FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Max Liberman

Re: FK Partizan

Post by Max Liberman » Mon Aug 14, 2023. 11:48 am

Zna li se ko je taj štoper što ga jurimo? Ili ipak u FK ne cure informacije ;)

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Aug 16, 2023. 4:09 pm

Naravno da Iliev praktično nikad nije napustio klub, da ne bude da je proletos džabe botovao za upravu.

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... hom/459116
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Aug 16, 2023. 8:44 pm

Evo kakav sastav Ivković najavljuje sutra.

https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/37 ... sa-sabahom

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Aug 16, 2023. 9:27 pm

To je najjače što imamo.

Nije bilo potrebe da se Natho ostavi na klupi. Podsetilo je na epizode Balege, kada ga je u derbiju ubacio u 87. minutu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Aug 16, 2023. 9:32 pm

Jeste jer je Natho počeo 2 utakmice pre toga, morao je malo da ga odmori.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Aug 16, 2023. 9:45 pm

Pogodio je pravi trenutak. Sreća je pa Sveta Šteta ne ide nikada na odmor.

VPJTS

White Mamba

Post by White Mamba » Wed Aug 16, 2023. 10:19 pm

To ona utakmica kad nam je trebala pobeda, a on jedinog igraca koji ume da napravi sansu ubacio 5 min pred kraj? :sad-roulette:
Spoiler!
da, dosao sam da dosolim :D

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Aug 17, 2023. 7:20 am

White Mamba wrote:
Wed Aug 16, 2023. 10:19 pm
To ona utakmica kad nam je trebala pobeda, a on jedinog igraca koji ume da napravi sansu ubacio 5 min pred kraj? :sad-roulette:
Spoiler!
da, dosao sam da dosolim :D
I pride još dva igrača u poslednjem minutu zaustavnog vremena, da štedi vreme večitom rivalu. Kad soliš, soli do kraja. 😁

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Aug 17, 2023. 8:53 am

Jeste, ludi dekadentni rasista Stanoje je namerno došao po zadatku DBa da uništi Partizan, pa ga je uništio sa 98 osvojenih bodova u ligi i jedini je bio u borbi za titulu od 2017. godine pa na ovamo :lol: :lol: :lol: :lol:
Ubedljivo najbolji trener Partizana od odlaska Marka Nikolića.

White Mamba

Post by White Mamba » Thu Aug 17, 2023. 9:10 am

Ma kakvi unistio, ne treba psihopati Stanojevic da nas unistava, ali ponasanje na tom derbiju solidno sumnjivo :D
Jos se posle toboze cudio kako neko Zvezdi moze da cestita titulu 5 kola do kraja, apelovao na regularnost :D
Tajlere vidis, zaboravio sam na to..
Nego jebo Stanojka, ocemo da prolazimo mi ovo...nisam optimista..
Nemamo snage za poluvreme ozbiljnog fudbala..

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Aug 17, 2023. 9:40 am

Nije nedostižno, jedan rani gol i sve je otvoreno. Kvaliteta gore ima, nadam se da će naši preplanuli da odigraju nešto. Menig je imao solidnih izdanja u Evropi, Severina deluje kao dobar igrač, direktan, brz. Firmino valjda neće promašivati kao protiv Radničkog.
Najviše se bojim naših štopera...

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Aug 17, 2023. 3:43 pm

Batica ubica wrote:
Thu Aug 17, 2023. 8:53 am
Jeste, ludi dekadentni rasista Stanoje je namerno došao po zadatku DBa da uništi Partizan, pa ga je uništio sa 98 osvojenih bodova u ligi i jedini je bio u borbi za titulu od 2017. godine pa na ovamo :lol: :lol: :lol: :lol:
Najbolji, a nije dobio nijedan derbi, niti osvojio kup. Te priče mogu da gutaju pbg mentoli, nemojte prodavati maglu ozbiljnim ljudima.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Aug 17, 2023. 4:47 pm

Batica ubica wrote:
Thu Aug 17, 2023. 8:53 am
:text-+1:

Jos je jedini imao petlju da opljune po svemu što se dešava

Da je imao grešaka, imao je, ali njemu se gotovo do kraja nisu dešavali pazari, surdulice i ostali livadari. A fond igrača žalostan
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Aug 17, 2023. 5:01 pm

Ne prodajem maglu nikome, da hoću da prodajem maglu ne bih pisao ovde već bih se vratio na tviter ili bih napravio neki jutjub kanal. A od prodavanja magle ne bih imao nikakvu korist, nisam dovoljna budala da to radim kao svojevremeno Žex Pantić ili Vuletić.

Ono što me zanima je korist Partizana a ono šta gledam su činjenice. A one kažu da je od 2017. pa na ovamo Stanojević imao najbolje rezultate sa Partizanom a imao je slabiji tim od ciganije. U sezoni 21/22 je osvojeno 98 bodova uz recimo nesvirani penal protiv Napretka i nedavanje crvenog kartona igraču Čukaričkog za faul nad Rikardom. U Evropi su uspešno završene teške kvalifikacije, prošle su se grupe a na proleće je izbačena Sparta. Nažalost Fejnord je ispao kako je ispao, Rikardo dobije crveni zbog simuliranja a nije simulirao, Natho da gol i povredi se... Fejnord je kasnije igrao i finale protiv Rome, a prošle sezone je uzeo titulu u Holandiji i došao do 1/4 finala LE.
Ispadanje od Šarloe je najmanje Stanojevićeva krivica, 4. utakmica po povratku u Partizan i odmah na krv i nož protiv ekipe koja u tom trenutku ima 6 vezanih pobeda u prvenstvu Belgije. Da smo osvojili kup sezonu pre krenuli bismo od 3. kola u kojem bismo bili nosioci, ne od prvog i RFSa.
Što se tiče derbija prosto imali smo slabiji tim od ciganije, a većinu derbija smo bili bolji. Jedini derbi koji može Stanojeviću da se zameri je onaj 2:0 odmah posle Sparte.

Prebacivanje za stil igre ja stvarno ne vidim da je onaj tim mogao drugačije da bude vođen, velika većina prosečni igrači koje je Stanojević napravio da izgledaju bolje nego što je realna slika. Ne verujem da je baš žarko želeo Saničanina, Fejsu ili Pantića a da je imao bolje opcije na stolu. Seci uši krpi dupe, uz standardno jajarenje gosn Mikija.

E sad one čuvene priče da je Stanojević rasista, kako je lud i zao, kako je ubačeni ciganski špijun poslat da uništi Partizan, kako ne slavi gol u derbiju itd itd. Srećom pa sam sa tvitera otišao na vreme, ko zna šta bih pročitao još. Pretpostavljam da je neko smislio teoriju da je Stanojević Bajdenov čovek kojeg je ovaj poslao da prizna Kosovo. Pa se čoveku merila svaka izgovorena reč na konferencijama, pronalazile se greške u govoru, verovalo se određenim medijima kao što je Srbija danas koje sve živo izvlače iz konteksta, omalovažavao se svaki uspeh (Stanoje nas uveo u LŠ hahaha). Odakle je sve to poticalo pojma nemam, verovatno je neko nekad imao lični problem sa Stanojevićem pa je jedva dočekao šansu, a to se dalje raširilo kao epidemija.

Čekićar

Post by Čekićar » Thu Aug 17, 2023. 5:16 pm

Danas surimo ove amatere 3-0..

Post Reply