KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Irriducibili

Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Post by Irriducibili » Sat Aug 05, 2023. 1:23 am

Tajler Darden wrote:
Sat Aug 05, 2023. 12:33 am
Boli mene uvo za klub iz predgrađa. Njihove brljotine imaće ko da ispegla, Limarove neće niko.

Koliko vredi ceo taj upravni odbor sa sve Šojićem, pokazalo se u sakupljanju milostinje od navijača. Toliko nisu doneli, pošto se dug logično ne bi uvećao za tri miliona.

Samo naprednjak iza rešetaka je dobar naprednjak.
Koje brljotine, da nije to što gledaš najbolje igrače u našem dresu? Da li bi ti bilo draže da gledaš one koje sam vec pobrojao, umesto njih? Koliko bi onda bio prihod od karata, kako bi onda platio jebeni porez? To ni Jugosloven iz Titograda nije uspeo da reši

Da da, malo njih je dalo iz dzepa po 100k, ko je bio spreman da placa platu Tavaresa, pa potom Mirotica, mimo klupskog budzeta? Naš UO vredi mnogo, potpuno je deplasirano žaliti se na njihova davanja. Posebno kada se ima u vidu da nemaju ništa od toga, osim potencijalnih problema

Slobodno maštaj, nece se desiti
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Aug 05, 2023. 9:08 am

Ovde se postavljaju stvari kao da je dug bio 0 dinara dok nije zli Ostoja došao da nas uništi i napravio milionski dug. Ljudi klub je u leto 2017. dakle pre Ostojinog dolaska bio pred gašenjem, lako je moglo da se desi da odemo u istoriju. A mislim da je igranje EL i osvajanje ABA malo lepše od gašenja.

Druga stvar, kao što je i Irr rekao a od čega da plate dug? Shvatite da je košarka neprofitabilan sport kao što je rekao i Savić pre neki dan, ovde zarade nema svi klubovi su na gubitku. Nema prodaje igrača, nema nagrade od takmičenja pa pobednik dobija 1.7 miliona evra. Jedino da od npr. 10 miliona budžeta damo 9.5 za dug a da sastavimo tim od 500k sa Mihom Andrićem, Kvamijem Vonom i Stefanom Jankovićem a da nas vodi Muta ili Struja Lukajić . Ali onda bi se zameralo zašto imamo tim koji nije konkurent ciganima i zašto glumimo večno drugog...

Opet pitam, ko je alternativa, dajte neko ime? Odbijate da prihvatite ono što je surova realnost.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Aug 05, 2023. 10:01 am

Poreski dug je bio nekoliko puta manji, a i ukupni za nekoliko miliona i najbolje da nećemo o tome da govorimo i da guramo pod tepih. Veličamo tipa koji je lažirao pečat sportskog društva, zato ove druge naprednjake vređamo. 😁

Da li ti zaista misliš da je Limar iz Prislonice, koji je krao ženina kola zaslužan za bilo šta? Bukvalno je jedina razlika između dva kluba Želimir i to je to. Gledao bi juče sve ove igrače da nema Želimira i svega onoga što nosi sa sobom.

Najveća poniženja u svojoj istoriji klub je doživeo pod njim sa svim zahvaljivanjima Psihu i onim ponoćnim saopštenjem. Toliko puta vređanje sopstvenih navijača zbog bolesnog psihopate.

Da mi je neko rekao 2012. da će grobari hvaliti naprednjaka na bilo koji način, krstio bih se... No, izgleda došla vremena kada grobari hvale lika, koji Terziću želi sreću u Ligi šampiona... Ali ajde, hvalili su i trenera, koji je Terziću išao na suđenje da ga podrži. 😁
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Aug 05, 2023. 10:22 am

Ko je tog Želimira doveo u klub, neko je valjda morao da ga kontaktira i dovede? Ili je Želimir jedan dan došao u klub u rekao od danas sam ja trener i doneo milione evra za vrhunske igrače? Želimir sigurno nije došao bez ozbiljnih garancija da će imati ozbiljan budžet i ozbiljne igrače. A ne verujem da je dao sam svoje pare.

