FK Partizan
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: FK Partizan
Tu se vec ne slažemo, smatram da mu odgovara FKP baš ovakav kakav jeste, možda čak i za blagu nijansu bolji. Na mrtvacu ne može da leči komplekse, na prividu života može
non mollare mai
- Tajler Darden
To što si ti napisao, ja sam mislio... Samo mi je ovo što sada gledamo jednako gašenju.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Nama jeste, njemu nije, ljuštura pod imenom FKP postoji. Nešto mi se javlja da ce se opet pojaviti u ulozi spasioca (Feketic style), te da ce im velikodušno uključiti struju. Jer tako je u mogucnostiTajler Darden wrote: ↑Tue Jul 25, 2023. 9:59 pmTo što si ti napisao, ja sam mislio... Samo mi je ovo što sada gledamo jednako gašenju.
non mollare mai
- Irriducibili
-
OnlineBatica ubica
Kakva sprdačina od kluba ovo nema nigde
Bar je pozitivno da je uključena struja sudeći po slici sa Kaluluom.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
-
OnlineBatica ubica
Volfgang Amadeus prenosi da smo za Popa dobili 210k evra i 10%, dakle ni 250k evra

Ovo mi miriše na bežaniju uskoro, prodaju sve što mogu da prodaju za koliko god para, ne cenkaju se previše. Daš ovakvog golmana za 210k evra, tu neko mora krivično da odgovara.
Da ne pominjem to da se Popu nije ponudio novi ugovor...
Ovo mi miriše na bežaniju uskoro, prodaju sve što mogu da prodaju za koliko god para, ne cenkaju se previše. Daš ovakvog golmana za 210k evra, tu neko mora krivično da odgovara.
Da ne pominjem to da se Popu nije ponudio novi ugovor...
- Tajler Darden
Ne sprdaj, Popović je prosečan golman. Branio je pošteno, za razliku od ćelavog cigana na Brdu, ali je prosečan golman.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
-
OnlineBatica ubica
Čovek je većinu vremena ispred sebe imao Saničanina, Vujačića, Svetozara, Filipovića, Živkovića, Miletića... I pored takvih tutubana branio je odlično, imao je mali broj kikseva i veliki broj dobih utakmica naročito u Evropi, i na JNA i na strani.
Da ponovim da su Popu tek 24 godine i da ima ispred sebe još 12/13 možda i više godina fudbala i da je prostor za još veći napredak veliki. Za par godina gledaćemo ga u Ligama 5.
Da ponovim da su Popu tek 24 godine i da ima ispred sebe još 12/13 možda i više godina fudbala i da je prostor za još veći napredak veliki. Za par godina gledaćemo ga u Ligama 5.
- Irriducibili
Poručio vam je Velanac da su sezonske zapravo jeftine, veli 222 rsd po meču
Ciganska posla
Ciganska posla
non mollare mai
-
OnlineBatica ubica
Mateus Saldanja i zvanično naš, obeštećenje 1.3 miliona evra i ugovor na 4 godine. Ovako kad ga pogledam podseća na Firmina po liku.
E sad, prema transfermarktu momak je na 115 utakmica profesionalnog fudbala dao 14 golova i imao 8 asistencija. U pitanju su prva liga Kine, druga liga Japana, prva liga Brazila, prva liga Azerbejdžana, kupovi pomenutih zemalja i Kopa Sudamerikana gde je odigrao 2 utakmice. Dakle dali smo (a možda i nećemo dati, ne bi bio prvi put da Vazura ne plati obeštećenje) 1.3 miliona evra za momka koji je špic i koji je za 3.5 sezone seniorskog fudbala dao 14 golova. Odakle je ovaj momak iskopan zaista mi nije jasno, dokazao se nije nigde, statistika malo jača od Baždarove. Rikardo je recimo došao kao prvi strelac druge lige Portugala, ovaj Kalulu je igrao nekog ozbiljnog fudbala u karijeri, Menig je igrao solidno u Holandiji... Ali ovaj je baš sumnjiv na prvu.
