FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Irriducibili

Re: FK Partizan

Post by Irriducibili » Sat Jul 08, 2023. 3:31 pm

Tajler Darden wrote:
Sat Jul 08, 2023. 3:23 pm
Igrali smo mi fudbal i imali ekstra igrače više puta u ovom veku, pa je stadion bio prazan. No, koga nema, bez njega se može.
To vidjenje nam se razlikuje, kad god smo dali nagoveštaj fudbalske igre, rasla je i poseta. Ali to se retko dešavalo

A mislim da malo ima i do raspadnutog stadiona, vremenom su se ljudi razmazili. Pre mnogo godina mi je smrad urina pri ulasku na istok, bio neka kao normalna pojava, sada je skandal
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Jul 08, 2023. 3:40 pm

Ima svega. U osnovi FKP ne zanima navijače, osim tako kada naiđe neki rezultat. Više su svi nastrojeni na košarku, fudbal je na margini.

Vidim da cigani sređuju pasoše Bukariju i Adu. 😂
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Jul 08, 2023. 3:58 pm

Ovakav FKP zaista ne zanima nikoga, prvi put prosle sezone da ni na tv-u nisam ispratio dobar deo mečeva. Prvo, beznadežna situacija sa nesmenjivim rukovodstvom, a potom i obilje prenosa evropskih liga, gde vec letimičnim pogledom shvatiš da nije u pitanju isti sport, mada su pravila istovetna

Cigani samo slede predsednikovu politiku prema migrantima. Da li su sad oni FK Senegal?
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Jul 09, 2023. 2:32 pm

Dovodimo nekog veznjaka lepog prezimena Severina.

Da nije otišao Rikardo, moglo bi se reći solidan prelazni rok... Ovako sve zavisi od napadača.

Ne znam zašto nije doveden Jojić iz Mladosti. On je mogao biti bonus koji pravi razliku.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Jul 09, 2023. 3:18 pm

Nemoj Tajlere, čim čujem Jojić pale mi se lampice crvene :D :D
Možda bi ga naši i doveli da ga Neško pusti za džabe, ovako sigurno traži pare sram ga bilo :D :D

Za Severinu ne znam šta da kažem. Vidim da je to druga liga Holandije i da igraju U21 timovi nekih prvoligaša... Ivković piše da je desno krilo, sviđa mi se što ima 185 cm visoka krila mogu da budu prevaga nekad. Ivković je preneo trebalo bi da je to gotova stvar onda, on je napouzdaniji što se tiče FKPa.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Jul 09, 2023. 3:48 pm

Pbg news 90% informacija vezanih za FKP uzima od Ivkovića i predstavlja kao svoje. Ne ulazeći nešto dublje, Ivković je najpouzdaniji što se tiče FKP. Hvala Bogu, pa Joksić nema pristup informacijama kao pre.

Dato je obeštećenje za Jovanovića, mnogo je za dvojicu da se dreši kesa. 😁

Na Transfermarktu je pre dva meseca pisalo da Jojiću ističe ugovor, sad ne znam je li zaista bilo tako.

Da nemamo još jedno sedam rupa, bio bih zadovoljan prelaznim rokom.

Vidim da ovaj momak ima 22, pa se možda može i prodati, ukoliko se pokaže dobro.

Jesam bolestan, ali jedva čekam prvo kolo i neko gostovanje. 😁

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Jul 09, 2023. 4:02 pm

Ja se divim vašem entuzijazmu i privatanju da je dovoljno to što se nešto zove FKP, pa da to i bude FKP

Teška borba za četvrto mesto, valjda to tako treba
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Jul 09, 2023. 4:15 pm

Tajler Darden wrote:
Sun Jul 09, 2023. 3:48 pm
Pbg news 90% informacija vezanih za FKP uzima od Ivkovića i predstavlja kao svoje. Ne ulazeći nešto dublje, Ivković je najpouzdaniji što se tiče FKP. Hvala Bogu, pa Joksić nema pristup informacijama kao pre.