Zaboravlja se da je pre Želimira bio doveden još jedan EL trener u trenutku kad smo bili EK tim. Pa je i njemu obezbeđen odličan budžet za to vreme i jako dobra ekipa, koja je do prekida sezone imala skor 32-8. Taj tim je bio prvi u ABA i u EK i imao je prednost domaćeg terena kroz ceo plej of. Dakle, tendencija kluba je pozitivna.

Ja opet pitam, ko je alternativa? Ako ima bolji ja ću podržati odmah nema problema nikakvih. Ali bojim se da ne postoji čovek nezavisan od Vučića sa 10+ miliona evra spremnih da baci u KKP da bi isti bio uspešan i konkurentan na EL nivou, a da on za uzvrat izgubi svoje pare, zarati protiv države i napravi sebi probleme u životu.
Nemojte se zavaravati i stvarati neke fantazije da bi klub bio slobodan bez SNS garniture u njemu.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Aug 05, 2023. 10:43 am

Kad si već kod Italijana u prevari... Još jedna sramota kluba je bila što je od strane istog dočekan kao džukela. Šta god mislio o načinu na koji je otišao, onakvu bruku i sramotu od kluba nije zaslužio.

Stvarno je potreban Limar iz Prislonice da mi se Obradović vratio u klub. 😁

Pusti me tih pitanja ala Tegeltija sa mesečnim prihodima od par hiljada evra. Partizan je klub u koji napredna gamad ne sme da kroči i bićemo slobodni tek kada gamad u potpunosti napusti klub. Uneo je Limar onu stvar u klub, ko zna koliko je novca preko istog oprao.

Isto pitanje kao ono, ko umesto Psiha. Kao da svet nije postojao pre falsfikatora pečata.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Aug 05, 2023. 11:02 am

Ako neko misli da je Želimir sam sebe postavio za trenera i da je sam doneo milione evra u klub stvarno ne znam šta bih rekao.

A kako ćemo to biti slobodni, tako što ćemo biti mediokritet u ABA ligi kao Zadar ili Cibona, ili možda kandidat za titulu ali u ABA2? Tek onda klub ne bi imao dinara i tek bi onda da bio u problemima. I kakva ti je to sloboda kad je klub sveden na ivicu egzistencije? Opet, kao da ne shvatate ili ne želite da shvatite da je Partizan državni klub i da zavisi od države a da je kod i države i nož i pogača.

To ko umesto Ostoje je ključno pitanje. Teranje radi teranja nikom ništa nije dobro donelo.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Aug 05, 2023. 11:10 am

Klub je i sada u problemima, pošto ako bolesnik zavrne slavinu, sa ovim dugovima koje je Limar nabio, ugasiće se sutra.

Kakav bre nož, kakva pogača, kao da bolesnik daje svoje pare, a ne pare mučenog naroda. Prozivaćemo ga gde stignemo, pa ako hoće, neka stopira sve.

Najveća opoziciona okupljanja su na našim utakmicama i tako će ostati. Ima nas ipak mnogo više, koji ne zaboravljaju kakav teror nad nama vrši sa svojim poslušnicima godinama unazad.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Aug 05, 2023. 11:35 am

Tajler Darden wrote:
Sat Aug 05, 2023. 11:10 am
Klub je i sada u problemima, pošto ako bolesnik zavrne slavinu, sa ovim dugovima koje je Limar nabio, ugasiće se sutra.

Kakav bre nož, kakva pogača, kao da bolesnik daje svoje pare, a ne pare mučenog naroda. Prozivaćemo ga gde stignemo, pa ako hoće, neka stopira sve.