Da ne bude zabune, ja bih voleo da da 30 golova i da me razuveri u potpunosti. Ivković javlja da je rastanak sa Pavlovićem izvestan, logično s obzirom na količinu igrača u špicu. Ni Baždaru ne bih pravio problem ako bi se neko ponudio da da 2/3 meleona.
E sad, prema transfermarktu momak je na 115 utakmica profesionalnog fudbala dao 14 golova i imao 8 asistencija. U pitanju su prva liga Kine, druga liga Japana, prva liga Brazila, prva liga Azerbejdžana, kupovi pomenutih zemalja i Kopa Sudamerikana gde je odigrao 2 utakmice. Dakle dali smo (a možda i nećemo dati, ne bi bio prvi put da Vazura ne plati obeštećenje) 1.3 miliona evra za momka koji je špic i koji je za 3.5 sezone seniorskog fudbala dao 14 golova. Odakle je ovaj momak iskopan zaista mi nije jasno, dokazao se nije nigde, statistika malo jača od Baždarove. Rikardo je recimo došao kao prvi strelac druge lige Portugala, ovaj Kalulu je igrao nekog ozbiljnog fudbala u karijeri, Menig je igrao solidno u Holandiji... Ali ovaj je baš sumnjiv na prvu.
Da ne bude zabune, ja bih voleo da da 30 golova i da me razuveri u potpunosti. Ivković javlja da je rastanak sa Pavlovićem izvestan, logično s obzirom na količinu igrača u špicu. Ni Baždaru ne bih pravio problem ako bi se neko ponudio da da 2/3 meleona.
- Irriducibili
Oni ce da plate milionsko obeštecenje???
Možda i hoce jednom, ako je Vazura napravio još jedan tal
Cirkus Kolorado i dalje u vašem gradu
Možda i hoce jednom, ako je Vazura napravio još jedan tal
Cirkus Kolorado i dalje u vašem gradu
non mollare mai
- White Mamba
Jeste ima takvih budalaBatica ubica wrote: ↑Thu Jul 27, 2023. 1:20 pmNi Baždaru ne bih pravio problem ako bi se neko ponudio da da 2/3 meleona.
Bice atalanta fiorentina fond za 200k
-
OnlineBatica ubica
Ih, budala ima pogotovo sad vidiš kakvo je tržište. Siti je na osnovu jedne dobre polusezone dao 8.5 miliona za Stevanovića, Sadik je posle svih svojih promašenih zicera otišao u Almeriju za 9 miliona, Kalaba posle svojih kikseva i gluposti za 10... Milovanovića je Almerija platila 3.5 miliona posle 3 data gola u seniorskom fudbalu, Sveta Prevara je u prvom mandatu otišao za 1.5 milion a bio je kiksara još gora nego sad. A Baždaru je tek 19, igrao je neke utakmice u Evropi, ima visinu, zna ponešto sa loptom. Sposoban čovek (ne i Miki Vazura) bi ga zalivadio za 2/3 miliona lagano.White Mamba wrote: ↑Thu Jul 27, 2023. 1:32 pmJeste ima takvih budalaBatica ubica wrote: ↑Thu Jul 27, 2023. 1:20 pmNi Baždaru ne bih pravio problem ako bi se neko ponudio da da 2/3 meleona.
Bice atalanta fiorentina fond za 200k![]()
- Irriducibili
Baždar je prevelika i previše očigledna prevara, njega bukvalno nece niko. Veštački se pumpa neko navodno interesovanje, ne bi li se neko upeacao, ali ne ide
non mollare mai
- White Mamba
Ja stvarno nisam video nista od tog talenta...sem nesto sitno na pocetku
Kod Stevanovica sam video..i kod Kalabe, pa i kod ostalih, o Sadiku da ne pricam..
Ovaj ne moze da se izbori za teren u ovakvom partizanu, malo jaci Armin Djerlek
Kod Stevanovica sam video..i kod Kalabe, pa i kod ostalih, o Sadiku da ne pricam..
Ovaj ne moze da se izbori za teren u ovakvom partizanu, malo jaci Armin Djerlek