen. U principu je to pozicija gde su najbolje popunjeni...
Onana - može biti dobar potpis... De Hea je u strmoglavom padu.
Mada, za mene i dalje najpotrebnija pozicija je napadač. Neverovatno da špica ne mogu dovesti.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Ne zaboravi 4:0 protiv Brentforda
Ja mislim da je uradio dobar posao s obzirom na okolnosti pri i u toku sezone. Klub koji nije uzeo trofej 5 sezona, situacija sa Ronaldom od početka, promašena pojačanja od pre... Na kraju uzeo je Liga kup, ušao u finale FA kupa, bio u top 4. Jeste i dobio podršku što se tiče pojačanja mora se reći, ali mislim da je izvukao maksimum.
Maunt je odličan igrač, samo ne znam gde će igrati. Kontam da je Bruno startna 10 a i Maunt je 10... Tu je i Eriksen ali on je pomeren na 6/8 mada je i on 10 realno. Greota bi bilo Maunta gurati na krilo ili u par sa Kazemrom.
Špic je deficitarna roba trenutno, baš ih malo ima... Suženo je na par imena. Da li će moći do Kejna to je pitanje, mada kad su istresli 100 meleona za Antonija, 87 za Megvajera i 85 za Sanča mogu i 100+ za Kejnaru bar da znaju da imaju špica. Videćemo gde će ostale opcije, Osimen, Vlahović, Lautaro je taj kalibar i teško još da ima neko da je dostupan. Ako ne budu mogli do ovih ne bi me čudilo da to bude opet neko prelazno rešenje kao što je bio Veghorst, možda bi mogli da krenu i po Mitra ako ne ulove ove krupnije zverke...
Maunt je odličan igrač, samo ne znam gde će igrati. Kontam da je Bruno startna 10 a i Maunt je 10... Tu je i Eriksen ali on je pomeren na 6/8 mada je i on 10 realno. Greota bi bilo Maunta gurati na krilo ili u par sa Kazemrom.
Špic je deficitarna roba trenutno, baš ih malo ima... Suženo je na par imena. Da li će moći do Kejna to je pitanje, mada kad su istresli 100 meleona za Antonija, 87 za Megvajera i 85 za Sanča mogu i 100+ za Kejnaru bar da znaju da imaju špica. Videćemo gde će ostale opcije, Osimen, Vlahović, Lautaro je taj kalibar i teško još da ima neko da je dostupan. Ako ne budu mogli do ovih ne bi me čudilo da to bude opet neko prelazno rešenje kao što je bio Veghorst, možda bi mogli da krenu i po Mitra ako ne ulove ove krupnije zverke...
- Tajler Darden
Ma, kakav Kejn.
Prosečan igrač za prosečne klubove. Nikada veliki igrač i vođa.
Da se vidi sa Pepom nešto da da Hulija Alvareza.
Za sada dva najbolja poteza prelaznog roka u PL Mekalister i Kovačić.
Prosečan igrač za prosečne klubove. Nikada veliki igrač i vođa.
Da se vidi sa Pepom nešto da da Hulija Alvareza.
Za sada dva najbolja poteza prelaznog roka u PL Mekalister i Kovačić.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Čuj kakav Kejn, 30 golova u onakvom raspalom Totenhemu

Najbolji špic na svetu
Najbolji špic na svetu