Prelazni rok - leto, zima
Moderator: Moderator
-
OnlineBatica ubica
Re: Prelazni rok - leto, zima
Baš je pazarenje, uzimanje onoga što PSŽ škartira. Verovatno pozajmica sa plaćanjem dela plate kao i sa Vajnaldumom. Ne brini neće ovi da istresu 30-40 miliona za nekoga.
Barsi će čak i dobro doći prodaja Dembelea s obzirom na finansijsku situaciju u kojoj su.
Edit: Sad vidim, pozajmica sa otkupnom klauzulom na 12-13 miliona evra... Pa majku nek plate obeštećenje za čoveka, nije u pitanju 73 već 13 miliona. Nisam nešto oduševljen Sančezom, previše povreda mišića a tek mu je 25/26 godina, vuče solidnu istoriju povreda. Igrački mi je najviše zapao za oko na EP 2021, radilica, odličan trkač ali džabe kad ga lože i butine izaju prečesto. Čak se posle tog EP dovodio u vezu i sa Liverpulom al je Liverpul odustao valjda zbog i tada bogate istorije povreda.
Barsi će čak i dobro doći prodaja Dembelea s obzirom na finansijsku situaciju u kojoj su.
Edit: Sad vidim, pozajmica sa otkupnom klauzulom na 12-13 miliona evra... Pa majku nek plate obeštećenje za čoveka, nije u pitanju 73 već 13 miliona. Nisam nešto oduševljen Sančezom, previše povreda mišića a tek mu je 25/26 godina, vuče solidnu istoriju povreda. Igrački mi je najviše zapao za oko na EP 2021, radilica, odličan trkač ali džabe kad ga lože i butine izaju prečesto. Čak se posle tog EP dovodio u vezu i sa Liverpulom al je Liverpul odustao valjda zbog i tada bogate istorije povreda.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
-
OnlineBatica ubica
Kako prenosi L'ekip, Napoli je odbio 120 pa 140 miliona evra za Osimena.
- Irriducibili
-
OnlineBatica ubica
Možda čekaju da se PSŽ uključi, pa da onda mogu da manipulišu.
- Irriducibili
- Irriducibili
I PSG uzvraca udarac, izgleda da nema ništa od transfera
non mollare mai
-
OnlineBatica ubica
Fabinjo i zvanično u Al Itihadu, ogroman gubitak za Liverpul.
- Irriducibili
Ne bih se slozio, nije više imao bitnu ulogu u timu, ovako je LFC dobio pare
non mollare mai
-
OnlineBatica ubica
Slažem se da je prošle sezone imao lošijih utakmica, da je bio i van postave u nekim utakmicama ali to ne briše ono što je uradio pre toga. Verovatno i najkompletnija 6 uz Kazemira i Rodrija. Čitanje igre, postavljanje, kad je igrao štopera pokazao se kao odličan marker, disciplinovan, odličan u skoku, tehnički kompletan igrač, visok, jak, odličan trkač, dobar na ofanzivnom prekidu. Jedino što mu istinski fali je brzina, to jedino nema. Mentalitet izuzetan naravno. Teško će ga Liverpul zameniti, po meni se Amrabat nazire kao najlogičnije rešenje da ga zameni jer je Bajčetić još uvek klinac.
Kakav tandem zadnjih veznih će imati Al Itihad, Fabinjo i Kante.
Kakav tandem zadnjih veznih će imati Al Itihad, Fabinjo i Kante.
- Irriducibili
Sve se ja slažem u vezi Fabinjovog znanja i karijere, ali on je još prošle sezone bio van Klopove osnove tima. Štà tek očekivati ove? Pravo vreme da se naplate i klub i on
non mollare mai
- Tajler Darden
Pašće neki romantičan transfer od 70 miliona da nadomeste gubitak.Batica ubica wrote: ↑Tue Aug 01, 2023. 7:48 pmFabinjo i zvanično u Al Itihadu, ogroman gubitak za Liverpul.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
-
OnlineBatica ubica
- Irriducibili
Dzukela se ogrebala o sponzore, da je morao sam da plati, nikada ga ne bi videli. Grazie Mizuno
non mollare mai
Majstor Lotito..
Čuva pare za jednu bombu 31. avgusta..
Čuva pare za jednu bombu 31. avgusta..
-
OnlineBatica ubica