KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
- White Mamba
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moze on da posalje i sitnije olose nije problem zna se ko je cale
Kosarkaski klub ej..kosarkas..sport
Nemam reci
Kosarkaski klub ej..kosarkas..sport
Nemam reci
- Tajler Darden
Jedina sfera u kojoj se pita sve je sport. U svim drugim glavni su mu drugari sa zapada, u sportu je apsolutni vladar.
Mezimica mu je sve.
Mezimica mu je sve.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- White Mamba
Ma sta serem i ja ko da ne znam koliki je bolesnik
- Tajler Darden
Takođe, Klub je odmah kontaktirao najviše državne organe kako bi i najsitnija sumnja bila otklonjena. Ovom prilikom, KK Partizan Mozzart Bet se zahvaljuje predsedniku Republike Srbije, Aleksandru Vučiću koji je lično uputio poziv igraču i potvrdio da je bezbednost njega i njegove porodice garantovana u Srbiji i da su oni dobrodošli.
Dobio je gazda zahvalnost i u ovim trenucima.
Dobio je gazda zahvalnost i u ovim trenucima.
VPJTS
VPJTS
- White Mamba
Pozovemo Djuru, on ce ti oprostiti sto te je tukao
Na kraju se moja pretpostavka jos od pre mesec dana,da Mirotic nece doci u Bg u bilo koji od 2 kluba,ispostavila kao tacna.
Nema mi on kohones za takav potez,jednostavno je covek koji siri ljubav i zeli da ga svi vole,u tom je gasu..
Spanci juce pisu da je Mirotic pod ozbiljnim pritiskom i da je u sve umesan i predsednik drzave kao veliki navijac Czv....Ova njegova odluka nije sigurno zbog tastatura huligana sa drustenih mreza,toga je uvek i sve se zavrsi na tome pojeo vuk magarca.
Opet ne mogu da ga osudim jer ne znam sta je tacno u pitanju...Sutra kada bi se nesto lose desilo njegovom clanu porodice,krivio bi sebe...Jako zajebana situacija,odlucio je da igra van Srbije i sacuva mir,zahvalio se KKP na zelji,isto tako se ogradio da mu niko iz Czv nije pretio tako da ostaje na istoj poziciji kada bude gostovao i narednih sezona...Nekog sa drugacijim karakterom bi sve ovo sto se ocigledno desavalo zainatilo ali jednostavno covek kao Nikola Mirotic ne ulazi u to..
Vidim i nas predsednik je u pripravnosti,brze bolje reaguje da neko slucajno ne pomisli nesto lose o "NAJVECEM"....
Umesto klub da istera do kraja,da se jasno kaze ko preti,ko pritiska kako direktno tako i indirektno...jedino je bitno da se uvek i svuda zahvali eeeej,ko kera ga drzi na lancu...
Sto se samog parketa tice,ovo je ozbiljan udarac jer su ocigledno racunali na Mirotica....Mozda je na neki nacin nesvesno izigran i Punter,ko zna kakvi su se tu sve razgovorili vodili dok su pregovarali ako im je Mirotic stvarno obecao..
Mnogi igraci su nestali sa trzista dok smo mi cekali...Jedno je sigurno,sada krece panika....
Edit: Cujem da je patrijarh bio predsednikova intervencija za "slucaj Mirotic"....Sto i ima logike s obzirom na njegove reci kako ne zeli da deli ljude ni po kom osnovu i slicno...Smesno,mogao je to reci cim je kontaktiran od klubova...
Takodje i da gradi po Staroj planini i da mu inspekcija nije izbijala od kako sve ovo traje...
Uf kako sam pregoreooo....
Cekajuci Irr-a.....
Nema mi on kohones za takav potez,jednostavno je covek koji siri ljubav i zeli da ga svi vole,u tom je gasu..
Spanci juce pisu da je Mirotic pod ozbiljnim pritiskom i da je u sve umesan i predsednik drzave kao veliki navijac Czv....Ova njegova odluka nije sigurno zbog tastatura huligana sa drustenih mreza,toga je uvek i sve se zavrsi na tome pojeo vuk magarca.