Dato je obeštećenje za Jovanovića, mnogo je za dvojicu da se dreši kesa. 😁

Na Transfermarktu je pre dva meseca pisalo da Jojiću ističe ugovor, sad ne znam je li zaista bilo tako.

Da nemamo još jedno sedam rupa, bio bih zadovoljan prelaznim rokom.

Vidim da ovaj momak ima 22, pa se možda može i prodati, ukoliko se pokaže dobro.

Jesam bolestan, ali jedva čekam prvo kolo i neko gostovanje. 😁
E ne znam za Jovanovića, Ivković je preneo da je raskinuo ugovor i da je došao za džabe ali na transfermarktu stoji da je plaćeno 450k evra obeštećenja... Za Antića je valjda dato 150k evra.

@Irr
Ja pratim više iz navike nego iz nekog entuzijazma, postalo je rutina tokom godina iako recimo jedan deo proleća nisam gledao utakmice uopšte a Partizan nisam propuštao ni u najcrnjim vremenima po klub, gledalo se sve :D :D

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Jul 09, 2023. 4:16 pm

Ne treba da se borimo za četvrto, ali ne treba ni odustati od praćenja kluba. Makar ja neću odustati.

EDIT:

@Ubica, imajući u vidu da dinar nije ušao u klub od države, niti od sponzora, nismo prodali nikoga, pitanje je da li će se ikada ti transferi platiti.

VPJTS

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Jul 10, 2023. 4:16 pm

https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/37 ... pske-unije

Sve je u službi Vučićeve mezimice. Siluje Psiho srpski sport i ne pušta.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Jul 13, 2023. 10:17 am

Dijabatea i dalje nema :lol: :lol: :lol:
Koliko god da je dečko kvalitetan dva puta je veći indijanac. I to se ponavlja treći put, prvi put je kasnio na zimske pripreme gde Petrić nije hteo da ga kazni, pa je kasnio sa reprezentativne pauze gde uopšte nije otišao da igra za reprezentaciju i evo sad nema ga koliko već, pripreme su već završene maltene. On i danas da dođe dok bude bio fizički spreman da počne utakmice biće pola avgusta. Još se doktor ne javlja ni menadžeru :lol: :lol: :lol:
Da ima kluba kao što nema, kaznili bi ga maksimalno i stavili na transfer listu a ako ga niko ne kupi noga u dupe i doviđenja.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Jul 13, 2023. 1:06 pm

Za njega ide priča da mu majka vodi karijeru, a i život. 😂

VPJTS

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Jul 15, 2023. 10:17 am

Evo se oglasilo još jedno propalo crno-bele dete, imena Lola Smiljanić... Kaže da je za njega Natho završio sa Partizanom posle one izjave.

Kakav bih spisak zabrana pristupa JNA napravio, ostali bi samo odabrani. 😁

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Jul 15, 2023. 4:38 pm

Pokušaj kupovine poena kod navijača... Isti taj Lola zna da V&V 2019. nisu imali 700 evra za vize za putovanje u Vels na prvi meč kvalifikacija za LE protiv Konahs Kija i da im je on pozajmljivao... Pričalo se i da je tokom jeseni 2018. upravo Lola davao pare za neke od plata, da stručnjaci nisu imali. Zna ko i kako vodi klub, zna i on sam da nemamo nikakve šanse za titulu ali eto malo bar da se skupe jeftini poeni kad se već raspadamo.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Jul 15, 2023. 5:21 pm

Pre će biti da konkuriše za mesto u savezu... Neka klošarčina raspala nastavi da organizuje partije pokera, a Partizana neka se kloni u širokom luku.

Vaška pod stare dane postala marioneta Zvezdana Terzića i priča priče o moralu.

Puna podrška za Doktotra Natha uvek i svuda.

VPJTS

Post Reply