YeeeahBatica ubica wrote: ↑Tue Jul 18, 2023. 6:12 pmŠto je utihnula tema danas, jel ovo zatišje pred buru![]()
![]()
KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
- Batica ubica
Meni sve više miriše da će Jaramaz da dobije minute na 1 i da će opet biti onih napada driblanje lopte 18 sekundi i onda uzimanje pomozi Bože šuta ili uvaljivanje koske drugom.Irriducibili wrote: ↑Tue Jul 18, 2023. 6:50 pmJa besnim, pitam se, pored toga što nas čašcava svojim prisustvom, čime je Jaramaz zaslužio 50% vecu platu, posle onakve sezone u nikad gorem Bajernu?Batica ubica wrote: ↑Tue Jul 18, 2023. 6:12 pmŠto je utihnula tema danas, jel ovo zatišje pred buru![]()
![]()
Kao pijani milijarderi![]()
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Ja ga ne vidim (nadam se) u toj ulozi, vec u nekoj verziji Trife, da defanzivno ulazi u meso, a da se u napadu skloni da ne smeta. Ali to ne može toliko da košta
non mollare mai
- Batica ubica
I ja se nadam da neće biti na 1 ni on ni Aleksa, ali smo prepunili poziciju 2 teško će biti da se to rasporedi. Jaramaz nije neophodan ovoj ekipi, tako da je nejasan potez davanje velikih para njemu. On je ovde rotacijski igrač, ne nosilac.
- Tajler Darden
Imaće Jaramaz doprinos... Nije on bezmudi Anđušić.
Balša potpisao nov ugovor do 2025. godine.
Balša potpisao nov ugovor do 2025. godine.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Balšu produžili čisto da se ne smorimo potpuno
Šalu na stranu, očekujem od njega bar neki napredak i doprinos naredne sezone
Šalu na stranu, očekujem od njega bar neki napredak i doprinos naredne sezone
Kapiram da je Madar bio predviđen za jaču minutažu ove sezone... Sad ne znam koliko će sad da nam se menja koncepcija za prvog pleja..
Ali ja Jaramaza na pleju ne bih voleo da vidim ni u ABA, pa se nadam da će možda i neka bekap varijanta da se traži..
Ali ja Jaramaza na pleju ne bih voleo da vidim ni u ABA, pa se nadam da će možda i neka bekap varijanta da se traži..
-
Max Liberman
Ja sam ubeđen da će Jaramaz biti plej.
Balša... ajde nek postane barem dobra rezerva, u njemu nema zrna talenta
Balša... ajde nek postane barem dobra rezerva, u njemu nema zrna talenta
- Batica ubica
Slažem se apsolutno. Sad, na 2 imamo 4 igrača i da tražimo 2 pleja napravili bismo gužvu na spoljnim pozicijama. A svi znamo da je u sportu nagomilana ekipa problem, svi hoće da igraju i teže je rasporediti uloge. Posbena je stvar što su Jaramaz i Avramović isti profil igrača.
Balša se rodio u pogrešno vreme. Da se rodio 20 godina ranije to bi bila lepa karijera. Ovako, u današnjoj košarci gde se u napadu od centra traži post igra, domet u šutu za 3 i sa poludistance Balša može da ponudi jedino igru iz pika gde zavisi od bekova. I taj pik nije na nekom vau nivou, ima tu dobru osobinu da završava kucanjima. Čim je centar u napadu zavisan od pleja i ofanzivnog skoka nema tu sreće danas.
Defanzivno je problem što može pik da brani samo u dropu, preuzimanja slabo može da brani, iskakanja su problem zbog sporog vraćanja na svog čoveka. Zaštita obruča i reketa je odlična ali kad izađe iz reketa postaje bambi na ledu. Kao i dosta ogromnih igrača danas, ima spore bočne kretnje, trom je, nema brzinu. Tih 216 cm je u današnjoj košarci više loše nego dobro. Voleo bih da probamo zonu sa njim na terenu, da sa onom visinom i dužinom stoji u reketu i da menja svaki šut koji ide preko njega. Imaće minutažu u ABA, pogotovo slabije i rešene utakmice. Ako bude bio treći centar a biće to je najbolje i za njega i za nas.