Najveća opoziciona okupljanja su na našim utakmicama i tako će ostati. Ima nas ipak mnogo više, koji ne zaboravljaju kakav teror nad nama vrši sa svojim poslušnicima godinama unazad.
Ne daje svoje ali daje državne a on se za sve pita u državi. To si i napisao u rečenici iznad. I šta smo dobili ako stopira sve? Jel shvataš da je teranje inata sa državom u ovom trenutku jako kontraproduktivno a da jedino Partizan ispašta? Takođe taj narod je izabrao tog istog bolesnika, dobio je ono što je tražio. Kakav narod takva i vlast, prema svecu i tropar.

I šta se postiglo "opozicionim okupljanjima"? Jel možda Vučić otišao? Jel se možda na taj način pomaže Partizanu? Niti je on otišao, niti KK Partizan ima koristi od pederovanja. Kao što reče Irr vlast se ruši na glasanju, ne na utakmici.

Još jedna stvar, klub je do 2017. bio "slobodan" pa je grcao u dugovima i bio na ivici gašenja. Sem izvesne "moralne pobede" koja ne znam šta znači, koji bi to još profit bio od "slobode" KK Partizana? Morate da shvatite kako sve ovo funkcioniše i da će isto tako funkcionisati i posle Vučića. I da KK Partizan treba da se prilagođava jer drugačije ne može da funkcioniše a da bude relevantan faktor u evropskoj košarci.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Aug 05, 2023. 11:44 am

Sve je to okej. Ti zaboravi sve batine koje su ljudi dobili, zarad mrva. Ima nas koji nećemo.

Ako hoćeš navijače koji ćute, kao poslednje pizde, eno ti savršen primer cigana.

VPJTS

Renegade

Post by Renegade » Sat Aug 05, 2023. 12:18 pm

Struktura duga je ovde detaljno objasnjena, poreski dug datira unazad 20 godina i skoro polovinu sume cine kamate, dug van poreza je umanjen znacajno. Razumem navijace koji zele potpuni obracun kluba sa SNS ali frontalni sukob bi se vrlo lose zavrsio po klub, ne vidim ko bi sada pristao da preuzme klub u ovim okolnostima .

https://www.telegraf.rs/sport/kosarka/3 ... sa-kurucom
Last edited by Renegade on Sat Aug 05, 2023. 12:25 pm, edited 1 time in total.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Aug 05, 2023. 12:21 pm

Evo Naneli govori kako mu je krivo što nije nabo onog cigana... Neka mu neko objasni da on treba da se bavi sportom, a ne da govori ovako i raspaljuje vatru. 😎😁

VPJTS

Milorad

Post by Milorad » Sat Aug 05, 2023. 1:40 pm

Ne stavljajte šlem jer će da vas promaši😂

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Aug 05, 2023. 2:40 pm

Pitaću vas ja kad Nik the Brick bude porobio sledeće sezone :D :D
Kad bi ponovio šut za 3 iz prethodne sezone, malo popravio bacanja koja i ne izvodi često i eto nama dobrog pojačanja. Donosi kreaciju koju nismo imali prošle sezone, profil igrača kakav nam je potreban.
Samo da ga ne pozove grčki patrijarh, možda će podeliti narod...

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Sat Aug 05, 2023. 3:49 pm

Sta sve procitah…zlog Ostoju ubacio Vucic u stabilan, profitabilan i mocan klub, Real Madrid reklo bi se(ni oni nisu profitabilni), da ga unisti i dovede na nivo zavisnosti od drzave citaj Vucica a zauzvrat odrzi politicku poziciju i ubira benefite za svoje privatne poslove….kako ne.

Toliko je puta su pisali Batica i Irr ovih dana o odnosima sa drzavom i osnovno funkcionisanju DRZAVNOG kluba da je glupo bilo sta dodavati.

Celafuto Kalates…ostaje nada da je zavrsen pre Savicevog intervjua pa da dodju jos 3 NBA igraca :D

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Aug 05, 2023. 5:56 pm

Tommen wrote:
Sat Aug 05, 2023. 3:49 pm
Sta sve procitah…
Ovde samo Željko Pantic lično fali, sve njegove opservacije su vec prisutne

Malo vas je prodrmao strah od celavog Grka, ako.... :D
non mollare mai

Locked