FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Tajler Darden

Re: FK Partizan

Post by Tajler Darden » Thu Jul 20, 2023. 4:45 pm

Prepisali recept sa potpisima igrača od Šojića iz Prislonice. Vidi se moć centrale. 😁 Previše naravno, kupiće se kada bude jeftinije.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Jul 22, 2023. 11:12 am

Nisam stigao juče da se oglasim povodom cena sezonskih ulaznica...

Otprilike još jedan dokaz da ovom mučenom klubu na duže staze može biti samo kada bolesna budala padne sa vlasti.

Za sada sam bliži tome da kupovinu sezonske karte prepustim užoj rodbini Saničanina, Svete Štete i ostale klošarije, pa neka ih oni gledaju kako prodaju utakmice.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Jul 24, 2023. 10:19 am

10.000 dinara sezonska za jug :rofl: :rofl: :rofl:
Nemam komentar zaista. Ne treba nijedan čovek nogom da im kroči na stadion.

Dijabate se oglasio, kolko sam ja skontao poslovna tajna koju je Iliev nagovestio na predstavljanju je to da Dijabate može da ide za džabe ovo leto. Takođe problem su i plate koje naravno Miki nije isplaćivao, a i što bi bole ga kurac :lol: :lol: :lol:
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Jul 25, 2023. 2:44 pm

Kalulu zvanično predstavljen. Prema njegovim rečima koliko sam skontao najbolje se snalazi kao polušpic, što već igra Taki a taj profil igrača je Baždar. A i nije realno da Kalulu sa svojih 166 cm bude špic.
Takođe dolazi i izvesni Mateus Saldanja ali taj je prava 9 koliko sam razumeo. Tu imamo samo Pavlovića.
Prema profilu igrača koje smo doveli u napadu rekao bih da ćemo cepati 4-4-2, sa jednim polušpicem i jednim klasičnim špicem.

Što se tiče krila tu je situacija zamagljena, naša sposobna uprava već mesec dana ne može da reši status Jovića i Dijabatea, mada da se naslutiti da nijedan od njih dvojice neće više igrati u Partizanu. Levo je Menig, ovaj Severina je desno krilo koliko sam skontao. Tu su još i Terzić i Jevremović. 4 krila je neka mera, 1 manje ili 1 više bi bilo puno.

Zadnji vezni su solidno popunjeni, ovog Kanutea su nahvalili, tu su još i Šćekić i Belić. Fali još jedna opcija tu, ajde za našu ligu može Natho da završi posao ali to je opet krpljenje jer Natho nije zadnji vezni.

Štoperi su plač majke Božije. Za Ilića ne mogu da kažem ništa, ova dvojica su krševi. Svakako fali još jedan štoper, Nastasić se spominje...

Desni bek je popunjen, tu nažalost nema menjanja dok jedan od desnih bekova ne ode. Sve preko je gomilanje.

Levi bek je takođe popunjen, s tim što Šehović nije pokazao da može da bude dostojna rezerva.

Na 10 su Natho i Pantić, mada je pitanje da li ćemo uopšte i igrati sa 10 u postavi i koje će pozicije Natho/Pantić igrati.

Očigledno je da je prvi golman Jovanović, meni nejasno jer je Popović izrastao u odličnog golmana a takođe ni on ni Stevanović nisu otišli.

Situacija sa napadom mi je baš nejasna, koja će formacija biti, ako se igra sa jednim špicem ko će biti startni špic a šta će biti sa ostalom četvoricom, ako igramo sa 2 šta će biti sa Baždarom/Pavlovićem. Gomilanje igrača nikom ništa nije dobro donelo. Sa krilima je isto nejasno malo.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Jul 25, 2023. 6:06 pm

Dotični Kalulu izjavio da je gledao klipove Partizanovih navijača i da jedva čeka da to doživi. Ko ce mu srušiti sneška? :rofl:
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Tue Jul 25, 2023. 7:06 pm

Viđaće nas na gostovanjima. 😁

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Jul 25, 2023. 7:20 pm

Koja su i do sada bila izuzetno posecena....
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Tue Jul 25, 2023. 7:50 pm

Kako je, tako je. Bolje i 300 iskrenih, nego hajp idioti.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Jul 25, 2023. 8:42 pm

Poštujem svakoga ko smatra da ima kome da pruži podršku. Ja ne smatram
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Tue Jul 25, 2023. 8:56 pm

Samo jako protiv gamadi napredne uvek i svuda. 😎

VPJTS

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Tue Jul 25, 2023. 9:18 pm

Ode Popović u Dunajsku Stredu, 250k+10% od sledeće prodaje.

Sveta Šteta i Saničanin opstaju ko kuga. 😁 Da prodaju još nešto, ako bude potrebno.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Jul 25, 2023. 9:24 pm

Kako javlja Ivković prodali smo Popa u Dunajsku Stredu, protiv koje je Pop pre 2 godine odbranio penal u kvalifikacijama za LK.
Meni je Pop odličan golman sa prostorom da bude golman top klase. Fizički odličan, visok, jak, dugačak. Dobro čitanje igre, postavljanje, komunikacija, organizacija prekida, izlasci na centaršuteve, istrčavanja. Dobar mentalitet, uvek fokusiran, glasom drži pažnju i sebi i drugima, ima tu Stojketovu crtu ozbiljnosti na terenu. Opet, i taj tehnički aspekt koji se danas forsira je jako dobar, odlično ispucavanje i duga lopta.
Dokazao se i u nekim derbijima i u Evropi pogotovo. Ima tek 24 godine, za golmana to je tek neki ulazak u prajm. Mislim da će doći do Liga 5 jednog dana. 92 utakmice, 41 zadržana 0 i 79 primljenih golova. Želim mu svu sreću u daljoj karijeri.

Edit: Jel moguće da su dali ovakvog golmana za 250k i 10%? Znam da je imao još godinu dana ugovora, ali brate slatki ovakvog golmana daš za 250k i 10% to je ponižavanje samog sebe.
Prodali bi oni i Svetozara i Saničanina samo da ih iko hoće, ali je problem što su takvi krševi da niko neće da ih uzme.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Tue Jul 25, 2023. 9:26 pm

Sveta i Siniša igraju na poziciji Zeke Jojića. Zato i opstaju.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Jul 25, 2023. 9:45 pm

Sve je na prodaju, problem je što nemaju više šta da prodaju, čak ni za ovakvu sicu. Totalni raspad
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Tue Jul 25, 2023. 9:48 pm

Vrhovni vođa blizu ostvarenja životnog sna... Da ugasi FK Partizan.

VPJTS

Post Reply