KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
da da, Ostoja predsednik, pravi sam rezultate, sanira dugove, sad su daleko manji nego pod PSD-DV, a o trofejima da ne pricamo..
to ako ima pritiske, ima od ove sezone, jer nije planirano bilo da Zeljko uzme titulu, ali ne sumnjam da ce Ostoja brzo da dodje na dobru stranu AV, pa ce da bude idi na utakmicu slobodno Ostoja..
Ostoja Mijailovic je sposoban da dovede Partizan na jako drugo mesto, sa tim incidentom od sedmog mesta.. isto kao i Vazura, samo sto Vazura nema najboljeg trenera Evrope, da izvuce nesposobnost drugih..
to ako ima pritiske, ima od ove sezone, jer nije planirano bilo da Zeljko uzme titulu, ali ne sumnjam da ce Ostoja brzo da dodje na dobru stranu AV, pa ce da bude idi na utakmicu slobodno Ostoja..
Ostoja Mijailovic je sposoban da dovede Partizan na jako drugo mesto, sa tim incidentom od sedmog mesta.. isto kao i Vazura, samo sto Vazura nema najboljeg trenera Evrope, da izvuce nesposobnost drugih..
- Irriducibili
Moli se "starovojvodjanin" da čita šta piše i na to odgovara, a ne da vrti svoju jednu te istu priču, koja tek slučajno nema pokrica u stvarnosti. Ali se stvarnost onda tumači čudom, incidentom, natprirodnim pojavama, samo da bi se poduprla teza o zlom "sportskom radniku" na zadatku. Temu Trece oko još nismo otvorili, ali nemam ništa protiv
non mollare mai
- Tajler Darden
Pečat je lažirao prepodobni Limar. Nećemo da Mikiju prišivamo još krivičnih dela... Neka svako napredno govno nosi svoj krst.Irriducibili wrote: ↑Wed Jul 26, 2023. 9:38 pmIskreno mi se jebe što je Vazura ukrao pečat, kristalno je jasno ko ima vecinu u SDP
Takodje mi se jebe i za porez, koji se vuče ko zna od kada. To što se uvecava u skladu sa budzetom za plate, ne menja ništa, ne možemo platiti bio on 5 ili 55m
Ja bih iskreno voleo da se pojavi ekononski mag, koji bi objasnio od kojih sredstava da se namaknu milioni za porez
Naravno da menja priču, pošto se duguje državi, u ovom slučaju najvećem bolesniku u ovoj zemlji. Dug je kod Limara uvećan za nekoliko miliona i Limar dug sigurno neće spustiti, može se samo uvećati.
Evo za dva meseca treba po sopstvenom obećanju da da preko sedam miliona za porez. Da li se toliki novac, a nije uplaćivan godinama, u tako kratkom roku, priča će biti ista kao i za ciganski porez... Kao kod Limarovog druga Terze, kome pošteni SNSovac želi uspehe u Ligi Šampiona.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Irriducibili
Nisam pisao ko ga je lažirao, vec ko ga je ukrao, potpuno neovlašceno prisvojio
Vec sam ukazao da je placanje miliona poreza nemoguca misija, klub jednostavno nema te prihode. I da stoga nema nikakve razlike da li je 5 ili 55 miliona. I dalje čekam maga da mi objasni, kako ce "sportski radnik", ili bilo ko drugi, da namakne sredstva da se ti milioni izmire?
Izjavama "sportskog radnika" odavno ne pridajem značaj, isto važi i za ovu poslednju
Vec sam ukazao da je placanje miliona poreza nemoguca misija, klub jednostavno nema te prihode. I da stoga nema nikakve razlike da li je 5 ili 55 miliona. I dalje čekam maga da mi objasni, kako ce "sportski radnik", ili bilo ko drugi, da namakne sredstva da se ti milioni izmire?
Izjavama "sportskog radnika" odavno ne pridajem značaj, isto važi i za ovu poslednju
non mollare mai
ima li nekih informacija jel se juri jedan ili 2 niska igraca ? 
- Irriducibili
Da mi prvo navatamo jednog....
non mollare mai
i da taj jedan nije kalates 
ne vidim koga iz evrope mogu nasi uzeti, jedino ce kalates verovatno izaci iz ugovora
a sumnjam da ce se juriti 2 igraca iz nba...
ne vidim koga iz evrope mogu nasi uzeti, jedino ce kalates verovatno izaci iz ugovora
a sumnjam da ce se juriti 2 igraca iz nba...
Sta mislite o Poireu na centru?Video sam da i on trazi izlaz iz ugovora sa Realom.
lepo je videti francuskog igraca u dresu partizana
sumnjam nesto da ce on iz reala
sumnjam nesto da ce on iz reala
- Irriducibili
Ne vidim ko bi mogao u Real, pritom ih ne muče finansije
Zanimljivo je da nisu pojurili nijednog Hernangomeza
Lažni zilot ima njihovu ponudu, ali ne i ludačku cifru na koju je navikao
non mollare mai
Lažni zilot namerno ne prihvata nijednu ponudu jer hoće da se stiša ova saga oko njega, sam je video da se posrao na svoje ime i karijeru i da ga svi gledaju kao čoveka kome je novac najbitniji u životu. A što se tiče kluba, ide on u onaj koji pošalje veći broj i šest nule...
- Batica ubica
Volfgang Amadeus javlja kako smo u trci za potpis Kaminskog.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
najveci ikada je opet govorio
https://sportklub.n1info.rs/kosarka-eur ... je-sumnje/
Mozzart ili čita ovaj forum ili smo svi mi dobri skauti pa znamo šta klubu treba i gde to da nadje
- Irriducibili
A jeste, opleo je po Porfiriju što nece Crogorci da ga leče za dz duže od 30 dana. Sve mu je po spiskuHoudini wrote: ↑Fri Jul 28, 2023. 1:39 pmnajveci ikada je opet govorio
non mollare mai