Opet ne mogu da ga osudim jer ne znam sta je tacno u pitanju...Sutra kada bi se nesto lose desilo njegovom clanu porodice,krivio bi sebe...Jako zajebana situacija,odlucio je da igra van Srbije i sacuva mir,zahvalio se KKP na zelji,isto tako se ogradio da mu niko iz Czv nije pretio tako da ostaje na istoj poziciji kada bude gostovao i narednih sezona...Nekog sa drugacijim karakterom bi sve ovo sto se ocigledno desavalo zainatilo ali jednostavno covek kao Nikola Mirotic ne ulazi u to..
Vidim i nas predsednik je u pripravnosti,brze bolje reaguje da neko slucajno ne pomisli nesto lose o "NAJVECEM"....
Umesto klub da istera do kraja,da se jasno kaze ko preti,ko pritiska kako direktno tako i indirektno...jedino je bitno da se uvek i svuda zahvali eeeej,ko kera ga drzi na lancu...
Sto se samog parketa tice,ovo je ozbiljan udarac jer su ocigledno racunali na Mirotica....Mozda je na neki nacin nesvesno izigran i Punter,ko zna kakvi su se tu sve razgovorili vodili dok su pregovarali ako im je Mirotic stvarno obecao..
Mnogi igraci su nestali sa trzista dok smo mi cekali...Jedno je sigurno,sada krece panika....
Edit: Cujem da je patrijarh bio predsednikova intervencija za "slucaj Mirotic"....Sto i ima logike s obzirom na njegove reci kako ne zeli da deli ljude ni po kom osnovu i slicno...Smesno,mogao je to reci cim je kontaktiran od klubova...
Takodje i da gradi po Staroj planini i da mu inspekcija nije izbijala od kako sve ovo traje...
Uf kako sam pregoreooo....
Cekajuci Irr-a.....
- White Mamba
Nista to nije cudno
Saopstenje je top isto
Ono sto ne shvata, on je vec podelio ljude
Saopstenje je top isto
Ono sto ne shvata, on je vec podelio ljude
-
OnlineBatica ubica
Šteta... Idemo dalje, za prosutim mlekom ne treba plakati.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Može da se pogreši ko je kakav igrač ali ne sme da se pogreši ko je kakav čovek. Željko je došao pored svih pretnji i za manje od godinu dana je doživeo osporavanje svega što je osvojio u karijeri, pa opet ne odustaje, zato je i najveći.
- Tajler Darden
Čeleee
Danas smo dobili još jednom odgovor ko satire FKP godinama preko svojih sluga.
:Biće bolje:
Neće nikada.
Danas smo dobili još jednom odgovor ko satire FKP godinama preko svojih sluga.
:Biće bolje:
Neće nikada.
VPJTS
VPJTS
Neverovatno
Sta reci, koju posluku porati
Sta reci, koju posluku porati
Nikola Mirotic je jedna najobicnija pizdurina, o Vucicu i ostalima nema svrhe pisati, znamo sve.
Izigrao je Zelimira, Savica i Pantera a za to vreme trziste vise skoro pa da ne postoji. Govno folirantsko i manipulatrosko, pale su maske. ILI SI SA NAMA ILI SI PROTIV NAS.
Volim te Kevine, volim i tebe Zek.
Izigrao je Zelimira, Savica i Pantera a za to vreme trziste vise skoro pa da ne postoji. Govno folirantsko i manipulatrosko, pale su maske. ILI SI SA NAMA ILI SI PROTIV NAS.
Volim te Kevine, volim i tebe Zek.
Mirotić stao u odbranu svog poseda na Staroj planini i jasno stavio do znanja da mu je bitan lični interes. Čovek koji ima milione, može da živi i radi šta hoće, ne zavisi od nikog, dozvoli sebi da ga neko ucenjuje za par hektara zemlje...
A volimo i Nanelija koji kreće pesnicom na žgadiju.
Želimire, daj Daltona, taj makar nije pičkica
O ovoj moralnoj pičkici i ljudskoj nuli ne treba trošiti riječi
Želimire, daj Daltona, taj makar nije pičkica
O ovoj moralnoj pičkici i ljudskoj nuli ne treba trošiti riječi
Bukvalno najgore od svega sto smo ga cekali mesec dana, planirali sve, dao covek rec da ce biti deo tima i samo ispali e jbg nmg
Ostoja ne sme docekati pocetak sezone kao predsednik
Bolje da sam podnese nego da ga teramo u hali
Ostoja ne sme docekati pocetak sezone kao predsednik
Bolje da sam podnese nego da ga teramo u hali