Stičem utisak da nisi gledao utakmicu, kakvo nadigravanje, osetna razlika u kvalitetu, po svemu vidjenom ste dobro prošliHoudini wrote: ↑Wed Aug 09, 2023. 8:18 amKakvi su ovi Austrijanci, nije ni čudo što su večiti gubitnici..
Čitam komentare posle meča navijača i 95% ih je u fazonu, bolji tim, bolja liga, ajmo naši biće bolje..
Jbt igraš protiv ništa više do solidne ekipe, sa kojom bi morao da se nadigravaš a koja te razvali i umesto da se pojedeš oni u fazonu ma nema veze![]()
Liga Šampiona
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: Liga Šampiona
non mollare mai
-
OnlineBatica ubica
Nije TSC kriv što mi imamo lopovsku upravu i što su 50x organizovaniji klub od Partizana. Kamo lepe sreće da postoji još koji TSC u ligi, tako bi i ista bila kvalitetnija. Normalno je da imaju političku pozadinu, bez nje se ne može se ništa pogotovo u Srbiji.
Sistemsko uništavanje FKPa nema nikakve veze sa TSCom. Nemoj da pravimo teorije zavere tamo gde ih nema.
Sistemsko uništavanje FKPa nema nikakve veze sa TSCom. Nemoj da pravimo teorije zavere tamo gde ih nema.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Batica ubica wrote: ↑Wed Aug 09, 2023. 12:57 pmNije TSC kriv što mi imamo lopovsku upravu i što su 50x organizovaniji klub od Partizana. Kamo lepe sreće da postoji još koji TSC u ligi, tako bi i ista bila kvalitetnija. Normalno je da imaju političku pozadinu, bez nje se ne može se ništa pogotovo u Srbiji.
Naravno da su politička linija, Orban investira svuda u okruženju, ali im upravo njegovo pokroviteljestvo i pruža zaštitu
Jedan od retkih klubova u ligi, ako ne i jedini, koji se mezimici nije sklanjao. Klasična priča kad žvalavi ima nekog jačeg naspram sebe, pa je ljigav i ponizan
Druga je stvar što prirodno još nisu dostigli kvalitet za evropska takmičenja, ali pametno rade i rastu iz sezone u sezonu. Nešto slično kao Osijek u Hrvatskoj, i oni su Orbanova priča
non mollare mai
nisi skontao (razumeo na starovojvodjanskom), morali su da se nadigravaju, a PSV ih unistio..Irriducibili wrote: ↑Wed Aug 09, 2023. 12:55 pmStičem utisak da nisi gledao utakmicu, kakvo nadigravanje, osetna razlika u kvalitetu, po svemu vidjenom ste dobro prošli
a navijaci su u fazonu, nema veze, bolja ekipa, logicno je, idemo dalje..
kod nas bi vec dresove skidali an jugu da prime 4 komada..
- Irriducibili
Kako bre da se nadigravaju sa rivalom boljim u svakom pogledu? (na starovojvodjanskom ili na svahiliju, svejedno)
non mollare mai
- Tajler Darden
Nema, nema.Batica ubica wrote: ↑Wed Aug 09, 2023. 12:57 pmNije TSC kriv što mi imamo lopovsku upravu i što su 50x organizovaniji klub od Partizana. Kamo lepe sreće da postoji još koji TSC u ligi, tako bi i ista bila kvalitetnija. Normalno je da imaju političku pozadinu, bez nje se ne može se ništa pogotovo u Srbiji.
Ne dirajmo onoga kod koga su nož i pogača, bavimo se njegovim pijunima.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
15. minut TSC-Braga 0:2.
Tako to ide kada se političkim putem neko gasi, a isplivaju razni poluprojekti.
Ajmo još pet komada im dajte.
Tako to ide kada se političkim putem neko gasi, a isplivaju razni poluprojekti.
Ajmo još pet komada im dajte.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
0:4... Još, još, još!
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Razumem što Tajler seiri zbog ovog maskra, jedino ne znam otkuda pomisao da bi mi bolje prošli
non mollare mai
- Tajler Darden
Partizan bez Vučićevih uljeza imao bi 50:50 u ovom dvomeču.
Vojvodina ispala, ovi će biti kanta za punjenje, Čukarički isto... Još Konkubina da dobije što težu grupu u LŠ.
Vojvodina ispala, ovi će biti kanta za punjenje, Čukarički isto... Još Konkubina da dobije što težu grupu u LŠ.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Ne znam koga podrazumevaš pod Vučicevim uljezima, ali sadašnji sastav Partizana bi protiv osrednjeg evropskog kluba, kao što je Braga, prošao kao bos po trnju. To je stvar kvaliteta igrača, a ne imena kluba
non mollare mai
- Tajler Darden
Do tog kvaliteta doveli su oni koji rade po naredbi žvalavog izdajnika.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
To je neka druga priča, ja ukazujem na sadašnje stanje stvari
Dobro je što ne igramo sa Bragom, bili bi kanta za punjenje kao i ovi zalutali
Btw, ta Braga je izgubila kod kuce u prethodnom prvenstvenom kolu, izvesni Farmalicao je odneo bodove
Savršena ilustracija kvaliteta livadarskog prvenstva Srbije. Koji ce se na kraju olupati o glavu upravo onima koji su to stanje napravili
Dobro je što ne igramo sa Bragom, bili bi kanta za punjenje kao i ovi zalutali
Btw, ta Braga je izgubila kod kuce u prethodnom prvenstvenom kolu, izvesni Farmalicao je odneo bodove
Savršena ilustracija kvaliteta livadarskog prvenstva Srbije. Koji ce se na kraju olupati o glavu upravo onima koji su to stanje napravili
non mollare mai
- Irriducibili
Nema Houdinija da se čudi kako je, samo po njemu, mocni Šturm opet zaribao
Pad Austrougarske 2. i konačni deo
Pad Austrougarske 2. i konačni deo
non mollare mai
Realno treba celu upravu i stručni štab smeniti 
Partizan bi lagano izbacio ovaj Šturm, a i sa PSVom bi bili makar egal..
Al dobro njima je bitno jedino da prodaju i uzmu pare i budu drugi u Austriji..
Partizan bi lagano izbacio ovaj Šturm, a i sa PSVom bi bili makar egal..
Al dobro njima je bitno jedino da prodaju i uzmu pare i budu drugi u Austriji..