KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Locked
Irriducibili

Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Post by Irriducibili » Wed Jul 12, 2023. 2:57 am

Sumnjam da bi igrač u njegovim godinama bio zainteresovan za two way, nekako nema smisla

Butler je opet previše mlad da bi odustao, a tako neiskusan nam ne bi ni značio u ovom trenutku
non mollare mai

dacolik

Post by dacolik » Wed Jul 12, 2023. 3:02 am

Pa ne ako dolazi jedan spoljni uz Jaramaza... Ako dolaze 2, imalo bi smisla da to bude jedan mladji. :D

Pa jeste rano, samo sto mislim da tesko moze napraviti karijeru u nba zbog fizikalija. U EL to ne bi bio problem.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Jul 12, 2023. 10:14 am

Vidim da ste se raspisali sinoć :D :D

Da i ja dam komentar... Madar kao rezervni plej radi dobar posao, odbrana je odlična, u napadu je pretnja u šutu za 3 na sva 3 nivoa, ima jako dobru poludistancu. Problem nastaje kad treba da se kreira, da se tako izrazim nije pass first igrač. Krene da kreira ili jednom u 7 utakmica (Bajern u Areni, cigani u ABA u Areni) ili kad je utakmica rešena pa krene da glumi Džejsona Vilijamsa. Kao što sam skoro i napisao, po meni se više profilisao kao defanzivac nego kao napadač, ove sezone je mnogo bolje prihvatio svoju ulogu, zalaganje i stav su dosta konstantniji nego prve sezone. Kao što sam i juče napisao voleo bih da ostane kao rezervni plej, ali ako ode nije to ništa nenadoknadivo.

Što se tiče sezone 21/22 kolko se sećam Mur je bio planiran da bude rezervni plej i instant napad sa klupe a da Madar bude startni plej. Kako se videlo da Madar nije dobar kreator a da ni Mur nije kreator nego čist skorer, data je lopta u ruke Avramoviću. Čak je na početku sezone 21/22 Panter bio primarni kreator, pa su ga sekli iskakanjima da mora da se oslobodi lopte a nije imao ko drugi da iskreira.

Što se tiče čika Miška, on radi u interesu igrača. Ako Madar želi da ostane kod nas ne pita se tu Miško puno. Pretpostavljam da mu je negde obećana veća uloga sa boljom platom i da se to njemu svidelo.

Dolazak Jareta bi mi imao logike da je npr. Avramović otišao, ili da recimo ode Anđušić mada nisu isti profil igrača ali su ista pozicija. Ovako bi na 2 bili Panter, Avramović, Jaramaz, Anđušić što je puno igrača za jednu poziciju, stvorila bi se bespotrebna gužva. Jaramaz nije plej i nikad neće biti, tako da ta opcija otpada (bar se nadam da otpada).
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Jul 12, 2023. 10:55 am

Madar se zvanično oprostio od kluba.

White Mamba

Post by White Mamba » Wed Jul 12, 2023. 12:30 pm

A i partizan od miska izgleda :D
Spoiler!
nije realno :D

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Jul 12, 2023. 12:48 pm

Kako javlja beting partner Ponitka je blizu dolaska u KKP.

White Mamba

Post by White Mamba » Wed Jul 12, 2023. 12:51 pm

Ciji je? :D

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Jul 12, 2023. 1:05 pm

Miškov nije :D :D

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Jul 12, 2023. 1:20 pm

Nisno bez putera na glavi, valjalo bi ovaj slučaj što pre zaključiti, izvuci pouke i nastaviti dalje
non mollare mai

Čekićar

Post by Čekićar » Wed Jul 12, 2023. 3:58 pm

Kolektivno nam je IQ na nivou kisne gliste.Kratak je put od Partizane Jam Madar do vredjalice...Lazni moralisti u prvom planu sa svih strana

Bice nam lakse kada shvatimo sledece,da je igracu novac u 99% situacija stavka broj 1.....Projekcija koliko ce igrati,gde ce igrati,ko ce ga trenirati,koliko ce navijaca imati itd itd su navijacka lozenja koja nemaju veze sa stvarnim zivotom..
Igracka karijera je kratka i osnovni cilj je zaraditi sto vise....nema tu neke mudrosti...emocije su prica za sirotinju...Pa jedan Lesor,koji se zarazio grobarstinom bas onako iskreno,je zapalio cim je dobio bolju ponudu i to dok je sezona jos bila u toku...
U nama je problem sto za kratko vreme pravimo legende od stranih igraca kojima je KKP realno usputna stanica do krajnjeg cilja...pa tripujemo da nas je neko izdao,ostavio na cedilu,razocarao....A kada mi na identican ili slican nacin uzmemo igraca onda se sve zanemaruje...Uglavnom je uvek subjektivno i sebicno...

