KK Partizan - transferi
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan - transferi
Nije jedini kandidat, još jedan bivši igrač Fenera je ozbiljno u igri...
Pada mi Vonamejker na pamet ali nekako mi se ne uklapa njegov profil trenutno...mada 
pročitah negde za ovog enisa što se skršio prošle sezone...
- Tajler Darden
Moj imenjak je u pitanju valjda. 
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Enis
Al on je plej
Al on je plej
- Irriducibili
Trinkijeriju je najbitnije da su spoljni igraci sto bolji u pik igri...sad 1 ili 2 manje mu je vazno,pikace se sa 2 pleja nikakav problem...
Trenutno su svi osim petica i Birce sposobni da sa loptom igraju pnr
Trenutno su svi osim petica i Birce sposobni da sa loptom igraju pnr
Da su zdravi , ne bi bili opcija
Nazalost neko ime mozemo samo ovako da dovedemo
Nazalost neko ime mozemo samo ovako da dovedemo
Enis nije prosao ljekarski pregled u Makabiju ako je Pavlaka mislio na njega ili na jos nekog bivseg igraca fenera 
inače ako sam dobro izguglao kao što je gore pomenuto Gaudlok izlazi iz ozbiljne povrede kolena možda i ACL,malo informacija ima na netu.
Gaudlok je povredio ahilovu tetivu
Da, nema nikakve garancije da bi bili zdravi i korisni ponovo
Naravno da nisu kilavi ne bi ni bili u situaciji da pregovaramo sa takva dva igraca, jeste Gaudlok je sjebao ahilovu tetivu u decembru i to je jedna od najtezih povreda u kosarci odnosno bas me zanima neka neko upuceniji kaze sta je gore po kosarkasa ahilova tetiva ili kidanje prednjih ukrstenih ligamenata? Sad vrijedi li rizikovati sa Gaudlokom to je veliko pitanje valjda bi u oktobru trebalo da pocne da trenira
Zavisi od same psihe igrača i koliko je ko spreman da preskoči tu psihološku blokadu tj strah od same povrede.Asterix wrote: ↑Sat Aug 24, 2019. 1:37 amNaravno da nisu kilavi ne bi ni bili u situaciji da pregovaramo sa takva dva igraca, jeste Gaudlok je sjebao ahilovu tetivu u decembru i to je jedna od najtezih povreda u kosarci odnosno bas me zanima neka neko upuceniji kaze sta je gore po kosarkasa ahilova tetiva ili kidanje prednjih ukrstenih ligamenata? Sad vrijedi li rizikovati sa Gaudlokom to je veliko pitanje valjda bi u oktobru trebalo da pocne da trenira
A što se tiče Gaudloka, on već uveliko trenira