Fantasy Premier League 21/22
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: Fantasy Premier League 21/22
TTA danas igrao u veznom redu a neki Bradley,kojeg nema ni u ponudi,desnog beka...
Inace Liverpool skoro u najjacem sastavu tako da ovo gore ima tezinu...
Inace Liverpool skoro u najjacem sastavu tako da ovo gore ima tezinu...
- Tajler Darden
Ćele barabo, kuješ li planove za naš NBA fantazi? 
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Ajde da vidimo, nisu dovodili desnog beka a doveli su dve desetke Mekalistera i Soboslaja tako da je za očekivati da oni budu starteri. Radi balansa, treba jedan zadnji vezni koji igra poziciono, ispred odbrane a ni Soboslaj ni Mekalister nisu ti. Fabinjo ide u SA kao i Hendo a oni to mogu da igraju, ostaju Tijago i Bajčetić mada je pitanje da li Tijago ima toliko trkačkog kapaciteta da igra sam ispred odbrane. Trent mi nije taj profil igrača, tako da ga nikako ne vidim sa ovom dvojicom u sredini. Nejasna mi je odluka Liverpula da kupi i Sobolsaja i Mekalistera a ima Trenta koji je vezni igrač u suštini i koji ne voli i neće da igra beka, to se vidi već 3 sezone. Čak je tu i Harvi Eliot koji je sasvim dobar igrač i koji je dobijao minute zadnje 2 sezone, i on je 10ka.
Tako da, Trenta opet očekujem na beku ako se nešto nepredviđeno ne desi.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Jos je rano ali pripeme moraju biti svakodnevne,glavno pitanje je koja runda je idealna za Vembija jer ako se podigne prerano taj potez moze okoncati sezonu i pre kraja.
Zanimljivo svakako,danas ful postava izuzev golmana,jer Alison nije jos aktivan,pomenutog desnog beka i tog srednjeg u vezi gde je igrao neki Clark...Batica ubica wrote: ↑Wed Jul 19, 2023. 9:03 pmAjde da vidimo, nisu dovodili desnog beka a doveli su dve desetke Mekalistera i Soboslaja tako da je za očekivati da oni budu starteri. Radi balansa, treba jedan zadnji vezni koji igra poziciono, ispred odbrane a ni Soboslaj ni Mekalister nisu ti. Fabinjo ide u SA kao i Hendo a oni to mogu da igraju, ostaju Tijago i Bajčetić mada je pitanje da li Tijago ima toliko trkačkog kapaciteta da igra sam ispred odbrane. Trent mi nije taj profil igrača, tako da ga nikako ne vidim sa ovom dvojicom u sredini. Nejasna mi je odluka Liverpula da kupi i Sobolsaja i Mekalistera a ima Trenta koji je vezni igrač u suštini i koji ne voli i neće da igra beka, to se vidi već 3 sezone. Čak je tu i Harvi Eliot koji je sasvim dobar igrač i koji je dobijao minute zadnje 2 sezone, i on je 10ka.
Ocigledno Klop isprobava neke nove klince na kriticnim pozicijama.
- Batica ubica
Neke stvari oko Liverpula mi nisu jasne. Klop je doveo Darvina klasičnu 9 platio ga je 80 miliona i 50% sezone ga je gurao na levo krilo iz nekog razloga, čovek pokrivao levi bok u odbrani što je skroz neprirodno za njega. Ako si već doveo čoveka i platio ga toliko, daj ga na prirodnu poziciju.
Gakpo je polušpic, Klop ga vidi u ulozi novog Firmina koliko sam video. Sad, da li Darvin i on mogu zajedno, kakva je tu podela uloga.
Ne treba zaboraviti da je Žota vrhunski igrač i da može da igra na sva 3 mesta u napadu. Tu je i Dijaz koji je zakucan levo rekao bih, Klop ga jako ceni. Naravno vojvoda Momčilo je desno tu nema dileme.
Biće zanimljivo kako će se rasporediti mesta u napadu Liverpula.
Gakpo je polušpic, Klop ga vidi u ulozi novog Firmina koliko sam video. Sad, da li Darvin i on mogu zajedno, kakva je tu podela uloga.
Ne treba zaboraviti da je Žota vrhunski igrač i da može da igra na sva 3 mesta u napadu. Tu je i Dijaz koji je zakucan levo rekao bih, Klop ga jako ceni. Naravno vojvoda Momčilo je desno tu nema dileme.
Mislim da su Diaz i Salah zakucani,samo je upitno ko ce biti najistureniji Gapko ili Nunez,navijam za urugvajcaBatica ubica wrote: ↑Wed Jul 19, 2023. 9:46 pmNeke stvari oko Liverpula mi nisu jasne. Klop je doveo Darvina klasičnu 9 platio ga je 80 miliona i 50% sezone ga je gurao na levo krilo iz nekog razloga, čovek pokrivao levi bok u odbrani što je skroz neprirodno za njega. Ako si već doveo čoveka i platio ga toliko, daj ga na prirodnu poziciju.
Dodji tati Onanice
- Irriducibili
- Batica ubica
Misliš da ga dovode da bude prvi golman?
- Irriducibili
- Irriducibili
Bajern nece da ide preko 100m za Kejna, sumnjam da ce Totenhem to prihvatiti
Kejn navodno nece da ide, ukoliko počne prvenstvo. Znači, još narednih 5-6 dana
Njegov ostanak bi bitno promenio koncepciju kod mnogih, uključujuci i mene samog
Kejn navodno nece da ide, ukoliko počne prvenstvo. Znači, još narednih 5-6 dana
Njegov ostanak bi bitno promenio koncepciju kod mnogih, uključujuci i mene samog
non mollare mai
- Tajler Darden
Neću igrati ove sezone, zbog nedostatka vremena, ali sam gledao cene igrača.
Svi napadači osim Kejna i Halanda su do osam miliona. U vezi imaju dva igrača od 10+ miliona.
Izgleda mi da se tim može sastaviti lako.
Svi napadači osim Kejna i Halanda su do osam miliona. U vezi imaju dva igrača od 10+ miliona.
Izgleda mi da se tim može sastaviti lako.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
- Batica ubica
Salah i Haland su obavezni, za ostale ću videti