Ostaje gorak ukus....ali kapiram sve i mogu da zamislim kako se odvijalo....Imas izlaz,dobijas daleko bolju ponudu,KKP se ne bori za tebe kao sto se borio za neke druge igrace,sto je opet razumljivo jer ipak nisi nivo KP....Sto kaze Irr,ima tu svega...

Ajmo Ponitkaaa,botujem za Mateusa 4 leta vec :D

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Jul 12, 2023. 4:39 pm

Vređati momka je jako glupo, dobio je više para nego što smo mu mi nudili i idemo dalje. To je profesionalni sport, mada i u životu je tako. Npr. da radiš za 600 evra a da dođe neko i da ti za isti posao ponudi 1100 evra recimo pa velika većina ljudi bi prihvatila 1100 evra bez obzira što je ovamo bolja atmosfera ili ima više drugara itd itd. Šteta što nije ostao, no idemo dalje.
Nego mene zanima jedna stvar, da li prelazak Madara u Fener indirektno znači dolazak jednog čoveka kod nas :D :D :D

Milorad

Post by Milorad » Wed Jul 12, 2023. 4:49 pm

Fener pustio Edwardsa i verovatno Yam dolazi na njegovo mesto. Mene samo zanima jel će se tražiti 2 pleja sada ili jedan koji će deliti minute sa Avramovicem

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Jul 12, 2023. 5:01 pm

Čekićar wrote:
Wed Jul 12, 2023. 3:58 pm
U nama je problem sto za kratko vreme pravimo legende od stranih igraca kojima je KKP realno usputna stanica do krajnjeg cilja...pa tripujemo da nas je neko izdao,ostavio na cedilu,razocarao....
Moram opet da reagujem :D

Koji nas je to domaci igrač ispoštovao, pa nije zapalio na bolje i unosnije? Vecina igrača razmišlja o naplati, menadzeri su tu da dodatno huškaju. Samo što nije ista pozicija Madara u odnosu na nekog veterana, koji nema potrebe da se više dokazuje, vec samo da zgrne što više love. Vreme ce pokazati, ali cenim da je Madar napravio grešku, zarad kratkotrajne koristi. Ne vidim mu prostor ni ulogu u Feneru, kakve je mogao imati u KKP. A to ga u perspektivi može znatno više koštati, nego što je sada strpao u dzep. Mada ne isključujem ni element sujete, da se uvredio ponudom kluba, koju je smatrao potcenjivačkom

Lessort nas nije izdao, niti je tek tako zapalio. Konsenzus je bio da ga se pusti da se naplati, jer smo smatrali da mu ni približno ne treba toliko ponuditi. Sve je bilo stvar dogovora, ništa nije radjeno iza ledja
non mollare mai

dacolik

Post by dacolik » Wed Jul 12, 2023. 5:08 pm

Evo je klub potvrdio da je Madar dobio duplo veci ugovor.
Jako sam zalosna.

Čekićar

Post by Čekićar » Wed Jul 12, 2023. 5:46 pm

Irriducibili wrote:
Wed Jul 12, 2023. 5:01 pm
Čekićar wrote:
Wed Jul 12, 2023. 3:58 pm
U nama je problem sto za kratko vreme pravimo legende od stranih igraca kojima je KKP realno usputna stanica do krajnjeg cilja...pa tripujemo da nas je neko izdao,ostavio na cedilu,razocarao....
Moram opet da reagujem :D

Koji nas je to domaci igrač ispoštovao, pa nije zapalio na bolje i unosnije? Vecina igrača razmišlja o naplati, menadzeri su tu da dodatno huškaju. Samo što nije ista pozicija Madara u odnosu na nekog veterana, koji nema potrebe da se više dokazuje, vec samo da zgrne što više love. Vreme ce pokazati, ali cenim da je Madar napravio grešku, zarad kratkotrajne koristi. Ne vidim mu prostor ni ulogu u Feneru, kakve je mogao imati u KKP. A to ga u perspektivi može znatno više koštati, nego što je sada strpao u dzep. Mada ne isključujem ni element sujete, da se uvredio ponudom kluba, koju je smatrao potcenjivačkom

Lessort nas nije izdao, niti je tek tako zapalio. Konsenzus je bio da ga se pusti da se naplati, jer smo smatrali da mu ni približno ne treba toliko ponuditi. Sve je bilo stvar dogovora, ništa nije radjeno iza ledja
U sustini se slazemo,sve se svodi na kintu....Ostali faktori mogu uticati ako je kinta priblizna sve ostalo je prica za malu decu...

Takodje delim misljenje kada je Madarova buducnost u pitanju ali opet ko ti garantuje da nece doziveti neki ACL u narednoj sezoni i op preko noci opet u Hapoelu....Kao sto ni klub u takvim situacijama ne zanima sto je igrac propao vec ga brze bolje menja tako ni igrac nema emocije kada dobije bolju ponudu,jednostavno je tako....Surovo ali je tako u kapitalizmu...

Locked