Balsinator
Moj Obra Obra moj WE TRUST HIM
Ne bih se slozio sa vama,Kopriva za svoje gabarite ima dobar footwork..Uporedite samo sa Kostom Perovicem koji je visinski tu negde,sporiji i tromiji mnogo od Balse,neuporedivo,a to je nesto sto se ne uci,nema pomoci zato Balsa i jeste talentovan,ostale stvari se daju popraviti..Generalno dobro trci,na prstima kao gazelica ljubi ga brat
Decko prosle sezone nije u cugu 2 meseca bio u trenaznom procesu,povreda pa mononukleoza...
Moj Obra Obra moj WE TRUST HIM
Ne bih se slozio sa vama,Kopriva za svoje gabarite ima dobar footwork..Uporedite samo sa Kostom Perovicem koji je visinski tu negde,sporiji i tromiji mnogo od Balse,neuporedivo,a to je nesto sto se ne uci,nema pomoci zato Balsa i jeste talentovan,ostale stvari se daju popraviti..Generalno dobro trci,na prstima kao gazelica ljubi ga brat
Decko prosle sezone nije u cugu 2 meseca bio u trenaznom procesu,povreda pa mononukleoza...
Ja imam osjecaj da Balsone tek prije 20 godina ne bi bio igrac. 
Covjek trenutno ne moze da uzida pola forumasa.
Nadam se da ce se podici brzo, i fizicki i igracki. Steta sto nema DV i VJ da rade s njim dan i noc na centarskoj tehnici.
Covjek trenutno ne moze da uzida pola forumasa.
Nadam se da ce se podici brzo, i fizicki i igracki. Steta sto nema DV i VJ da rade s njim dan i noc na centarskoj tehnici.
Polako, konačno sezona gde ne moramo da jurimo za pojačanjima već polako biramo igrače, Jaramaz je u ovom trenutku nešto što već imamo u ekipi (Aleksa) i trebalo bi dovesti sad drugačiji tip pleja, sa druge strane Ponitka sjajna zamena za Papapetrua i mislim da će se mnogo bolje pokazati, tu su naravno Mirota i Ledej na 4 i mislim da još nismo svesni kakav duo tu imamo, što se tiče centra ne mora baš bilo ko da dođe al ne mora ni da bude neka velika bomba, prosto svaki igrač koji dođe napredovaće tu negde na nivou Lesora, tipa Pojtres ili tako neko, svakako strašnu ekipu imamo al Anđus i ostali pokušavaju to da prikriju i da obaraju rekorde sa dvocifrenim pojačanjima 
- Batica ubica
Meni iz glave ne izlazi situacija protiv Žalgirisa u Areni gde Balša ulazi u igru, bio je neki pik na desnih 45° gde je trebalo da bude najprostije preuzimanje a Balša je ostao na ničijoj zemlji i primamo trojku, Želimir traži tajm aut i Balša više ne ulazi u igru do kraja

Edit:

Edit:
Ostoja je baš rešio da nas troluje na ovoj vrućiniBožić se ovog leta u neformalnim razgovorima pominje kao moguće pojačanje šampionskog Partizan Mozzart Beta, a na tu temu za zadarski portal Antena oglasio se predsednik crno-belih Ostoja Mijailović.
"Ako potpišemo Božića ili bilo kog drugog igrača, uvek obavestimo javnost. Luka Božić je jako dobar igrač, ali više od toga vam ne mogu reći. Partizanu nije problem da potpiše nekog igrača iz Hrvatske, jer mi smo klub iz regije", rekao je Mijailović Zadranima.
- White Mamba
Put od najbolje cetvorke evrope do jucub senzacije s kalatesovim sutem poplocan je dobrim namerama 
Bar zna bacanja bolje
Bar zna bacanja bolje
- Batica ubica
Bar da je Kalatesov, Nick the Brick je imao 34% na 3 dignute trojke u proseku u EL prošle sezone a Božić 29% na 3 dignute trojke u proseku u ABAWhite Mamba wrote: ↑Wed Jul 19, 2023. 1:10 pmPut od najbolje cetvorke evrope do jucub senzacije s kalatesovim sutem poplocan je dobrim namerama
Bar zna bacanja bolje